Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

La multi ani feteleeee!
Multumesc de urari , piticu meu e mai bine acum dar am luat eu raceala de la el . Da Carmi al meu e nascut pe 7 octombrie 2005 , sunt de aceeasi varsta smecheroii.
Fetele o intrebare branza de vaci cate puncte are 40 grame un punct sau o lingura de 15 grame are un punct?
Felicitari CArmi pt inca un kg eliminat!
Aha Aileene deci cartofi prajiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

La multi Ani si sa fiti sanatoase si frumoase!
Azi mi-am pus muzica si am tzopait prin casa vreo ora, tare m-a uns pe suflet!
De dimineata, pe la 10.30 am facut o mancare de creveti (indiana) cu cous-cous si am mancat la pranz cu sotzu.
Diseara va fi o salata de ton la conserva si fructe.
Shi la mine se vede ceva, ceva, insa nu ma las.
Savarina, sanatate multa si tie si puiului!
Crami, felicitari pentru kg in minus!
Aileene, m-ai dat pa spate bey, credeam ca cine stie ce specialitati de mare preparashi, cand colo, auzi la ea barabule!
Si felicitari pentru slabit!
Nu ma las nici io gagici, nu ma las shi gata!
Pai cum sa ma las cand am probat de dim un costum care nu l-am purtat de doi ani si era gata , gata sa-l pun la sacii pentru dat si imi vine de minune!
Nu se mai spinteca la balcoane, deci poci sa-l port!
Bey, tineti-mi pumnicii sa nu ploua in we sa putem sa iesim si noi!
N-am vazut vreme mai capiata ca aici in Epinal, ploua numa-n week-end!
Hai va pupic..si revin

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Of, c-am scris mesaj mare si s-a dus..
Irina, depinde de cat de grasa e branza. La mine e quark mai gras 25 g au 1p si degresat 75 g=1p. Uite-te pe pachet la valori si calculeaza cu calculatorul pe care ti l-am trimis mai demult.
Azi am depasit cu 5 p. da am muncit la greu prin casa, asa ca nu se pune, nu? Si am fentat si cei 2 l de apa, of, of...
V-am tzukat, ma duc la nani.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

bau !
mi-e foameeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna fetele,
Pls.de unde iau si eu dieta voastra?As vrea lista cu punctele.
Pupici

Mergi la inceput

sa nu te puie pacatu sa faci prostii!
te tii de treaba da?
hai pupic!

quote:
Originally posted by Carmi

bau !
mi-e foameeeee

Mergi la inceput

salutare fete frumoase!
ce faceti mey, iara liniste pe aci?
cum mere meniu???
ne tinem de treaba fetelor
aseara, moi m-am tinut cu coada imbarligata canu mananc nimic si pana la urma am bagat niste fasole verde de la cutie , asa cruda , n-am mai pregatit-o si sa mor ce rau mi-a fost dupa aia!
sa nu cumva sa faceti ca mine!
diseara mi-am luat morcovi, ca io tre sa rontzai neaparat ceva la film!
meniul de azi fu asa:
dimineata nimic+cafea;
pranz: gratar vitzel+salata varza cu santana lejera +capucino
diseara: morcovi+banana
Jubica-bine ai venit!
am si eu lista cu punctele dar mai dotate sunt fetele , in plus calc meu face multe figuri si nu pot trimite!
cu siguranta te vor ejuta fetele..
pana una alta da un search pe google si vei gasi in romaneszte o lista; e suficienta pt inceput (zic io)
hai va pup
aileene, melody, savarina pe unde sunteeeeeeeeti?
uuu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Daca se striga catalogul eu zic prezent dar pentru ca azi m-am porcit .Adicatelea am halit, ca mancat nu se poate spune 2 sfinti uriasi si insiropati care nu stiu cate sute de puncte au si acu dupa amiaza am mancat o ciorbita de pasare cu o aripioara care iar nu stiu cate puncte are , asa ca asta scrie pe mine .Dar am o scuza ca sunt racita bocna, nu am gust, miros dar totusi mananccccccccc. Maine tre sa fac foamea. Si mai am o problema si anume am un cantar stricat , ca doar nu sunt fraiera sa zic ca e bun, da acuma serios de la o cantarire la alta la diferenta de 2 minute arata cu 500-600 grame mai mult si mie nu mi se pare normal . O fi bateria de vina ca e pe terminate sau eu ma ingras cu aer pe minut ce trece.
Bine ai venit jubica , daca citesti subiectul nostru partea a doua primele pagini gasesti si lista cu puncte si cum se calculeaza cate puncte tre sa mananci dar daca vrei o mai postam odata.
Carmi branza mea de vaci e de la tarani din piata si banuiesc eu ca e grasa deci 25 g are 1 punct ca e facuta din lapte integral . Eu puneam 40 g un punct si uite asa mananc mai multe puncte .
si la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Bine, ma Giulia, nu fac prostii.
Iti trimit eu lista si alte cele, da-mi pm cu adresa ta de email. Cu Jubica vb.
Giulia, eu as ceda nervos daca as manca asa de putin ca tine. Nu faci bine ca nu mananci la md. Ti se face foame rau seara, o sa vezi.
Ma duc sa beau apa, pana o sa pocnesc

Mergi la inceput

Carmi, hai ma ca pa cuvant ca nu ma infometez dar acu sunt hotarata sa slabesc si stii de ce?
Pai sa va spui, cand am venit aici eram o grasana , ca sa nu zic altcumva si mi-am pus mintea si am slabit -alea 4kg, dar le-am slabit!
Si n-am mai pus dom'le la loc, aici e baiu !
Desi am bagat in mine ca nebuna, n-am pus decat 1kg si jumatate.
Ei, si ce m-am gandit, ce-ar fi sa ajung si eu macar pe la 62-60 ca dupa aia la vara sa poci si io sa-mi etalkez tzoalele de vara!
Si sa mor da nu ma tiu de data asta!
Nu am cin'stie ce motivatie, da gata domle nu ma mai suport, asta e!
Savarina,ma rog la DD si toti sfintii sa te ierte de data asta ca deh esti bolnavioara si stiu cum e, dar promiti ca de luni o iei de la capat?
Hmm?
Ce-o fi frate cu aileeene, cred ca are treaba sau e la munca!
Oricum eu ii trimit salutari si o trec absenta azi!
Hai va pupic si un we cu mici abateri!
Da Doamne sa ne tinem de treaba!
Carmi, stai asa..am uitat
in seara asta, buf , schimbare de program!
M-am dus sa-l iau pa fii-mio de la scoala si pe drum subit mi s-a facut pofta de pui la rotisor.
Am fugit si am cumparat si am bagat la greu cu castraveciori, evident fara paine.
N-am mancat prea mult da' nici putin!
Hai va pup, ca m-am lungit ca o pomana turceasca..offf

Mergi la inceput