Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 30
afibebe spune:
buna fetelor,
Roxana G merci pt raspuns.eram stresata de gandul ca s-ar fi putut intampla ceva cu bb.
Uite astazi am fost cu sotul meu la o plimbare si din inatamplare am ajuns intr-un spatiu amenajat pt cei care vand produse nemtesti.pana astazi nu mi-am dat seama ce pofticioasa sunt.Mi-am cumparat ciocolata( din fiecare sortiment una), bomboane la fel si ceva napolitane.Vreau sa va spun ca pana acasa- am gustat din fiecare cate putin- nu m-am putut abtine stiind ca mai am ceva acolo care a ramas negustat- simteam ca lesin daca nu gust putin.Acum nici nu vreau sa le mai vad in ochi.
E prima oara cand mi se intampla asa ceva.
In rest sunt ok.E drept nu mai vomit dar starile de greata inca isi fac bine simtita prezenta. Nu se pune problema sa gatesc sau sa deschid frigiderul.
In rest totul e bine.
Va pup pe toate 

AFIBEBE
11+
afibebe spune:
ROXANA G ai fost cumva acum la 11 - 12 sapt la medic?
eu am programare maine dupa amiaza si sunt asa emotionata.MARTI IMPLINIM 12 SAPT.
As fi vrut sa stiu cum decurge controlul la sfarsit de trimestru.E diferit de cel de la 6-7 sapt?
eu intotdeauna am fost ingrozita de medici, de controale si mai ales de injectii.sa nu va spun ca la analizele facute pt bb am lesinat din cauza mirosului (specific spitalelor) din cabinet.
astept un raspuns de la cele care au facut un control in aceasta perioada a sarcinii.
va pup si iertati-ma daca va stresez cuproblemele mele.
AFIBEBE
11+
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by afibebe
ROXANA G ai fost cumva acum la 11 - 12 sapt la medic?
eu am programare maine dupa amiaza si sunt asa emotionata.MARTI IMPLINIM 12 SAPT.
As fi vrut sa stiu cum decurge controlul la sfarsit de trimestru.E diferit de cel de la 6-7 sapt?
eu intotdeauna am fost ingrozita de medici, de controale si mai ales de injectii.sa nu va spun ca la analizele facute pt bb am lesinat din cauza mirosului (specific spitalelor) din cabinet.
astept un raspuns de la cele care au facut un control in aceasta perioada a sarcinii.
va pup si iertati-ma daca va stresez cuproblemele mele.
AFIBEBE11+
Nu am fost inca la control, medicul meu e super ocupat si abia pe 27 febr am prins loc la consultatie. Tot atunci fac si eco. La control tot trebuie sa mergi, macar sa vada eco. Mie la sarcina precendenta nu mi-a facut control fizic decat de vreo 2 ori maxim pana pe la 34 sapt. Apoi mai des, si cum am nacut la 40 sapt, ultimele 2 am fost de 2-3 ori la control si trebuia mereu verificat colul.
Dar la sarcina precedenta controlul la 12 sapt a constat in cateva intrebari, instructiuni si verificarea ecografiei. Si eventual pipaie burtica pe exterior.
Cat despre rau, si eu am acum arsuri ca am mancat tone de bomboane cu visine insa acum o luna imi era rau si varsam chiar daca mancam sau nu, si indiferent de ce anume mancam.
Rox
12+si Alexandra Maria
(10.02.2004)]
ramonarosca spune:
ce fac fetele?
noi suntem bine, dar foarte balonata, simt ca explodez.si simt ca ma taie inauntru.are cineva idee ce as putea sa fac?
va pup!
sheherezada spune:
A trecut ceva vreme de cand am aflat ca sunt insarcinata si nu prea am reusit sa-mi fac timp sa mai intru pe forum.In primul rand din cauza problemelor pe care le-am avut si pe urma din cauza greturilor si a starii generale de rau.Acum ma simt ceva mai bine si sper sa va vizitez mai des.
Pupici.
7+
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada