Burticile au voie sa manance icre?

Burticile au voie sa manance icre? | Autor: MIKYDUTA

Link direct la acest mesaj

Gravidutelor, imi este o pofta teribila de icre si nu stiu daca am voie sa mananc.
M-am gandit sa nu iau din acelea din comert si sa fac eu unele acasa ca am niste icre de o stiuca, dar spuneti-mi voi, am sau nu voie sa pap icre.
multumesc frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eu am mancat si icre facute in casa si icre din comert!!! Si BEBE e bine!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

Si eu am mancat icre de 3 sau 4 ori tot din acelasi motiv ,imi era pofta tare....
dar stiu ca nu este indicat sa maninci icre ,cum nu este indicat sa maninci carne cruda doar foarte bine pregatita SI NICI PESTE NEPREGATIT...,DECI.....

SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!

CLEO SI BEBE DARIA( 24.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

icrele nu sunt recomandate, pt ca nu se prepara la temperaturi inalte si pot transmite copilului nu stiu ce. in aceeasi categorie intra si pestele afumat.
eu am suferit tare mult, ca mi-era o pofta de somon ...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Eu toata sarcina am mancat tot felul de produse din peste incepand cu icre facute in casa,cumparate si terminand cu peste prajit,saramura,salata de peste(cu macrou afumat),pate de peste.
Nu cred ca exista ceva facut cu peste pe care sa nu fii mancat.Analizele au iesit super bine chiar si in ultimul trimestru .....Eu una nu am tinut cont de toate aberatiile care se tot vehiculeaza.Ca aia contine nu stiu ce ,ca aia numai stiu ce reactii da.......Ideea e sa mananci sanatos iar tot ce este din peste este cat se poate de sanatos mai ales daca combini cu verdeturi.Eu am ocolit carnea ptr ca eu consider ca nu imi face bine DECI NICI BEBITZEI MELE.

AMR 4 Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

deci, e clar ca pestele e indicat in sarcina ... la fel ca si carnea !
Insa toate trebuiesc sa fie preparate corespunzator! Oricat de bun ar fi pestele daca nu este fiert sau prajit suficient poate face rau! Iar icrele din start nu sunt nici fierte nici prajite ... chiar daca le iei din comert sau prepari singura! E posibil sa nu se intample nimic, dar daca ... ?
Eu una nu as risca ...

Pupici, Magda 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

eu am mancat icre si din comert si facute acasa si bebelina mea nu are nimic daca ti-e foarte pofta eu zic sa manci o feliuta

adela de alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Si eu am mancat icre si din comert si facute acasa!

La fel s-a zis si despre pateul de ficat si tot am mancat o data caci imi era prea pofta!

Motannel, 25+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

nu este indicat pestele oceanic si fructele de mare dar peste autohton si icre de ce nu..... se mai spune ca nici maioneza nu ai voie sa mananci ca e cu ou crud si uite ca eu aveam o pofta nebuna si am mancat la greu si Mihnea e perfect. A si in primele 3 luni aveam o pofta nebuna de ficat la gratar si am mancat normal si el e perfect asa cum am mai spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am mancat icre in timpul sarcinii, facute in casa de soacra mea, de la pestii prinsi de sotul meu.
am un baietel sanatos, gras si frumos.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput