Weight Watcher (2)
Raspunsuri - Pagina 17
savarina spune:
Felicitari Anca si sa ai un bebe sanatos , mancacios , norocos , frumos si mai cum vrei tu si tati al lui/ei!
Fetele m-am imprietenit cu cantarul meu . Se pare ca inceputul a fost mai greu si de acu voi slabi mai mult si mai repede.
Constat ca daca mananc mai putina paine si mai multe legume cu 0 puncte si carnita slabesc mai repede. Painea integrala ma trage inapoi dar trebuie si de asta.Eu ma axam mai mult pe sandvisuri pt ca nu aveam timp sa gatesc pt mine dar gata m-am invatat minte. Imi fac mancarici cu dovlecei , fasole verde si alte amestecuri cu 0 puncte din care pot papa la discretie. Datorita voua am si eu diversitate in menu ca de sandvisuri te saturi intr-o buna zi.
Pupici la fetele ambitioasele si nu va lasati chiar daca pe moment nu slabiti prea mult dar eu observ la mine ca efectele considerabile apar cam dupa 3-4 saptamani.
Cine va arata asa
, adica frumoase si slabe?
NOI
aileene spune:
Hy fetelor
, vin si eu putintel sa va vad , mi-era dor de voi , dar n-am putut sa intru , am avut mult de lucru astazi . Maine mai putin in jurul orei de pranz
...
Asa e Savarina draga , tine-te tare esti pe calea cea mai buna
! Bravo ptr eforturi
!
Giulia nu face nimic , chiar daca calci pe bec in week-end nu trebuie sa te simti frustrata ptr faptele "comise" (sa-ti fie de bine) , daca stii sa fii serioasa toata saptamana este cel mai important
! Ti-ai notat punctele
??? Si sa incerci sa nu se mai repete atat de des
!
Bravooo Carmi
, inca nu te-ai imbatat ??? Eu nu stiu cum fac dar nu reusesc nicicum sa beau atata apa , si stiu ca e fffff important , dar totusi ! 
Anca sa fie intr-un ceas bun , iti doresc sarcina usoara , bb frumos , sanatos si mancacios ! Felicitari
ptr minunatul eveniment
...! Iar la dieta sa te gandesti dupa ce vine
da ? Noi te vom astepta , sau poate alte fete ptr ca noi vom fi pe alte meleaguri ! Pe acela de
frumoase si zvelte ca si caprioarele
!
O seara buna fetelor
!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
giulia71 spune:
Sautare fetelor,
Aileene, o sa tin cont de sfatul tau, ieri am fost tare cumintica si azi mi-am propus sa fiu la fel.
Pentru azi pregatesc asa:
o ciorbita de vitzel (e mai mult supica) acra cu lamaie
si o mancare de conopida tot cu vitzel , aici am o intrebare am cumparat Maizenna pentru sos si nu stiu cate pubncte are si e si prima data cand il folosesc. Poate ma luminati si pe mine ca-s cam in ceata
!
seara-fructe!
Cam atat, o zi buna si voioasa va doresc!
si spor la slabit, of course!
mami de Calin rasfatzat:)
aileene spune:
iubitelor , n-am putut intra toata ziua , decat acuma si ce vad !!!! Nimeni pe baricade
, pai se poate una ca asta , unde ati disparut
! Eu care credeam ca voi gasi paginutze si paginutze , si cand colo...
!
Giulia , e bine ca-mi urmezi sfatul si ma bucur , dar ai grija sa nu se mai repete , fii mereu asa cum esti si in timpul saptamanii , in week-end REZISTA tentatiei , ca altfel...no way ! Si primavara nu e asa departe , vara nici atat
si cine va fi frumoasa ? NOI bineinteles , iar tu vei sta bosumflici din cauza poftelor , pitita dupa ecranu' PC-ului ???? Hai pe treaba cu seriozitatea , da ? Uite un
ptr incurajare
!
Si ca sa-ti raspund la intrebarea ta , privitoare la "maïzena" este muuuuuuult mai usoara decat faina de grau , so....uite-te la punctuletzele fainei si pune doar jumatate din ce spune acolo (din puncte ma refer) ! M-am uitat prin carnetzelul meu , dar nu gasesc deloc despre "maïzena" , nici macar despre faina (tout simplement) , deci dupa mine , nu astea ar fi cu bai , ci cu ce le pregatesti , ma refer la unt , ulei samd
Pofta buna la ciorbitza , ce idee buna mi-ai dat !
Deseara ptr barbatusii mei , le voi face carnaciori in cuptor cu crumpi fripti , iar mie o portie buna de ciorbitza de vitzel
!
Multam fain de idee
si spor la slabit si tie
!
Aileene...Alexandre...
amintiri
giulia71 spune:
Salutare gagici!
Pai ce facem bre, nu prea mai intram?
Dar sa inteleg ca totusi ne tinem de treaba, hm?
Sper si va doresc la toate!
Va spui sincer de ce vreau sa slabesc:
ca mi-am luat o hainuta superba de piele marimea 42 si daca nu dau jos suncile dupa spinare imi vine ca naiba![]()
ca mi-am luat la solduri niste lucrusoare faine de tot, tot marimea 42 si deci e musai sa arat mai bine
si..ca mi-am luat trei perechi de jeansi superbi din are deocamdata nu intru decat intr-una si au inceput sa-mi vina bestial!
Ar fi multe de adaugatsi legate de sanatate, dar trebuie, vreau , e musai sa slabesc!!!
Si la vara vreau sa ies cu barbatii mei la plimbare si sa rupem gura targului de frumosi ce suntem
!
Asa ca..la treaba!
Azi: ciorbita de vitzel ca sa o terminam
mancare de conopida cu vitzel
diseara fructe si cereale cu lapte degresat!
E muuuuusai sa slabesc!
Va pupic si hai sa mai vorbim
savarina spune:
Buna, intram intram cum nu.
Eu am una bucata cupil bolnavior si mofturos si alintat. Are 1 an si 5 luni voinicul si a prins o raceala din zbor dar deja e mai bine si ii iese si o masea deci sunt cam zombie.
Cu dieta nu ma las . Am papat azi un orez bun cu condimente si o pulpita de pui si supa de legume si ieri mi-am facut o mancare buna de dovlecei cu ceapa morcovi si alte mirodenii. Cu dulciurile ma lupt sa ma abtin da mai scap si eu la un biscuite doi, ideea e sa ma opresc numai la atat.
Peste 2 zile se mananca sfintisori sau mucenici dar eu nu fac tocmai ca sa nu mananc dar sigur voi primi cativa si tot voi gusta, abia astept , lacomica de mine, totul cu masura evident.
Si eu vreau sa incap in haine mai micute sa arat bine , vreau si eu in marimea 42 , eu deocamdata sunt la marimea 44 dar viitorul suna bine, ambitie sa fie.
Pupici la fete cucuiete si viitoare slabute.
giulia71 spune:
Savarina, iti doresc sanatate maxima puiului tau!
Sa se faca bine cat mai curand!
De ce sa nu faci mucenici, asa se zic la noi?
Faci si inlocuiesti zaharul cu fructoza (ai grija sa gusti des ca indulceste mai mult ca zaharul) si nu faci mult!
Nici eu nu stiu ce-s aia crumpi
, poate ne desteapta aileene!
Te pup si spor la slabit!
Carmi spune:
Salutare la mandre !
S-a mai dus un kil
. E clar la mine, cum nu mai mananc seara, cum incepe sa se vada. E drept ca ma lupt si cu apa la greu, ca lupta-i, frate, asta. Am o prietena aici, care bea de buna voie 3l de apa pe zi; mereu m-am intrebat cum o putea
.
Irina, piticul tau are cam aceeasi varsta cu al meu, va face pe 20 un an si 5 luni. Sanatate la puiul bolnavior !
Va pup, mai vin.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
aileene spune:

