Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Fetele multumesc mult pentru cuvintele voastre frumoase! mai prind si eu putin curaj.Si pe mine ma chinuiesc greturile.Eu am avut greturi la fiecare sarcina dar mai pronuntate au fost la prima.De fapt cam toate simptomele au fost mai pronuntate la prima sarcina.
La sfarsitul saptamanii viitoare trebuie sa sustin disertatia.Sper sa nu-mi fie rau in fata comisiei.

Va pup

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ma primiti si pe mine?? UM:10/01/2007.
Mai am o mandra de 2 ani si 4 luni, adica nascuta tot in octombrie pe 14.
Sabino(adicaDevyla), ce faci preteno?

-icei

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, chiar ma intrebam ce mai faci, daca esti mai bine. Hai ca se vede luminita de la capatul tunelului! Tensiune mica am avut si eu la prima sarcina, aveam mai mereu 9 cu 6. Medicul mi-a zis ca e de bine asa. Acum o luna si eu tot 10 cu 6 aveam, acum am 12 cu 7, 12 cu 8, chiar si cand sunt odihnita si ma ridic din pat. Tensiunea mare e problema pentru bb, nu cea mica.

Rox 10+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Buna dimineata la toate burticile si bun venit noilor gravidute!
Eu am fost vineri la dr si l-am vazut din nou pe bb care a crescut de la 5mm la 6 saptamani la 1,93cm la 8 saptamani si 2 zile (bb a iesit chiar cu 6 zile mai mare la masuratori). Am vazut cum se misca de zor si cum ii batea inimioara. Analizele la sange au iesit bine, insa testul de anticorpi mi-a iesit pozitiv si nu stiu exact ce inseamna caci dr nu mi-a explicat, mi-a spus doar ca ma testeaza din nou. In greutate am luat destul, burtika se vede si nu prea mai intru in pantaloii mei :)) mi-am luat o pereche pantaloni pt gravidute, insa imi sunt cam mari!
Sa auzim numai de bine!

8+

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nana si eu la fel,ma indentific cu tine la starile astea...dar uite ca tot raul spre bine.Inca cateva saptamani si scapam.Eu una asa gandesc cand imi e rau

Mihaeloooo,ce ma bucur sa te vad pe acilea.Ce mai face Amalia?I-a uite,acum suntem colege si la pus kg pe noi Pupicei si sarcina usoara.

Eu v-am pupat,gata e seara,ma pregatesc pentru nani:D

Sabina Y.9+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna gravidutelor. Felicitari tuturor si sper sa aveti sarcini cat mai usoare, bebei sanatosi si frumosi.
Am 11 saptamani si incep sa ma simt mai bine, a ramas doar problema cu somnul, in rest nu pot sa ma plang.Abia astept sa merg la doctor sa-l vad pe bebita, dar mai avem pana pe 28 februarie. Maine merg sa-mi fac analizele uzuale de sange si toxo, ca nu am imunitate la toxo. Mai este vreuna printre voi care nu are imunitate la toxo.Mie nu mi-a spus sa fac analize, doar toxo.E drept ca le-am facut inainte de a ramane insarcinata,este sau nu bine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by devylla

Mihaeloooo,ce ma bucur sa te vad pe acilea.Ce mai face Amalia?I-a uite,acum suntem colege si la pus kg pe noi Pupicei si sarcina usoara.

Sabina Y.9+

japonia prin ochii unui amator

Colege pana la capat Sabinuto, cand asa cand asa...
Amalia e tot mai poznasa si incepe sa-si impuna personalitatea si de aia cadem deacord tot mai greu, dar in general e cumintica, nu prea am de ce sa ma plang, multumesc de intrebare.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by pitic-03

Buna burtici!

Hai sa va spun si voua ceva: I-am cumparat lui Tudor vaccinul priorix(rujeola, rubeola, oreion).Am citit prospectul si acolo sunt descrise bolile cu pricina.La rubeola scrie ca:"daca gravida cu sarcina pina-n 12 sapt contacteaza virusul are sanse de 90 %(9 femei din 10)" sa nasca un copil cu malformatii grave. Deci foarte mare atentie! Stie cineva daca dupa cele 12 sapt e tot periculos?
Pe prospect scrie ca are virus activ.Risc ceva oare?Daca nu il fac riscul e maxim(sa faca o forma severa a celor 3 boli copilul si automat si eu!)

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Pitic, sper ca nu te gandesti sa iti faci vaccin!!!! In sarcina e interzis orice vaccin activ. Virusul este teratogenic, adica trece prin placenta, iar in primele 12 saptamani are riscuri maxime pt fat si sarcina si anomalii!!! Te rog eu stai departe. VErifica si cu un medic de-al tau, ca sa vezi ca nu spun prostii.

La copil poti sa ii dai, dar mai bine intreaba un medic de incredere.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nana, chiar ma intrebam ce mai faci, daca esti mai bine. Hai ca se vede luminita de la capatul tunelului! Tensiune mica am avut si eu la prima sarcina, aveam mai mereu 9 cu 6. Medicul mi-a zis ca e de bine asa. Acum o luna si eu tot 10 cu 6 aveam, acum am 12 cu 7, 12 cu 8, chiar si cand sunt odihnita si ma ridic din pat. Tensiunea mare e problema pentru bb, nu cea mica.

Rox 10+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Roxana , m-ai mai linistit. Oricum ma dispera tare infundatul urechilor. Nu pot sa suflu nasul, nimic. Si e disconfortul ala care imi aminteste ca am tensiune amica. Am incercat sa beau aseara cateva guri de pepsi, asta ptr ca nu pot bea cafea. Abia astept sa jaungem vineri la dr sa vedem ce si cum.
Pupici si numai bine.

Nana, 9+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna ziua si de la mine.
In primul rand bun venit noilor gravidutze si sarcina usoara. Vad ca s-a ingrosat bine listutza noastra!

Eu tot cu greata, tot balonata, tot racita cobza, tot fara un minut liber. Maine ma duc si eu la al doilea control. Sper sa fie totul ok. Analizele mi-au iesit relativ bune. Ma rog, cu micile "scapari" la care ma asteptam, adica lipsa de calciu si fier. Mi-a mai aparut o "nebuloasa" in foaia de analize, si anume virus herpetic 1 si 2. Ceea ce nu inteleg eu este de unde, ca n-am avut herpes in viata mea. Sper sa nu fie vreo problema. V-ati mai lovit vreuna din voi de problema asta?

Va pup si va doresc o saptamana linistita

Ana 9+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput