Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Alina.a, Anya20, LuciaZ, karligutza, Andicu,simo_al_jaafari atat de mult apreciez fapul ca va pasa de noi incat incerc sa gasesc cuvintele potrivite care sa exprime exact ceea ce simt, dar toate cuvintele ce le stiu par sa fie prea nesemnificative. Va multumesc din tot sufletul!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Eu m-am ingrasat 7 kg pana acum. Comparnd cu kg acumulate de voi se pare ca eu m-am ingrasat exagerat de mult .
Claudia75 felicitari pentru baietel.
LuciaZ spor la gatit si la facut curat.
Barzuca25 felicitari pentru rezultatul testelor.
karligutza poate bebe mic al tau vroia sa iti arate unde este: "mami, uite unde sunt eu acum" ceva de genul asta. Este cea mai frumoasa senzatie din lume cand iti simti beblusul din burtica miscand.
Un sfarsit de saptamana placut!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristina, am vazut pozele cu tine si cu fetita ta . Si tu esti frumoasa tare. Cred ca asta este o odisee privilegiata cu multe mamici frumoase.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cristina26, felicitari pentru rezultatul bun! Acum poti sta linistita si savura sarcina! :) Doamne ajuta in continuare (pentru noi toate binenteles!)!

Andutzy, eu (din pacate) nu l-am alaptat pe Cris. Iti pot spune doar ca sanii sunt mari ... tare fain, e sotul incantat :) ... restul nimic special. Probabil ca o sa ai lapte imediat.

La ultimul control eram deja la -6kg ... pentru mine super bine, mai dau surplusul jos. La Cris a fost tot asa, dupa ce-am nascut aratam mai bine decat inainte de sarcina :) ... din pacate s-a dus euforia dupa 2 ani de la sarcina. Ma astept sa se intample tot asa si de data asta.
Un week-end fain burticutze!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

cristina si tu si fetiota ta sunteti tare frumoase.

brazuca felicitari pentruu rezultatul la TT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Uf, nici nu mai stiu cand am scris ultima data. Dar am citit din urma aproape tot.

Nu am fost in forma zilele astea, am avut dureri si ziua si noaptea; cel mai rau m-am stresat azi-dimineata pe la 6, m-am trezit cu dureri in josul abdomenului, f jos, cam la nivelul colului, care iradiau si inspre spate, aveam tot felul de senzatii si o spaima teribila. Am luat No-spa si un plic de magneziu si cand s-au mai linistit durerile mi-era rau de la stomac din cauza magneziului si tot asa.
Pot sa inteleg ca fac un efort si am dureri dupa aceea, dar sa ma scol din somn din cauza durerilor, asta ma face sa ma sui pe pereti, sentimentul de neputinta si lipsa de control asupra propriului organism ma aduce in pragul depresiei.
Sper ca nu va stresez si pe voi, mi-am desertat sacul si sper sa ma calmez.

Sa trecem la lucruri placute.

Cristina26, ma bucur din suflet ca ti-a iesit bine amnio, nu pot decat sa-mi imaginez cat sunteti de fericiti.

BBpuck si Claudia, felicitari pt baietei.

Brazuca, felicitari pt TT, e f bine.

Andutzi, si eu sunt la fel cu sanii, nu curge nimic dar sunt f mariti si grei.

Va pup pe toate, va doresc o noapte calma si o duminica placuta,

Anto 18 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Cristina26,felicitari pentru rezultatul bun de la test si felicitari pentru fetitza din burtik.Azi dimineatza m-am uitat la pozele tale de la eco,ce fain se vede din profil.

Pentru toate fetele rezultate bune la teste si spe sa vin si eu,la randul meu,cu un rezultat bun la TT.

Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Multumesc, multumesc, multumesc sunteti minunate!
Antoanela23imi pare nespus de rau ca te simti atat de rau. Sper ca te vei simit bine curand... Abea asteptam sa ne spui ca te simti bine .
Samurai-lady felicitari pentru rezultatul bun la TT.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Felicitari, fetelor, pentru vestile bune! Sfarsim saptamana cu zambetul pe buze, ceea ce inseamna 100% sanse ca si urmatoarea sa fie nemaipomenita! Probabil ca de maine o sa ies si eu la vanatoare de hainute pentru gravi. Pana acum n-a prea fost nevoie, aveam o pereche de blugi cu talie foarte joasa dinainte de sarcina, care si-au facut admirabil datoria pana acum. Dar pentru Ziua indragostitilor vrem o tinuta noua. Doar e prima oara cand sarbatorim in trei!
Numai bine tuturor,si!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
Anculici, cei de la Tarafashion nu au magazine, vand doar online. Vezi ca au site-ul chiar aici pe DC. Spor la cumparaturi...

Andreea 19+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput