Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Apropo Roxana dimineata am experimentat un stranut si mi-am adus aminte de tine. M-am si speriat parca am stranutat cu burta, parca s-a contractat si m-a si durut putin. Data viitoare ma tin de nas orice numai sa nu stranut.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Cristina nu stiu despre meniurile chinezesti dar cred ca nu e voie sa mananci ceva crud sau nepreparat suficient. Si acum daca tot ai mancat nu iti mai fa probleme ca faptul e consumat si oricum n-a fost decat o singura masa sigur bebe e bine.Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Myral merci

Cristina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Myral, apropo de eco abdominal, eu am fost luni la eco cand eram in 10 saptamani si jumatate si dna doctor mi-a facut intai eco vaginal si dupa aceea si eco abdominal.La amandoua s-a vazut bebe f bine, si inimioara. Deci la 11 saptamani sigur poate sa-ti faca eco abdominal.
Eu nu prea am sesizat nici o diferenta-poate si din cauza emotiei, se vedea la fel de bine la amandoua, bebe era tare zglobiu si dadea din manute si piciorute, era tare simpatic.

pupici

Mandarinutza 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

In ceea ce priveste mancarea stiu ca este bine sa renuntam la carnea "in sange" si la produsele din lapte nepasteurizat.

Eu la sarcina precedenta, de la 8 saptmanani in sus am facut numai ecografii abdominale. Acum depinde si cat de performant este ecograful si dr. De exemplu, ieri, la 10 saptamani si 5 zile, cu ecografie abdominala cu aparat "normal", dr. mi-a spus ca ea crede ca este baietel, deci are ochiul super format.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

afibebe multumesc de raspuns. Sincer eu nu stiu sa iti raspund la intrebare. Si eu sunt in colaborari cu aceasta firma din august, cu carte de munca insa din februarie 2007, deci nu voi beneficia in nici un fel de indemnizatie din partea statului .

cristina85ss nu te mai stressa, sigur e ok
la toate burticile si eu ma pregatesc sa plec acasa de la servici, sa ma pregatesc pt intalnirea cu dl. doctor

Va povestesc eu dupa, cum a fost.
Sa avem sarcini usoare!

8+

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragi burtici, multumesc pentru primirea calda!

Roxana G: merci mult de grija/avertisment.
Am umblat mult (insa negravida ) si stiu ca acum e mult mai delicat...
Nu iau tratament profilactic pentru malarie (de obicei standard pt. Africa - eu merg in India), ci doar ma voi feri bine de muscaturi de tantari (repelenti, maneca lunga + o sapt. in hotel cu aer conditionat nu o sa fie chiar greu + nu-i sezon ploios); vaccin pt. febra galbena am deja in carnetul stufos de vaccinari. ...dar ceva emotii tot am.

STRANUT: un truc cum sa va treaca stranutul (invatat de la un vanator!):
Va apasati puternic cu degetul imediat sub nas, la radacina. Trece garantat!
Burtici nezguduite va doresc si o zi frumoasa!

Piciulika
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

maruskha iti tin pumnii si sa nepovestesti,ma intereseaza si pe mine

Cristina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by afibebe

fetelor am si eu o mare rugaminte.sper ca cineva sa ma poata ajuta.
eu am o intrerupere pe cartea de munca sin 1-15 sept 2006.din 15 m-am reangajat.ar trebui sa nasc pe 4 sept.deci nu sunt 12 luni implinite de munca.
cunoasteti cazuri similare?
credeti ca voi intampina probleme in ce priveste primirea indemnizatieie ptr cresterea lui bb?
va rog din suflet dati-mi un raspuns.sunt tare speriata.
merci mult.
va pup pe toate.

11+

afibebe - Cred ca cel mai sigur (si mai eficient) ar fi sa mergi la Directia Muncii la tine in oras si sa ii intrebi pe ei. Succes!

Marushka,succes,asteptam povestea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dragelor, revin si eu cu un semn, sa nu credeti ca am fost deja data afara. Ma rog, am ales o cale mai lasa sa spun insa a fost ok. In mare si deocamdata. Ma enerveaza sa ma simt cumva vinovata sau sa las impresia ca am facut ceva rau, si mai ales spre raul lor. Apropos, vis-a-vis de sarcina mea s-a opinat ca sunt "smechera". Cum vine asta si in ce consta eu una nu stiu, ca salariul meu este mult mult peste cei 8 milioane cu care as sta acasa, asa ca probabil ca si data trecuta nu voi sta mai mult de 6 luni (maxim!).

In fine...In rest chiar asa, aveti grija cu stranuturile, ca eu iar am simtit azi tepi si inca stranut mai pasnic. Ma doare mai putin burtica insa, si iar ma intreb ce o face bebelusul meu pe acolo.

Ma pregatesc sa plec la endocrinolog sa mai vedem cu analizele mele de tiroida. Oricum azi am fost agitata la birou, am avut niste intalniri dificile, dar de vreo ora ma delectez la greu la subiectul cu sexul oral de pe forum. Nah sa vedeti de ce le arde femeilor gravide! Oricum e interesanta discutia si mai ales plina de umor, zau ca merita sa va mai inveseliti pe acolo.

Pupici si o seara placuta.

Rox 11+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput