sa va dau si eu niste bancuri bune

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

-Se trezeste unul de dimineata din cauza unor zgomote ciudate: "se crapa de ziua".
-O cauta pe nevasta-sa in pat si n-o gaseste: "o furase somnul".
-Se duce la baie si se uita in oglinda, dar oglinda se face tandari: "aruncase o privire".
-Pleaca la serviciu si pe drum vede doua tipuri de oameni: unii care scadeau in inaltime (pe aia "ii rodeau pantofii") si altii care dispareau pur si simplu (pe aia "ii fura peisajul").
-Ajunge la serviciu si isi vede toti colegii lipiti de tavan: "purtau discutii la nivel inalt". La un moment dat se dezlipesc si cad toti de-odata: "cazusera de comun acord".
-Se enerveaza si pleaca de la serviciu. Pe drum, il vede pe unul lipit de asfalt si vreo doi care trageau de el sa-l dezlipeasca: era "sarac lipit pamantului".

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Dialog la Oficiul pentru Plasarea Fortei de munca.
- Buna ziua, vreau si eu un loc de munca.
- Avem ceva foarte bine platit, dar e mult de lucru.
- Nu, multumesc. Daca am bani, ii dau pe bautura.
- Atunci, avem un loc in care nu prea aveti de munca, dar e prost platit.
- Nu, pentru ca, daca am timp, fac rost de bani si ii dau pe bautura. Nu aveti ceva unde sa muncesc toata ziua si sa fiu prost platit ?
- Imi pare rau, dar nu aveti studii superioare

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul : - Ce varsta aveti? - Peste o luna voi implini 40 de ani. - Bravo bravo, imi place optimismul dumneavostra!

Din jurnalul unui barbat : pe nevasta-mea nu o intereseaza ce fac in timpul liber atat timp cat nu ma distrez

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

19+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Doua tipe, la volan,, semaforul rosu, se opresc: - Mama, vezi ce rosu frumos? - Da... oau! - Da' uite ce galben fain... - Aha... - Si ce verde frumos... - Da, asta chiar e super... - Aa... iar rosu asta... L-am mai vazut, hai sa mergem!

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Pt toata lumea: super tari!!@!!!!
mamaruta

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

suuuper... mai scrieti!!! o sa bag si eu unul. Ion si Gheorghe is vecini. intr-o dimineata se scoala Ion si vede peste gard, pe vecinul sau jucand tenis cu un cunoscut renumit tenisman, si kulmea, Gheorghe iese kastigator. lui Ion nu-i vine a crede. A doua zi la fel, Ion se uita peste gard la Ghe, si-l vede pe acesta cum il bate la tenis pe Nastase... uimitor...A treia zi se repeta povestea , Ghe il batea de-l zapacea la tenis pe campionul lumii(nu stiu cine o fi ala..). Ion nu mai rezista. Merge la Ghe si-l intreaba: -Apai cum se face ma Gheorghe ca esti asa bun la tenis, ma vecine, ca pana acum 3 zile nu ai jucat deloc????? Ghe raspunde: -stai sa vezi ma Ioane, aku 4 zile ma intorceam la miezul noptii de la birt, si langa pod m-am intalnit cu o broasca fermecata, care mi-a zis ca imi indeplineste orice dorinta.... urmatoarea noapte merge Ghe la birt, apoi trece fuguta pe pod, se intalneste cu broasca fermecata, care il intreaba ce si-ar dori cel mai mult pe lume. Ghe zice: -Vreau sa fiu plin de AAAUUUR!!!!! Pleaca bucuros, se culca, dimineata cand se trezeste Ghe al nostru isi vede ograda plina de tauri. fuge la vecinul sau Ion, dezamagit, si-i povesteste. Ion, vecinul raspunde: -Am uitat sa-ti zic, ma,trebuia sa racnesti tare, ca e CAM SURDA BROASCA, TU CHIAR CREZI CA EU AM CERUT SA FIU CEL MAI TARE IN TENIS ?????!!!!!

Mergi la inceput

l-am cam incurcat cu numele, ca e tarziu si mi somnik, dar pricepeti voi ideea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

vine Bula la scoala, trist, inlacrimat tot!
profa': ce ai patit Bula?
-pai stiti, a murit mama!
-cum ma bula?
-s-a intepat intr-un cui!
-pai si cum ma de la un cui a murit?!?!?!
-nu , da se chinuia mult si lu tata i-a fost mila de ea , asa ca a impuscat-o!!!

Mergi la inceput

fain!

Mergi la inceput