Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

fetelor am si eu o mare rugaminte.sper ca cineva sa ma poata ajuta.
eu am o intrerupere pe cartea de munca sin 1-15 sept 2006.din 15 m-am reangajat.ar trebui sa nasc pe 4 sept.deci nu sunt 12 luni implinite de munca.
cunoasteti cazuri similare?
credeti ca voi intampina probleme in ce priveste primirea indemnizatieie ptr cresterea lui bb?
va rog din suflet dati-mi un raspuns.sunt tare speriata.
merci mult.
va pup pe toate.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Fetelor am si eu o intrebare.Care ar fi saptaman cea mai potrivita de mers la primul control? M-as duce si maine, dar mi-e sa nu ma duc prea devreme si sa nu se vada nimic la eco...
Mersic...

----------------
5+

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

[blue]adimercedes[/blue], mirella76 multumesc foarte mult pentru raspunsurile voastre si pentru sustinere acum mi-am cam conturat o idee despre discutia noastra cu doctorul
mihaela amalia eu am fost sfatuita sa merg la primul control pe la 8 saptamani, ca sa aiba doctorul ce vedea la Atunci vei putea sa-i auzi si inimioara cum bate si unele.
Eu abia astept sa ne intalnim pentru prima oara cu bebicul nostru

pentru toate burticile

Taniusha 7+

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

rectific : nu suntem 7+ ci suntem 8+
Am mai crescut nitel

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Si eu stiu de 8 saptamani. Eu am fost la 6 si nu se vedea decat ca este sarcina, nimic altceva (daca placenta este bine prinsa, daca bate inima).

Si subscriu la ideea cu asternutul intrebarilor pe hartie, eu mereu uit ce vroiam s o intreb de dr., si ieri avem o tona de intrebari si am uitat complet de ele.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by amironeanu

Si eu stiu de 8 saptamani. Eu am fost la 6 si nu se vedea decat ca este sarcina, nimic altceva (daca placenta este bine prinsa, daca bate inima).

Si subscriu la ideea cu asternutul intrebarilor pe hartie, eu mereu uit ce vroiam s o intreb de dr., si ieri avem o tona de intrebari si am uitat complet de ele.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

8 incheiate sau inceput de saptamana 8?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Eu am fost la dr.la 6 saptamzani si 6 zile si am vazut si inimioara. Este adevarat ca era un ecograf performant si mai este adevarat ca atunci cand am fost la 9 saptamani am vazut mult mai bine bebe. Deci cred ca este ok pe la 7-8 saptamani

mirella
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Eu am sunat cand mi-a iesit testul pozitiv, insa mi-a spus ca n-are ce vedea asa de devreme. Asa ca m-a chemat exact la 6 saptamani de la UM. La echografia intravaginala am vazut cum ii batea inimioara lui bebe. Din pacate .. a doua programare mi-au facut-o peste 5 saptamani. Asa ca mai am de asteptat pana vad a doua oara ca bebe e OK.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Afibebe incearca pe forum este un subiect probleme legislative poate gasesti raspuns.Eu iar revin cu intrebarile mele daca sunteti amabile si stiti cate cevaM-am cam saturat de eco transvaginal credeti ca de la 11 sapt se vede la fel de bine si la eco abdominal?Si eco 3d 4d sau cel pentru morfologie de la 20 sapt se face transvaginal sau abdominal?Myral11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Ciao Fetelor si bun venit noiilor gravidute .Am fost a seara la restaurantul chinezesc iar azi sunt ingrijorata ptr ca nu stiu daca ceea ce am mancat este bine sau rau ptr Stiti careva ceva despre asta,daca este interzis sau nu? Parca mai vorbea cineva de pe forum ca ii place meniul chinezesc.Eu am mancat o portie de raviolli,2 linguri de orez in sos curry si parca un alt sos dulce,dar nu stiu cum se numeste

Cristina 9+

Mergi la inceput