mai fetelor , ma faceti sa rad cu lacrimi ! Se vede ca nu-i niciuna din Banat 

...crumpi=cartofi....

mai figurelor mai !!! ![]()
Tuca-le mama de dulcele , ia uitati-va cat de mult va
io pe voi
! Dragutze foooooooc!
Da tare cumintele sunteti , sa va tina D-zeu naravu' si sa deveniti cele mai frumoase 

WW pe care DC-ul le-a cunoscut vreodata
! Oricum sunteti pe calea cea mai buna , ptr reusita maxima !
Eu iarasi am dat jos 800g astazi pe cantaru' grupuletzului WW ma bucur mult de tooooot
! Deci in total din 14.02 pana astazi am pierdut 3,800 kg...super
nu-i asa ? Si nici nu simt ca-s in regim
, asta conteaza f mult ptr mine , ca daca simt foamea , nu-i de bine ! Deci ma bucur in privinta asta ca nu am foamea in gat sau gandul toata ziua la
!
Astazi s-a discutat f mult despre "fibre" (fasole boabe , linte , cereale , fructe (mere)) si despre apa bineinteles , cica nu trebuie sa bei mult in timpul mesei , ca-ti umpli stomacul cu apa si oraganismul nu are tot ce ii este necesar , iar peste 1 ora ti-e foame din nou , ptr ca apa bauta se dusese
...
Mi-am cumparat o cartzulie din nou , si foitza aceea ptr fript fara grasime , 1 pachet de chips 30g=1,5P (gust paprika) , linguritzele (diferite marimi) ptr dozarea uleiului ptr salata , sosuri samd...![]()
Savarina , draga mea , doresc multa sanatate strengarului tau drag , imi pare rau de situatia in care va aflati amandoi , dar curaj , va trece si asta curand ! Uite un
dulce micutului si tie bineinteles
!
Giulia sa fii sanatoasa , ca tare buna a fost ciorbitza de vitzel ! Ne-am regalat toti 3 , i-a placut mult si lui Alexandre
!
Bine fetelor , va doresc o noapte buna , un somn pufos
si sa ne auzim cu bine
! Spor la treaba....la slabit ![]()
si 

la toateeeeeeeee !
Aileene...Alexandre...
amintiri