Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Bine ati venit noilor gravidute!
Sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi

Berarpiri, Mada28, dumimiha nu vreti pe listuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ana, virusul herpetic poti sa il ai in organism mult si bine si tu habar sa nu ai. Herpesul erupe numai cand imunitatea organismului este scazuta, cand esti stresata, obosita , cu alte cuvinte cand prinde momentul prielnic.
Nici eu nu stiam ca il am, pana acum vreo 3 ani cand m-am trezit intr-o dimineata cu un herpes de toata frumusetea. Eram super stresata, obosita ca eram in sesiune si aveam o restanta la un examen oral foarte dificil. A fost cumplit, nu vreau s aimi mai amintesc ca am cuparat orice fel de unguent de la farmacie, insa in zadar. Daca apuca si erupe, pana nu isi face el demablaua, nu trece. Acum stiu, folosesc Zovirax cand simt ca ma "furnica" asta e senzatia, si il opreste.
Sper sa nu iti apara in sarcina, ptr ca Zoviraxul contine aciclovir is este interzis.
Multa sanatate!

Nana, 9+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Revin cu o mare rugaminte catre toate burticile.
Organismul nostru trece prin atatea transformari si schimbari, incat consider ca este foarte important ca fiecare burtica sa isi puna la semnatura cate saptamani are. In felul asta, atunci cand spune care este starea ei si cum se simte, ce i se intampla, sa se poata verifica f usor cand anume se intampla asta.
Celor care au sapt mai putine le este foarte folositor sa stie ce urmeaza, la ce sa se astepte.
Multumesc mult.
Pupici dulci si sarcina usoara tuturor
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

buna, feteleor!
vad ca nu mai apar mesajele din zilele din urma!nu stiu ce s-a mai scris intre tp, va intrebam de durerile de burtica. va multumesc in cazul in care mi-ati raspuns, si imi pare rau ca nu am reusit sa intru pe net.
v-am scris ultima data pe 6. am ajuns la spital.am pierdut sarcina, asa ca ma puteti scoate din lista.
va doresc sarcina usoara in continuare si sa aveti bebei frumosi si sanatosi!
eu nu am decat sa o iau de la capat! sper sa pot sa incerc imediat si simt bucuria asta imensa pe care ti-o da o sarcina si asteptarea unui copil cat mai curand!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, problema cu herpes-ul e ca acu 6 luni nu aveam nici virusul. Ca de erupt nu mi-a erupt nici inainte nici dupa analizele de asta vara. Intrebarea mea este daca are vreo influenta asupra sarcinii. Si cred ca are, de vreme ce medicul mi-a dat analiza asta in lista cu analize de facut in primul trimestru. In sfarsit, oi vedea maine seara.

Cecilia, nici eu nu am imunitate anti toxo (IgG anti toxo <4). Din cate stiu eu asta inseamna ca nu ai avut niciodata contactu cu virusul respectiv si asta nu e nici o problema. Important e sa nu ai IgM pozitiv.

Ana 9+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna burtici!
ADIMERCEDES:i-am cumparat baietelului numai pt el.Numai ca are virusi vii atenuati(scrie ca nu s-ar transmite), doctorita ped a zis la fel :ca n-ar fi nici un pericol......nu stiu in cotro sa o apuc!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maruntzka, si eu am patit la fel cu pantalonii. Pentru ca mai slabisem atarna pe fund, insa ieri abia am tras fermoarul la burtica. Am un mic tugui asezat in fata, asa eram si cu Alex.

Cecilia, faptul ca nu ai imunitate la toxo inseamna ca nu ai boala ceea ce e ok. Daca nu ai e bine, insa trebuie sa fii atenta sa nu o iei pe sarcina. Daca o ai, e bine sa fie IgG mare, adica sa fie veche, anticorpi formati, si asa nu se transmite la bb.Nici eu nu am toxo.

Pitic, nu ai voie sa faci vaccin cu virusi vii in sarcina, cel de rubeola nici atat.

Nana, mie dr Badiu mi-a zis ca pot bea o cafea dimineata pentru tensiunea mica, si cum mie nu imi place cafeaua imi daduse voie si un pahar de cola. Insa acum sunt ingrijorata ca imi cam creste, sa ma vezi cand urc scarile acasa.

Ana, iti povestesc cate in luna si in stele despre herpes, ca eu sunt patita. Daca vrei iti dau PM. Eu m-am dat de ceasul mortii multi ani in urma, mult inainte de Alex, din pricina unei analize de secretie vaginala (deci n udoar de sange) care a fost gresita. Am umblat pe la nu stiu cate institute de virusologie, ba chiar ma oferisem cobai pentru un medicament. Asa ca am aflay multe, numai ca eu nu am nici tip I si nici tip II. Pe scurt: Tip I e cel de la buza, il au multi dintre noi. Tip II e cel genital, nu afecteaza deloc sarcina, si nici la nastere nu sunt probleme decat daca este activ. Adica daca ai eruptie. Daca este activ la momentul nasterii, ma refer la cea normala, se transmite la bb cu consecinte foarte grave. Cel mai frecvent se localizeaza la ochi si provoaca orbirea. De aceea daca e activ inainte de nastere se face cezariana. Ei il testeaza la inceput ca sa stie daca e o chestie de urmarit pe parcurs si la nastere sau nu.

Rox 10+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Buza ziua, dragele mele. Nu ammai intrat de mult. Am fost la munte in week-end, a fost super frumos. Astazi am fost la eco la dr. mea. Totul e foarte bine. BB dadea de zor din maini, dr. mi-a spus ca totul e in regula, mi-a spus ca mai pot micsora doza de utrogestan si sa nu mai fac gravibinon.
Eu ma simt super bine, si nu am nici un simptom. Acum o saptamana ma urmasem pe cantar si luasem 1kg jum ate, dar acum vad ca am mai slabit si m-am ingrasat doar jumate de kilo, deci stau bine. Burta nu mi se vede, doar ca sunt balonata si este maimare burta, dar e de la balonare, in rest observ ca nu prea mai am talie deloc. Eu mai am doar o pereche de pantaloni care imi vin.

Dna dr, mi-a dat sa fac niste analize, eu le mai aveam ,dar cicatrebuie repetate. Am fost sa le fac, test CMV, toxo, sumar urina si anticoprpii rh. sper sa iasa toate bune.

AAA si inca ceva, foaret important, ne-a dat liber la contact.....ce fericire, deja uitasem cum e de atatea luni.

10+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Super Teodora, bine ca primim vesti bune! Si bine ca mai e cineva care se simte bine sa nu fiu eu printre putinele ca iar ma ingrijorasem. Desi de ieri am ceva arsuri. Jumatate de kg am pus si eu si tot inchid greu pantalonii, iar la blugi ma deranjeaza nasturele.

Rox 11+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, daca mai ai timp si de PM te pup de o mie de ori. Stiu ca esti si tu foarte ocupata. Eu incerc sa stau linistita cel putin pana maine, cand merg la doctor. Sa vad ce-mi spune.

Ei, trebuie sa am si la sarcina asta o sursa de stres... ca altfel nu sunt eu! Cu Miruna am avut Listeria si eram pur si simplu paranoica!

Teodora, bine ai revenit. Eu nu m-am ingrasat nici un gram. Din contra, am slabit. Si totusi, nu prea mai incap in pantaloni. Cred ca se redistribuie suncile pe mine.

Ana 9+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput