Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 23
mandarinutza spune:
Irlandeza! ce veste ne-ai dat
, iti doresc sa fie totul bine, sa-l vezi pe bebe maricel la urmatoarea eco. Ia utrogestan in continuare.
Eu iar am racit, ieri eram cu nasul infundat si imi simteam gura seaca, dar azi deja stranut si madoare capul.
Am mai fost racita si la inceputul lui ianurie si atunci am avut si febra, cred ca am imunitatea mai scazuta in perioada sarcinii intrucat pana acum raceam doar o data pe an. Am inceput sa iau osciloccocinum si sper sa ma simt ma bine.De abia astept sa plec de la servici si sa ajung la casuta mea
.Oricum vine week*endul si o sa lenevesc pe acasa sa ma fac bine.
Eu mi-am luat de la farmacie si vit C efervescent 1 g Redoxon, ce stiti se ia in sarcina, nu scrie ca ar fi contraindicat? Eu luam la fiecare raceala inainte. Mama mea care e medic(nu ginecolog) mi-a zis ca e ok. 
Mandarinutza
11+
irlandeza spune:
Multumesc fetelor
Si eu m-as bucura sa fie asa. Mi-e frica sa nu ma bucur degeaba, ca socul o sa fie mult mai mare de data asta.
De ieri ma simt constipata, am fost doar o data la toaleta. Si dimineata de abia am iesit.
Si vad ca de dimineata ma incearca si pe mine o durere de cap.
Noi 2 singurei
iulia25 spune:
buna dimineata!am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi buna!eu inca nu sunt gravidutza(nu cred ca sunt)dar imi face placere sa citesc despre voi si burticutele voastre.
va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi!
la mine inca e o sit incerta
;dupa ciclul meu fenomenal de doar 1 zi si venit si mai devreme acum nu am decat o jena prin burta,niste dureri de spate ocazionale si sanii cand sunt mai mari si mai durerosi cand nu.in mod normal ar trebui sa fac un test dar parca nici nu mai am chef.ma gandesc ca ar putea fi semne de cilu(normal,nu o imitatie) 

Roxana_G spune:
Irlandeza, asa distrata am fost ieri ca nu am citit vestea. Abia acum am percutat. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine acum! Cat despre constipatie, asa sunt si eu si cam asa am fost de la inceput. 
Ma alatur si eu fetelor cu dureri de cap si tensiune mica. Ieri imi pocneau urechile, cascam, si aveam 9 cu 6.
Rox
11+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
slippers76 spune:
Irlandeza, bine ai revenit printre noi!

Iti tin pumnii sa fie totul bine!
Ana
10+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Happiness_4_us spune:
Devyla, ai mare dreptate. Nu am mai scris ptr ca si la mine au revenit starile de greatza cu lesin si sfarseala. Abia stau pe picioare. Azi am programare la dr si primul lucru o sa cer ceva de greatza ca nu mai rezist.
Pupici si tie sa iti mai revii!

Nana,
9+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
irlandeza spune:
Am luat utrogestanul si iar m-au apucat ametelile. Ieri era sa cad pe strada, ca l-am luat si am plecat la cumparaturi. Pana ieri n-am avut probleme de astea. Si parca mi se inchid ochii de somn.
Noi 2 singurei
Alé spune:
Irlandeza, nu-l mai lua pe gura decit seara. Intr-adevar el da starile astea de ameteala maxima. Nu stiu daca tu conduci, dar nu este recomandat in nici un caz sa te suui la volan dupa ce iei Utrogestan.
Daca iei in doua reprize, seara inghite-le, iti asigura un somn minunat, iar ziua introdu-le vaginal. Curg din nefericre si e neplacut, dar decit sa te ia de cap mai bine asa... Daca ai cum sa stai intinsa vreo juma de ora dupa ce le introduci, ar fi si mai bine.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Sim ce frumos e bebe. Cam asa arata si al meu la 5 sapt, ca al tau la aproape 6, doar ca era mai alungit.
Noi 2 singurei
multumesc. Mai am o poza de la 10 aspt si 2 zile, dar nu am avut timp sa o scanez.Sim 11+
Asa creste bebe
Poze bebe