Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, care ati facut eco la 5 si 6 sapt, ce dimensiune avea samburelul ?
Si mai exista cineva pe aici, caruia nu i-a fost foame la 5-6 sapt.?
Eu pana la urma cica sunt insarcinata in 5 sapt., chiar daca am sangerat asa puternic, dar nu se stie daca bebe e inca viu .
Inca mai am sanii mariti si putin durerosi, stari de somnolenta, am inceput sa iau si utrogestan de data asta 2/zi.
Pe 22. februarie merg din nou la eco, ca bebe ar trebui sa fie mai mare si sa vedem care-i starea lui.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna fetelor,
multumesc mult myral, carpatina pt raspuns.
o sa merg luni la directia muncii sa vad ce vor zice.
am mari emotii.
mihaela amalia, eu am facut prima ecografie la 7 sapt implinite si am vazut bataile inimii bb-ului.
a fost tare emotionant.
roxan_g bafta la medic.
afibebe
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Irlandeza, Doamne ajuta sa fie bine!Eu am fost la 6 sapt si m-a speriat doctora ca ar fi sacul gol dar apoi la 7 sapt ii batea inimioara si a zis ca ar fi chiar mai mare cu 5, 6 zile. Asa ca nu trebuie luate decizii imediat trebuie asteptat. Si nu m-as fi dus la 6 sapt la eco daca nu as fi avut o mica pata nici acum nu stiu de la ce ca nu s-a mai repetat.Cel mai bine e sa faci analiza de sange sa vezi daca creste bhg si atunci sigur e bine. Foamea nu e un simptom neaparat dar sinii durerosi sigur sunt de bine.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor m-ati facut curioasa cu subiectul despre sex oral dar nu il gasesc. Unde este?Din cauza asta e cam liniste la subiectul nostru?Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna fetelor,
Irlandeza eu am facut eco intravaginala la 6sapt si 3 zile, in urma unei scurgeri maronii (care a durat vreo 2 sapt)am fugit repede la dr.La 6 sapt si 3 zile avea bebe 5,3 mm si i-am vazut cum bate inimioara.iar inainte cu 3 zile am facut o eco abdominala se vedea doar ca este acolo.
Parerea mea este sa fugi la dr. La eco intravaginala se vede sigur ceva daca esti spre 6 sapt, si chiar daca nu se vede bine stie dr ce sa faca.BAFTA - iti tin pumnii.

Va pup pe tote burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Irlandeza,am uitat sa-ti spun bebeul meu era ok si am revenit la eco in sapt 8sapt si 3zile si avea 17,5mm. curaj si bafta

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Heloooo, fetele mele burtoase dragi.

Intai de toate o propunere pt MamiciDe2007, alias Nana: cind deschizi urmatorul capitol, ma gindeam ca lista sa nu mai fie in primul post, ca e destul de greu cind raspunzi la subiect, sa parcurgi toata lista ca sa vezi ultimu' mesaj.

In primul post sa fie "odiseea noastra a inceput asa" si "link-uri utile" si in a doua postare sa fie lista. Ce zici?

Boooon, sa trecem la lucruri serioase.
Stiu ca raspunsul meu s-ar putea sa vina putin cam prea tarziu, dar n-am putut pina acum. marushka, majoritatea doctorilor au propria "poezie" la primul control de sarcina. Ce ai voie sa maninci, ce sa faci, cam care este conduita controalelor in timpul sarcinii, care sunt pasii importanti, ma rog, informatii de baza. La astea, mai intrebi si tu ce te framinta si cam asta e. Mai face o ecografie daca are cu ce sau daca obisnuieste, si gata controlul.
Sper sa fi fost ok si sa fi ramas cu o impresie placuta dupa primul control. Daca nu cunosti medicul de dinainte, acest prim control si atitudinea doctorului atarna destul de mult in decizia de a continua sa-l vizitezi sau nu.

irlandeza, ma bucur sa te revad, desi te-am urmarit si dincolo si stiam ce chestii ciudate ti se intimpla. Sa dea Domnul sa tina minunea pina la capat si sa fie bine bebelusul tau. La 6 sapt, bebelusu meu avea 6.3 mm deci al tau e in grafic. Cat despre simptome, io n-am avut NIMIC pina prin sapt a 7-a cu bataie spre a 8-a. Nici foame, nici somn, nici dureri de sani, ce sa mai, nimic. Eu inca sper sa fie bine beblusu tau mic.

Aaaa, daca imi mai aduc aminte cite ceva, mai scriu.

10+

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ale , La 5 sapt. bebe meu avea 3 mm, deci e bine.
Cecilia, la 5 sapt. dr. a zis ca nu-si da seama cum e bebe. De aceea m-a chemat pe 22 ca mai creste pana atunci, si ar trebui sa-i bata inimioara.
Myral, in ultimele3 sapt. BHCG-ul meu a crescut, apoi scazut cand am sangerat, apoi iar crescut. Am mai facut marti un test de sange , dar nu am inca rezultatul.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Irlandeza, fii atenta ca m-am gindit io mult la ce-ai fi putut avea.
Daca totul e ok si HCG e in crestere - astept rezultatul cu mare interes - io ma lansez sa zic ca ai avut un hematom decidual. Intai ai singerat un pic, maroniu, si dupaia a curs tot, basca si niste singe rosu de la mica rana formata. Asta ar explica si scaderea hcg-ului: singerarea si hematomul au indepartat bb-ul de peretele uterin si hcg a dat inapoi.

Nu stiu, fac si io tot soiu de scenarii... Tot sper sa fii ok. Mai bine te sui in avion si vii fro 2 zile pina-n Romania...

Mergi la inceput

V-am zis ca daca imi mai aduc aminte mai scriu...
sim_stoian, ecografia morfologica de 14 saptamani este in stransa legatura cu triplul test.

Sunt unii doctori care o recomanda si pun mare pret pe ea, indiferent daca este urmata de TT sau nu - vezi Tutunaru. In afara de morfologia propriu zisa a copilului, urmareste si IR-urile pt care da sau nu tratament.

Sunt alti doctori care o recomanda inainte de TT si din cunostintele mele, merge mina in mina masuratorile de la eco(apropo, este 2D)- fara de care nu te primeste la triplu test.
Eu am facut data trecuta triplu test la medlife si primul lucru pe care mi l-au cerut a fost ecografia, caci se coreleaza cumva datele de acolo cu rezultatele analizei.

Numa' ca nu toti doctorii ii zic "morfologica", care este consacrata ca fiind ecografia de 20 de spatamani ci mai degraba o masuratoare mai amanuntita...

Sper ca te-ai mai lamurit.

Mergi la inceput