Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 25
slippers76 spune:
[purple]Irinarobe[/purple, daca IgM este negativ nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. IgM indica prezenta unei infectii acute. IgG pozitiv indica doar faptul ca ai dezvoltat anticorpi anti toxo. Eu, de exemplu, am IgG pozitiv la citomegalovirus. Si nu este nici o problema, mi-a confirmat-o doctorul. Despre streptococul auriu, nu stiu ce sa zic. Stiu si eu ca se ia in marea majoritate a cazurilor din cauza infectiilor intraspitalicesti. Dar mai stiu ca, atunci cand o prietena a mea a iesit din maternitatea Caritas cu copilul infectat cu streptococ auriu, au trebuit sa faca tratament tot familionul (parinti, bunici, etc). Probabil ca se transmite si de la persoane infectate, pe calea aerului.
Roxana , Miruna e bine. Chiar nesperat de bine cu toate virozele astea nenorocite. Se pare ca tratamentul cu antibiotice a mai imunizat-o. Nu sunt eu adepta tratamentelor cu antibiotice, dar de data asta i-au facut antibiograma si se pare ca i l-a dat cu folos. A avut un streptococ hemolitic de grupa D (?!?), daca iti spune ceva, ca mie sincer nu-mi spune nimic.
De rest, am si eu aceleasi ameteli de la utogestan, ba mi se pare ca si greata mi s-a accentuat. Azi am varsat de trei ori. Cred ca nu o sa il mai iau pe gura, char daca e mai comod.
Ana
10+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
myral spune:
Of, fetelor cand citesc de revenirea greturilor mi se face pielea de gaina. Eu am ramas doar cu niste greturi minore pot manca (dar mananc aiurea rau nu pot sa beau lapte, branza e prea sarata, fructe f putin). Si in fiecare zi trebuie sa gatesc altceva cred ca am epuizat toate felurile de mancare si noaptea visez ca mananc la restaurant feluri pe care nu le-am vazut gustat in viata mea
Pitic nu stiu de ce stanut ca nu sunt racita si azi mi s-a intamplat si binenteles ca nu m-am putut tine de nas.Irina sper sa fie bine cu analizele.Myral
11+
marushka spune:
cristina85ss, carpatina, Alé multumesc pentru raspunsuri, si tuturor
dutelor.
Am fost la primul control ieri, mama mia ce frica imi era pana sa intru in cabinet. Apoi cand l-am vazut pe dom; doctor
si cu asistentul, eh nu erau fiorosi deci nu aveam de ce sa-mi fie frica. Sarcina este plasata normal, si tensiunea e 12 cu 6, a zis ca e ok, si mi-a dat un set de analize ce trebuie sa le fac, si mi-a dat si fisa cu toate investigatiile ce trebuie sa le fac pe perioada sarcinii. Sotul meu era cu mine, dar eu de bucurie ca ne-a zis doctoctorul ca sunt in parametri normali, aveam grija sa-i repet apoi asta in fiecare 5 minute de parca el nu ar fi auzit ![]()
Ne vedem cu doctorul intr-o luna sau indata ce fac toate analizele.
Astazi am si inceput dimineata cu telefoane pentru programari. Mi-am facut programare la Medsana (asa m-a indrumat dom. doctor) pentru marti, prima ECHOGRAFIE. Apropo, fetelor voi cam cat ati platit pentru o ecografie ? Dar trebuie sa imi fac si medic de familie. Ma tot gandesc sa ma inscriu la un doctor dar nu e prea aproape de casa mea, voi ce ziceti cum e mai bine, un medic de familie langa casa sau unul pe care il alegi tu?
