*Aspirante optimiste > 20 ani (55)*
Raspunsuri - Pagina 17
baby_r7 spune:
Fetelor va rog nu o pe barza inainte sa treaca si pe la mine daca o lasati sa vina si la mine ca o astept de mult timp.
Hai ca daca vine la mine promit solemn sa o prind si sa o bine de tot , sa vin cu ea la toate.
mi-as dori sa ne vedem repede , repede la odisee!!!!!!!!!!
va pe toate din si pe cele care au venit acum.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
Laura Ioana spune:
Mey, fetelor, lasati barza in pace, ca nu mai are cine sa ne aduca bebeii dupa aia
Mi-am luat teste de ovulatie, dr Sigur. M-ati corupt Am dat pe ele 130 mii lei (3 buc). E mult, e putin? Parca sunt cam scumpe, nu? N-am rezistat si mi-am si facut unul (azi Z8, CM 24 de zile - luna trecuta) si a iesit o a doua liniuta slaba, slaba la fo 10 minute. Asta inseamna negativ, stiu, dar cand sa mai fac unul? Peste 2 zile? Voi ce ziceti? Pe asta de azi l-am facut ca am avut ceva scurgere incolora si apoasa si am zis ca-i un semn, ceva!
Poze Laura
bb_yasmi spune:
hello
Laura, dragutza, eu stiu ca se fac zilnic....incepand cu ziua care e mentionata pe instructiuni (in functie de lungimea CM). si eu am patit al fel luna trecuta. in ziua in care m-am simtit eu cea "mai uda" am facut testul, la care mi-a aparut a doua linie pala (deci negativ) si am continuat (am facut vreo 6) si culmea ca in ziua in care nu era nici mucus, nici nimi....a iesit testu' de ov pozitiv!!!
luna asta ma hotarat : fara teste (de ov) fara TB, doar relaxare si multttt loveeeeeeeeeee..... va spun rezultatul peste vreo 2 saptamani!!! daca se prinde ceva, inseamna ca am descoperit "reteta"....
blueeyes2003 spune:
Laura eu am facut din Z8 pana in Z10 cand s-a pozitivat.Vezi ca trebuie sa fie la fel de pronuntate ambele liniute.Eu am dat 65.000 pe o cutie cu 3 teste,tot Dr. Sigur.
Nu mai stiu exact cine spunea,dar am inteles ca aceste teste arata ca se va produce ovulatia in urmatoarele 24-48 de ore dar se poate intampla sa nu ovulezi,sa nu se sparga foliculii.
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Laura Ioana spune:
BB sar'na pt raspuns. Ma gandeam sa-l fac peste 2 zile, ca parca l-am facut prea repede pe asta! Pana acum eu am aplicat metoda pe care vrei s-o aplici tu acum, dar m-ati zapacit cu teste si nush ce... si am zis sa incerc si io o luna asa. Sunt foarte, foarte curioasa cand ovulez, ca nu am mai incercat niciodata
Mult spor la love
Edit: Mirelus asa diferenta mare??? Astia-s niste nesimtiti, la noi!!! La prima farmacie unde am intrebat a vrut sa-mi dea 1 test (1 buc) cu 75 de mii Noroc ca io stiam de la voi ca tre sa fie macar 3 buc. si nu l-am luat. Sunt convinsa ca era tot dr. Sigur, dar scos din cutie, doar in pliculetul lui! Nesimtite
Poze Laura
baby_r7 spune:
M-ati bagat in ceata fetelor, adica sunt sau nu bune testele pt. ov.?
eu mi-am luat dar incep vineri sa le folosesc(z10 din 28), sper sa fie bune la mine.
oricum va voi da de veste cum evolueaza.
VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
numeioana spune:
Da, Laura, eu zic peste 2 zile. Eu am dat aici pe ce ai luat tu doar 7,5 RON.
De ce ziceti ca nu sunt bune? Chiar daca nu stii sigur daca ai ovulat sau nu sunt un pas inainte... pt ca stii cand trebuie sa ovulezi si stii cand sa prestezi... Eu le consider f bune. Laura, asa zic si eu, ca ai ineput prea devreme cu testul, asa ca daca iti ies pozitive va fi incepand cu Z10. Fa in Z10, asa iti va ramane test si pt Z11...
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
blueeyes2003 spune:
Laura testul de care zici tu cred ca era Minut,si mie mi-a dat si era 45.000 unul,la voi 75.000?
Eu atunci mi-am luat 2 cutii Dr. Sigur ca nu stiam cand ovulez si faceam pentru prima data.Intamplarea a facut ca in prima luna cand le-am folosit sa raman si insarcinata,desi si inainte tot in aceleasi zile prestasem si nu se intamplase sa raman,asa a fost sa fie atunci.Si eu am CM de 25,26 de zile si am inceput sa le fac din Z8,sa fiu sigura ca prind momentul.
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
adinag spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Mey, fetelor, lasati barza in pace, ca nu mai are cine sa ne aduca bebeii dupa aia
Mi-am luat teste de ovulatie, dr Sigur. M-ati corupt Am dat pe ele 130 mii lei (3 buc). E mult, e putin? Parca sunt cam scumpe, nu? N-am rezistat si mi-am si facut unul (azi Z8, CM 24 de zile - luna trecuta) si a iesit o a doua liniuta slaba, slaba la fo 10 minute. Asta inseamna negativ, stiu, dar cand sa mai fac unul? Peste 2 zile? Voi ce ziceti? Pe asta de azi l-am facut ca am avut ceva scurgere incolora si apoasa si am zis ca-i un semn, ceva!
Poze Laura
Laura, din experienta: in fiecare zi si neaparat la exact aceeasi ora. arata LH-ul de ovulatie numai intr-o zi si daca nu faci la aceeasi ora, il poti rata...
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
numeioana spune:
Ce-i linistea asta pe-aici? Chiar nu mai are nimeni nimic de zis? De la un timp parca e prea pustiu!!
Ramonella, vad ca a nascut monica_b gemeni, s-o treci la mamici!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.