Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Giulia, intre dmineata si seara acul cantarului poate merge pana la plus 2 kg, asa ca nu e deloc elocvent...tre´sa te cantaresti numai dimineata, dezbracata, dupa ce ai ´produs´
Eu ma cantaresc maine.
Noate buna !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Gata, mi-am revenit din depresie!
Dimineata avem 65.200kg e bine!
Se poate si mai bine, dara sa merge la mine...greu de tot!
M-am tinut tariceanu si-n we asta si n-am calcat pe alaturi, ieri la pranz am mancat ficatei la capac si seara cereale cu lapte.
Mai fetelor, luminati-ma si pa mine cat au cerealele alea Nestle pentru silfidute din grau integral?
Ca mie imi convine sa bag sara cate-un bol cu lapte d'ala chior si gata cina!
Azi va fi ceva rece, branzica cu jambon si o rosie si probabil seara un bol de cereale cu laptic.
Va pup si mai vin!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Salutare, salutare!
Cum merge treaba?
Eu sunt ok, ieri am mancat conform ww, cred ca am facut o mica abatere ca am luat niste biscuiti dietetici si am mancat vreo 5.
Imi era pofta de ceva dulce, sa-mi fie cu iertare!
Astazi soper sa recuperez!
Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Feteleeeeeeeeee, unde ati fugit?
Eu nu am mai scris pentru ca am avut de facut si de sustinut un proiect pentru masterat si din cauza de stresss am mancat neregulamentar.
Da ma fac iar fata cuminte dar vreau impreuna cu voi!!!!!
pentru floricelele ambitioasele!!
Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Asta ma intreb si eu, oare unde ati disparut?
Ce facem, ne mai tinem de treaba?
Aileene, tu pe unde esti?
Va pup si astept vesti!

Mergi la inceput

Nu pot sa cred!!!
Nu se mai tine ww?
Ce este cu voi?
Sper ca nimic grav, dar n-am cum sa aflu decat de la voi:(.
Va astept !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

eu nu vreau
eu totusi mai sper ca fetele au multa treaba sau le e rusine ca au calcat pe aratura asa ca mineeeeeeeeee
eu am mancat ca si acu nici nu ma simt bine cu constiinta incarcata dar sotul merge la sala si m-am ambitionat si eu ca doar nu va fi el suplu si eu grasa nu?
Asa ca pentru un nou inceput ( in cazul meu )
Oare s-au suparat fetele ca sunt neserioasa ?
Promit sa nu mai faccccccccccccc
unde ati ?

Mergi la inceput

Bun,te iert..de data asta!
Uite am si o veste buna, de dimineata cantarul a aratat sub 65 si sunt ffff fericita.
Trebuie sa recunosc ca am calcat si eu pe alaturi cu o portie de cartofi prajiti pe care nu am putut sa-i refuz ca erau impreuna cu scocile, de altfel au fost grozavi!
Asta e, se iarta si se duce...
Hai , hai sa ne tinem de treaba da?
Fetelor, hai... care mai scrieti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Hop si eu !

Ce mai faceti fetelor? Eu de o saptamana de cand am inceput serviciul am mai facut miscare cu atata dute-vino la gradinita cu fata, la servici, la dentist, si tot asa. Plus ca am avut o lucrare la servici care m-a tinut mai mult in miscare, decat pe scaun la birou. Cu mancarea, am mai mancat cate putine chestii care aveau puncte multe, si poate ca am mai depasit si eu cu nr. de puncte pe zi. Dar ma gandeam eu ca daca nu mai stau numai in casa, poate mai dau jos, asa de la efortul de fiecare zi. So, nu va mai simtiti vinovate ca ati mai intrecut nr de puncte, ca se mai intampla.
Cate kg mai am, cine mai stie, mai astept sa ma bucur mai tarziu, acum nu prea ma grabesca sa ma cantaresc.
Spor in continuare la toate.

Ani

Io is cea mai tare din parcare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna dragelor , iaca viu si eu dupa o lungaaaaa abesnta , sa-mi fie cu iertare , dar n-a fost cu voia mea , am fost tare bolnava cu temperatura si frisoane din cele mai nazdravane ! N-am avut nevoie nici de WW ca slabisem vazand cu ochii . Pierdusem 3 kg intr-o saptamana ! Acu' ca-s mai bine , continui cu voi ! In total 7 kg pierdute din 14.02.07 e bine nu ? Am o foame in mine de zile mari , am avut musafiri astazi la masa de pranz , m-am descurcat destul de bine si am evitat "punctele" cu bucile rosii de ciuda (va imaginati) , credeam ca o rezolvasem cu bine , cand colo cu desertul facut de mama soacra TIRAMISU n-am mai rezistat , asa ca SUPA scrie pe fruntea mea timp de 3 zile ca sa -mi curete matzele de branza Mascarpone inghitita pe nerasuflate ! Am dracuit-o pe mama soacra-n gandu' meu , de cred ca n-o sa poata cara tot ce i-am dorit ! Glumesc bineinteles , nu-s io chiar asa !
Fetelor va pupecesc pe toate pe rand , in sir indian si va felicit ptr perserverenta voastra Doamnelor , jos palaria ! Vad ca sunteti tare bine puse pe baricade , asa ca dati-i drumul inainte tot asa DA ?
O seara exceptionala va doresc la toate , si va promit ca daca am posibilitatea voi intra sa va !
Pa si pusiiiiiiii

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput