Mamici de iulie-august 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
nma spune:
Alina multumesc mult.
Eu iau no-spa de 40mg, deci pot sa mai cresc putin doza. Nu am infectie, cred ca e de la nisip. Acum vreo 3 saptamani urinam des, dar fara usturimi si am facut antibiotic. Am stat o saptamana in spital. Am refacut analizele saptamana trecuta si a iesit doar nisip la rinichi. Maine trebuie sa merg iar la control. Nu stiu de la ce poate fi, dar nu prea consum lichide desi medicul a spus clar ”aport hidric crescut”. Inclin sa cred ca e de la rinichi. Efort incerc pe cat posibil sa nu fac si mi se pare ciudat ca ma doare spatele si noaptea. Mai rau e ca de joi ar trebui sa incep serv. Deja ma bate gandul sa cer parerea unor medici din alt oras pt ca aici in afara de disgravidie nu mi se spune mare lucru. sa vedem ce imi mai spune maine medicul ginecolog si ecograful.
13+
21.07.2003
samadhi spune:
LUNA - bine ca ai trecut peste toate, important e sa ai grija si de acum incolo.... si eu sunt cu sticla la gura de apa sau sucuri.... ceai, si merg la toaleta foarte des, ceea ce e cam deranjant noaptea, dar mai bine asa decat acele dureri infernale..... Iti doresc sa te faci bine si ai grija de tine.
CARLA - depinde de la persoana la persoana, cu sanii apoi daca tu slabesti pot si sanii sa se mai traga si sa se lase..... depinde de piele, cat de flexibila e si cat suporta greutatea laptelui, de aceea e bine sa fie cremati nu doar burta si coapsele....... spune-i sotului sa savureze aceste momente..... ! ![]()
12+
greenapple spune:
Buna dragele mele,
Sunt oviitoare mamica , voi naste probabil pe 05.08.2007. Va rog sa-mi spuneti, voi ce intelegeti cand spuneti ca aveti 15 sau 16 sau 19 sapt? Saptamani de gestatie adica de la conceptie pana acum sau de amenoree, adica de la prima zi a ultimului ciclu? Asta ca sa inteleg exact despre ce perioada a sarcinii vorbiti. Eu am implinit 15 sapatamani de amenoree in 11.02.2007.
Va pup si va doresc bebici sanatosi!
Anya20 spune:
fetelor, nu va entuziasmati prea tare de sanii minunati, ca nu dureaza decat cat alaptati (asa ca incercati sa o faceti cat mai mult
). Dupa, raman ca 2 coji flescaite (fetele care stiu pot sa confirme). In cateva luni isi revin, dar dupa intarcare sunt mai mici decat inainte de sarcina. si eu am tras mari sperante, pentru ca sunt tot pe la un 75B in mod normal, dar am fost foarte dezamagita. noroc ca am ramas din nou insarcinata
. sa ma mai bucur vreo 2 ani de sani
ma consolez insa ca fiind mici, macar nu are ce sa se lase.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
liadorian spune:
Buna, fetelor!
Incercam eu duminica sa fiu optimista dar acu mi-a mai pierit din entuziasm. Am facut un control ginecologic si se pare ca a mai aparut o problema - de parca n-au fost destule pana acum. Mi s-a desprins usor placenta si m-am ales cu o "frumusete" de hematom de 32 mm lumgime si 3mm grosime. Inca nu am sangerat vaginal, dar asta nu e decat o parte a problemei. Eu am deja o sarcina pierduta (oprita in evolutie), Rh negativ si sincer, ma gandesc cu groaza la urmatoarea dozare de anticorpi... Doctorul spune ca deocamdata nu se impune repaus complet, respectiv concediu medical, dar eu calc ca pe ace, ma gandesc mereu cu groaza ca orice miscare a mea poate provoca cine stie ce nenorociri pe acolo. Nici nu stiu cum sa pun problema ca sa fie bine!
Sper ca nu v-am deprimat prea tare... Fug in pat, de unde nu ma mai ridic pana maine pe vremea asta!
mychydutza spune:
Anya ai fost super tare cu comparatia cu cojile flescaite!
si eucare speram sa raman de-a pururi posesoare de marimi mari la sutien.
asta e ! tre sa profit acum( vorbesc in numele meu care nu posed in mod normal o pereche prea pronuntata de inaintashi).
am si eu o intrebare mai....indiscreta: voi mai aveti chef de sex? ca eu de cand am ramas pregnanta parka mi-a pierit libidoul complet...si inainte nu eram asa...........sunt io aiurea sau asta e mersu firesc al lucrurilor? ca sotu imi zice ca sunt frigida!
liadorian parerea mea e sa stai cat mai mult in pat si sa incerci sa nu te stresezi preat tare. sper din tot sufletul sa fii ok!
+13
mihaela
poze
taedi spune:

Luna,Jadi-ma bucur ca sunteti mai bine si sper sa fie totul OK.
Lioradan-imi pare rau ca iar ai probleme,stai cumintica in pat.
In legatura cu marimea sanilor eu la prima sarcina am alaptat doar o luna jumate dupa care am avut sanii mai mici ca inainte iar acum mi se par enormi.
Mihaela-nici eu nu am chef de sex dar si adorm repede seara asa ca scap![]()
![]()
edith
15+
greierash spune:
Salut toate
de pe acest site dar mai ales pe cele Cu DPN iul-aug 2007. Recunosc, va citesc de mult si in sfarsit m-am hotarat sa ma si alatur voua...... Ma primiti?????
si pe mine???
Ma bucur ca am descoperit site-ul pentru ca prin voi mi-am lamurit multe chestii legate de
....
In sfarsit, atat m-am chinuit sa ma inscriu....(de vreo 4-5 ori, si de fiecare data trebuie sa o iei de la inceput daca ai omis ceva...)si cand in sfarsit am reusit ma pun pe scris dar uit sa scriu si parola si nume utilizator cand ma intorc mesajul meu nu mai eraaaa.... Parca totul era impotriva mea..
Ma rog deci am DPN 15.07.2007.... si mai vorbim...

tuturor!
nicooleta27 spune:
[b]Buna fetelor, de ceva vreme simt ca imi arde burtika, la voi este la fel?[/b]
eu