Eh... eu sunt bine, si sunt multumita deocamdata ca
ne-a zis ca e bine, acum cu Doamne-ajuta sa facem si analizele si speram sa iasa bine.
la burtici si un weekend usor si fara greturi.
asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
myral spune:
Cecilia eu am facut hemoroizi la prima nastere (acum 9 ani)m-au deranjat cateva saptamani apoi au ramas intr-un stadiu destul de mic in sensul ca nu m-au mai deranjat niciodata de atunci dar nici nu au trecut de tot indiferent de cremele folosite (si nu am fost constipata nici macar in sarcina). Acum vad ca de cand sunt iar insarcinata parca incep sa ma deranjeze putin, sper sa ramana asa ca am auzit lucruri mai putin placute despre ei.Mandarinutza nu am auzit despre Redoxal depinde ce contine. E bine sa iei vit c si sa bei ceaiuri si daca cumva faci febra sa iei neaparat paracetamol. Multa sanatate!Myral
11+
ramonarosca spune:
buna, fetelor nici nu stiti ce ma bucur ca m-am vazut pe listutza voastra 
am si eu o problemioara, dorm de nu se poate! dimineata ma trezesc la 5:45,ca de, tre sa plec la munca, vin pe la 2:30, iar la 3 sunt in pat, dorm pana la 8 seara, ma trezesc mai intru un pic pe net sau ce oi mai face eu, la 10:30 nu mai pot si sunt din nou in pat. in maxim jumatate de ora adorm, din nou pana la 5:45.
e ceva in neregula credeti?
myral spune:
Marushka ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe dar nu am inteles nu ai fost la medic ginecolog? Si daca da nu ti-a facut si eco?Eu la ginecolog am facut eco nu consultatie pe masa, am fost de cateva ori si numai eco am facut si am fost multumita ca il vad pe bebe. Am platit 1 milion.Cu medicul de familie mai bine unul bun de la inceput ca si eu am avut mai aproape de casa si apoi l-am schimbat.Myral
11+
cristina85ss spune:
Fetelor din italia vreau sa va intreb ceva,si m-ati ajuta mult daca mi-ati raspunde
,mozzarela di buffala avem voie sa mancam? dar prosciuto crudo?Eu am mancat amandoua,dar apoi am intrebat-o pe o graviduta o pritena de a mea care a spus ca atat mozzarella cat si prosciuto crudo sunt interzise in sarcina,iar daca le mananc pot face listerie si/sau toxoplasma
sunt foarte speriata..ajutooor
fetelor s-a intors greata,multumesc ca m-ati incurajat atunci cand ma temeam ca s-a intamplat ceva cu bebele iar ca faptul ca ma simt perfect fara obisnuitele simptome sarcinii erau un simptom de alarma.Acum va dau dreptate..eram doar norocoasa![]()
Cristina
9+
marushka spune:
myral nu am facut eco
, m-a trimis la Medsana sa fac. M-a consultat doar :( si mi-a zis sa-mi gasesc doctor de familie si sa incep sa fac toate analizele alea si apoi sa vin la el. La voi nu a fost asa?!
Merci de raspuns.
tuturor burticutelor
Taniusha
8+
asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
irlandeza spune:
Fetele am rezultatul la BHCG. A mai crescut un pic, dar nu cat trebuie.
30.01 - 119
07.02 - 560
09.02 - 791
13.02 - 1056
Aaaa, si progesteronul e 8, inainte cu vreo 2 sapt. era 6. Dr. zicea ceva marti ca-i prea mic parca.
Astept parerile voastre, daca va pricepeti.
Noi 2 singurei
Flr spune:
mai mamici,ma bag si eu la voi aici daca am ultima mensta pe 8 ian,deci voi naste odata cu voi nu??ce bine ma simt aici la burticoase grase,

merg la dr abia marti dar stiu ca va fii bine de data asta,dar asta e alta poveste,auziti nu am nici un fel de simtom,doar fac pisu da 30 de ori pe zi ca sa nu mai zic ca si noaptea ma trz de 2-3 ori,voi aveti asa ceva?????aaaaaaaa am 6 sapt dar nu stiu sa scriu acolo jos:(((poate ma indrumati,si mai ma dor sanii un pic dar de greturi somn sau ceva de genul NIMIC!!!!poate sunt eu mai norocoasa,voi ce ziceti e normal sa nu ai greturi