Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Ripley,bine ai venit! si felicitari!
Da, n-am mai intrat.Eu sunt mai lenesa cu scrisul

6+

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Salutare mamici, burtici si bebici!
toate gravidoasele si mai ales noile venite...
Eu mamica sunt bine de ceva vreme nu mai am greturi decat seara probabil din cauza oboselii...In restul zilei sunt Ok, in sfarsit pot sa ma achit din plin de obligatii la serviciu, acasa inca mai putin ca inca suntem in renovare si stand la mama sunt o mare lenesa ...Pentru prima data dupa ceva vreme am gatit in weekend fara vreo problema de miros sau...
Se pare ca eu sunt pe drumul cel bun, singurul off este ca sper ca si bebe e bine, dar saptamana viitoare mergem la nenea doctorul si o sa-mi iau din nou aceasta grija de pe cap(pentru putin timp macar) ...
Cred ca dupa 1 martie cand avem 14 saptamani putem merge si noi la 3D ca abia astept acel moment, am inteles ca e super...
Hai ca m-am intins o groaza, dar simteam nevoia sa va impartasesc cu voi starea mea de bine si sa va asigur ca apropierea de 12 saptamani o sa va mai scape de greturi...
Probabil ca in trimestrul II ne vom bucura mult mai mult de perioada de sarcina....
Timpul trece atat de repede, nici nu o sa ne dam seama cand o sa ne tinem bebe in brate...

mirella
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mi-a iesit prost analiza de secretie,deci nu e candida. A luat mama rezultatul cu tot cu antibiograma, ceea ce inseamna ca e o infectie bacteriana, insa mama zice ca nu vede bine si nu se pricepe sa imi citeasca, dar cred ca nu vrea sa imi spuna. Nu mai am rabdare sa ajung acasa sa vad ce e. Si avusesem o zi buna pana acum.

Rox 11+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Roxana, nu te stresa pana nu stii ce e, tin pumnii sa fie bine. Si se trateaza orice este, nu-ti fa griji Asteptam vesti bune.

Ripley 4+ si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Roxana nu dispera in sarcina suntem mult mai sensibile secretiile sunt mult mai abundente iar in unele cazuri doar sub anumite influente flora normala poate deveni patogena...Exista tratamente care se iau bine merci in sarcina...Deci capul sus ca faci rau lui bebe...

mirella
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, stai linistita, infectia vaginala se trateaza!!
uite, si mie mi-a dat Badiu tratament pt streptocoul ala, aveam infectie cu cocobacil.

In alta ordine de idei, azi am tras o sperietura ca=t mine de mare.

am carat ca proata cumparaturile, mi-am luata apa si suc de portocale, si erau mai mult de 4 kile sigur.....

nu spun ca a am avut niste intepaturi oribile exact in partea de jos, plus ca mi se parea sa simt ceva acolo....

pfiuuuu.Era doar secretie, da nu mai car nimic, sunt singura inca o sapt, dar am sa rog cumnatul sa-mi ia un bax de apa plata, ca nu se mai poate.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

lidushka, imi pare rau pentru tine... stiu cum e, am patit-o si eu. Curaj si speranta.. si data viitoare o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sabina, ai noroc ca ai fetita mare.... mie mi-e imposibil sa n-o ridic pe Ana de n ori pe zi, si are 10.5 kg. Si inca am noroc ca de la 9 la 5 sunt la birou in general, si e bona care ma ajuta enorm.
Da' mai bine nu cara, mai ales dc are cine sa te ajute cu chestiile mai mari.
Ripley 4+ si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

oof, chiar asa, fetele cu bebei mici....
si eu o mai scoteam pe Sofia din baie in brate, dar am renuntat si ea a inteles, nu s-a suparat.
Si daca nu are cine sa ma jute, asta e, fac 3 drumuri cu cate o sticla de 2 litri si gata.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aoleu, imi e si jena ce panica am creat, ca pana la urma chiar candida fusese. Iar mama saraca chiar nu avea ochelari si era o fungigrama si nu antibiograma. Offf...

Orice ar fi fost stiu ca se trata. Insa cu Alex am avut ureaplasma si am tratat de 2 ori cu antibiotic, intai Sumamed si apoi Klacid. Nu au fost probleme, insa am stat stresata. Nu prea voiam sa repet istoria.

Cat despre ridicat, si eu o mai iau pe Alex, are 13.5 kg. Ma cam rupe, mai ales sa ridic, nu sa o car. Ieri insa am stranutat si am crezut ca mi s-a rupt burta. Sambata am carat o scara d-aia de zigrav ca ma cocotasem sa ornez pentru party lui Alex, si tot asa am avut dureri. Insa ieri dupa stranut m-a durut mult, chiar si noaptea am simtit cand ma rasuceam in pat. Trebuie sa avem mai multa grija de acum. Iar cu piticii, o sa se dezvete de brate, incet incet. Insa a mea se cocoata mereu pe mine, pe burtica, mai imi da cate un sut in joaca, si de asta nu stiu cum sa o dezvat.

Rox 11+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput