Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Piciulika, ramonarosca, myreflor, afibebe sunteti pe listuta. Bine ati venit si sarcina usoara!

ramonarosca daca vrei sa ne dai data ultimei menstre(UM)ca sa fie datele complete...

Berarpiri ca sa te trecem in listutza si datele tale sunt bune, pana vii de la dl doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, chiar ma intrebam ce e cu tine. Cum mai e Miruna? Cu sanatatea ma refer.

Irlandeza, eu nu am luat Utrogestan si nimic de genul asta, insa prietena mea cea mai buna a luat la ambele sarcina. Prima data i-a fost foarte rau, exact cum descrii tu. Zicea ca ii e frica sa iasa si pana la piata ca simtea cum cade pe strada. Insa a luat numai vreo 3 luni si apoi s-a simtit bine.

Rox 11+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ale, de luni merg la servici, deci nu am cum sta intinsa. Tot oral trebuie sa le iau. Seara e altceva , ca sunt deja acasa. Si nu conduc aici, stau destul de aproape de servici, dar la nevoi pot luat busul.
Dureri de cap nu prea am avut de la ele decat pe moment, imi e doar somn si ma ameteste.
Cred ca v-a trebui sa-i spun managerului sa-mi lungeasca pauza de dimineata cand iau pastila , ca altfel risc sa cad prin cladire.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

burtici, mamici si bebici!

Irlandeza, ma bucur ca ti-ai facut curaj sa treci pe la noi. O sa vezi ca o sa fie bine. Am inteles ca nu mai sangerezi deci iti repet ia utrogestantul vaginal si o sa vezi ca nu ai nici o problema; din contra se absoarbe si mai bine exact acolo unde trebuie.
Nana, hai ca mai este un pic si scapam de greturi.

Eu care ma tot ingrijoram ca ma simt prea bine, uite ca ieri m-am simtit iar naspa. Am fost foarte obosita, nu am mancat cum trebuie si am mai fost si foarte stresata si cu multa treaba; asa ca am avut toate motivele sa-mi fie rau. M-am pus in pat imediat si am ajuns acasa si ca atare azi m-am trezit fresh.

toate burticutele
Sa auzim numai de bine

Si stiti ceva ieri m-am intalnit cu prietena mea care este in 6 luni si ceva, cred ca aproape 7 si este foarte ; are o burtica mareeeee si merge ca o "rata" (am citat-o pe ea), dar este tare draguta, si mai este si fericita ca nu mai are mult pina la happy end.

mirella
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

M-a sunat o asistenta de la spital, cica la ultima vizita la urgenta , la analiza de urina mi-au gasit o mica infectie si trebuie sa merg sa-mi iau reteta. Am sa intreb si de bhcg cu ocazia asta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,
Irlandeza, si eu iau utrogestan de la 6 sapt datorita acelor scurgeri maronii de care iti spuneam ieri, care s-au oprit dupa cateva zile dupa ce am inceput sa le iau, luam 3 pe zi:1 dim si 2 seara-dar numai intravaginal, la 8 sapt mi-a scos pastila de dimineata, si iau seara cate 2.Doctora mea mi-a spus ca asa au efect maxim. Nu am avut nici un fel de reactie nasoala de la ele,eu conduc zilnic.In ce priveste somnul, eu ma trezesc in fiecare noapte la 3,30 sa merg la WC, apoi ma chinui sa mai adorm, dar nu este de la pastile - am intrebat dr. Ameteli am inceput sa am si eu, dar cred ca de la tensiunea mica.
Problema care ma chinuie pe mine este constipatia, nu ies afara decat la 2 zile si atunci de multe ori sunt nevoita sa-mi pun supozitor cu glicerina, nici inainte de sarcina nu eram altfel, dar sincer mi-e frica de hemoroizi.Ce stiti despre asta.
Azi eu sunt fericita am intrat in sapt 12 abia astept sa merg sa-l vad pe bebita, dar pana pe 28 mai este.
Va pup pe burtici, si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Hello, intru si eu rapid sa iti urez bine ai revenit, irlandeza.Ziceam eu ca o sa vii din nou la odisee, dar sa revii chiar la noi e un miracol.Iti doresc sa tina si sa ai nervii tari pana atunci.

Eu intru azi in sapt 11 si sunt super OK, doar ca nu pot manca aproape nimic si sunt obosita. La serviciu am spus tuturor, nu sunt probleme, au fost foarte intelegatori si la prima mea sarcina, si acum. Pe 28 febr am programare la Iosup, de-abia astept sa merg, ca parca nu am stare, prea mi-e bine, sper ca BB sa fie OK.Stiu ca multe va simtiti bine, dar nu am liniste.

Ilinca mea, care are 2 ani si 4 luni, e o dulce, vorbeste toata ziua cu BB, vrea sa ma pupe pe burtica si ii canta cantecele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna la burtici si la mamici cu burtici!
AFIBEBE:la sarcina trecuta am avut cu 15 zile mai putin decit prevedea legea si n-am putut face nimic, absolut.N-am luat nici un ban!Tu fugi si intreaba!
MYRAL:stiu sigur ca nu-i bine sa te tii de nas cind stranuti , chiar daca nu esti gravida, pt ca , cica se acumuleaza o presiune in creier.., asa am auzit si eu..!1-2 pastilute de paracetamol, vitamina C, ceiut si gata!
Multumesc mult burticii care se ocupa de lista si m-a introdus si pe mine in ea!
Noi suntem bine, am facut vaccinul baietelului, doc mi-a spus ca nu exista nici un pericol pt mine , as dormi non-stop, nu pot minca decit pina la max 16,00 pt dupa ora asta am stare (doar)de voma, am inceput seria celor 4 pishu /noapte ,nu-i foarte roz...
AA,despre mincare chinezeasca:Daca ai pofta poti minca si sud africana, bb e foarte fericit cind mamica lui e multumita(a se intele si)
si zile usoare si faradoar cu
PITIC 6

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

CECILIA:draga mea , eu fiind o anemica am bagat la Fe in mine(la recomandarea doc) de nu ieseam afara cu zilele.Suc de fructe si o rezolvam.Dar la nastere mi-au iesit 3(erau ca 3 burice de degete) m-au chinuit 2 sapt, le-am dat la creme....pina s-au saturat si-au disparut!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. eu sunt tare suparata. la analize mi-a iesit IGG pozitiv la toxoplasmoza si IGM negativ din cate pricep eu , dar doctorita m-a trimis sa repet analizele sa vada daca infectia a fost recenta (caz in care se impune intreruperea sarcinii) sau e mai veche. iar la secretie mi-a iesit E-coli si streptococ auriu (asta nu stiu cum naiba l-am luat ca stiam ca se ia din spitale si transfuzii), pt astea nu stiu inca ce o sa spuna ca deabia am luat rezultatul. maine repet analizele pt toxo si stau cu groaza pana vine rezultatul. nu mai zic ca distractia ma duce iar la 6 milioane dar numai de ar fi totul bine.
irlandeza bine ai venit. iti tin pumnii sa fie bine.

9+

Mergi la inceput