Mamici de septembrie-octombrie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Bee spune:
Si la noi e belea mare cu ridicatul in brate. E inevitabil sa o ridic pe Ana mea are si ea are tot vreo 10,5 kg (cam cat Ana ta Ripley). Nu mai spun cat de urat face in masina, nu sta in scaun, iar eu sunt sacul ei de box.
Sabina, ai grija de tine si nu mai cara daca simti ca nu poti. Si eu am venit acasa cu vreo 6-7 kg, dar eu sunt ok.
Roxana, ma bucur ca e doar candida si nimic mai rau.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
alina m spune:
va rog, imi puteti raspunde?
quote:
Originally posted by alina m
buna burtici,
vin si eu printre voi
um 07.12.2006
dpn 13.09.2006
desi am mai citit, nu am scris nimic pana acum pt ca am avut o experienta neplacuta si imi e frica sa ma mai bucur acum
am o mare rugaminte, cine ma poate ajuta sa-mi spuna ce 'cheltuieli' implica un cerclaj (il va face dr. marinescu de la spit. Panait Sirbu - cred ca e fostul Giulesti)
alina si puiu' 10+
iulia25 spune:

buna dimineata,mamici!sincere felicitari pentru burticile voastre!

eu inca nu sunt decat aspiranta,dar poate,poate intr-o zi...
scriu aici cu rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu experienta voastra.asadar,din cate stiti voi,este posibil sa fii gravi si testul de sarc sa arate negativ?adica,eu am avut ultimul CM in 16 ian,in 25 feb am avut 1 zi de sangerari(nu as putea numi menstruatie);am facut test ieri---negativ.din cate am auzit eu este posibil sa se pozitiveze abia si pe la 5-6 sapt.voi ce ziceti?

carpatina spune:
quote:
Originally posted by iulia25buna dimineata,mamici!sincere felicitari pentru burticile voastre!
eu inca nu sunt decat aspiranta,dar poate,poate intr-o zi...
scriu aici cu rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu experienta voastra.asadar,din cate stiti voi,este posibil sa fii gravi si testul de sarc sa arate negativ?adica,eu am avut ultimul CM in 16 ian,in 25 feb am avut 1 zi de sangerari(nu as putea numi menstruatie);am facut test ieri---negativ.din cate am auzit eu este posibil sa se pozitiveze abia si pe la 5-6 sapt.voi ce ziceti?
Iulia... 25 februarie e abia peste 11 zile...

mirella76 spune:
Neata burtici!...
Fetele cum mai sunteti?
Eu am trecut de la fericirea de ieri la teama de astazi.
Sunt poate un pic nebuna , dar problema mea este ca ma simt chiar prea bine.Oare
este bine? Simt ca nu mai am rabdare pina pe 21.02 cand merg la
la eco...
Voi ce faceti????.....

mirella
11+
Roxana_G spune:
Bun venit noilor burtici si sarcina usoara!
Mult succes Iulia! Mie mi-a iesit de la 4 saptamani pozitiv, la prima sarcina foarte clar, acum mai putin vizibila dunga. Insa stiu de o prietena al carei test a iesit pozitiv abia la 6 saptamani. Daca vrei sa fii sigura testeaza un hcg din sange.
Mirella, daca te ajuta cu ceva si eu ma simt foarte foarte bine, mai rar balonari si foarte rar arsuri. Arsuri am si cand ma enervez la birou. Asa ca in afara de ceva dureri de burtica in ultimele zile, si eu ma simt bine, cred ca intram in perioada buna. De fapt trim II e cel mai frumos, ne simtim bine si aratam bine. Eu in trim III am cam suferit la sarcina precedenta, facusem niste edeme, mama mama.
Ana (slippers), ce mai faci? Ai fost la medic cu analizele tale?
Alina, nu stiu nimic despre costuri cerclaj. Dar nu e cam devreme? Stiam ca la 20 de saptamani se face.
Rox
11+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
myral spune:
Buna dimineata, fetelor!Alina eu nu stiu sa raspund despre cerclaj. Iulia nici la tine nu stiu mie mi s-a pozitivat inainte de data cand trebuia sa-mi vina.Mirella eu cred ca la 11+ e normal sa te simti mai bine. Eu am avut doar vreo 2 sapt greturi nasoale si apoi a fost din ce in ce mai bine (dar totusi nu f bine). Si nici dupa sani nu ma pot lua ca sunt unele zile ma dor ingrozitor in altele trebuie sa ma pipai ca sa simt ceva si sa ma linistesc.Myral
10+
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
Alina, nu pot sa te ajut legat de cerclaj decat cu un link http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76784. Poate poti sa le trimiti PM direct fetelor care au facut procedura asta si sa te lamuresti. Sper sa uiti experienta nefericita prin care ai trecut.
Iulia, mie la ambele sarcini testul mi s-a pozitivat slab e drept, dar rapid. Sper sa ajungi iute la odisee.
Pe mine m-au lovit greturile si alte placeri, gen drumuri repetate noaptea la toaleta. Deci e de bine.
Fetele care ati mai avut copii, ati zburat cu avionul in primul trimestru? Eu planificasem o calatorie in martie, dar sincer cred ca o s-o aman, mai ales ca n-am mai zburat niciodata.
O zi buna si cat mai lipsita de neplaceri, va doresc!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
myral spune:
Fetelor acum vin si eu cu intrebarile mele, va rog daca stiti ceva.In primul rand pliul nucal este acelasi lucru cu translucenta nucala? Si in ce perioada se face? Ca doctora mea nu mi-a spus nimic de masuratoarea asta in schimb m-a trimis la triplu test si nu m-a lamurit de ce, la eco totul era f bine, implinesc 31 ani in iulie atecedente in familie nu am si am si incercat sa-i spun ca nu prea vreau acest test ca am auzit de rez fals pozitive si acum nu stiu ce sa fac. Si mi l-a dat sa-l fac si la 14 15 sapt desi eu am citit ca s-ar face la 16 18 sapt.Myral
10+
iulia25 spune:
intr-adevar,carpatina,ai dreptate.mai e pana pe 25 feb.
am vrut sa zic ca in z25 (din 27) am avut asa zisul meu CM,pe 9 feb.m-am grabit si le-am combinat.scuze!
multumesc mult pentru raspunsuri!
p.s.sunt tare debusolata;nu stiu ce sa cred
imi doresc ffffff mult un
si ma agat de orice speranta oricat de mica