Weight Watcher (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Savarina draga stai ca ma uit repede si vin da ?

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

...Depinde din ce regiune a vitelului e luata carnea , ptr ca eu am mai multe date :
1escalope(100g)=2,5p
1filet(100g)=2p
colier(din jurul gatului)100g=4,5p
cotlet(80g)=4,5p
chiar si burta(100g)=2p
si ar mai fi exemple , dar nu-mi dau seama cum sa le traduc in Ro. !
Sper sa-ti fi fost de folos , Pofta buna !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Merci frumos Aileene. Eu am cumparat snitel de vitel fara nici un pic de grasime deci carne foarte slaba portionata pentru snitele dar nu stiu din ce parte a vitelului e . Cred ca poate fi considerata file.
Spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, la toata lumea!!

Ma reapuc si eu serios de retete, am neglijat cam un an de zile si iaca... 5 kile din 12 s-au strecurat pe nesimtite inapoi pe solduri, fir-ar ele sa fie

De azi am reinceput sa gatesc dupa retetele lor. Sa va dau si voua una foarte gustoasa:

Salata de cartofi cu sunca afumata

Pt. 4 persoane
12 cartofi maricei
sare
piper proaspat
2 cepe mari
4 mere
8 castraveti acri
180 g sunca afumata
200 ml apa cu Vegeta
4 lingurite de otet
8 linguri de boabe de porumb
7-8 buc. telina verde (facultativ)
8 linguri de smantana
8 linguri de iaurt degresat
12 lingurite de maioneza
2 lingurite mustar
putina ceapa verde (dupa gust)

Se fierb cartofii in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se cojesc. Se taie in felii ca la salata orientala. Se curata ceapa si merele, se taie fin ceapa si merele in cubulete. Se taie apoi castravetii acri, telina (spalata) si sunca in bucatele.

Se fierb cei 200 ml de apa si se pune Vegeta, otetul, sare si piper, care se toarna apoi peste cartofii deja taiati. Se amesteca apoi cu ceapa, merele, castravetii, telina, porumbul si sunca.

Separat se amesteca bine smantana cu iaurtul, cu mustarul si cu maioneza, apoi se pune totul peste salata si se amesteca bine. Se presara deasupra putina ceapa verde taiata in bucatele mici.

Pofta buna!

Mult succes in continuare cu slabitul, fetelor

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hop si eu prin zona si va salut cu drag pe toate!
Pana acum fusai cuminte, am mancat gratar de porc cu legume chinezesti facute de mine si o portie ciorbita de ieri.
Dar ce ma fac ,ca le-am facut la puii mei o placinta de mere in care am substituit zaharul cu fructoza si tare imi efrica ca ma infig in ea!
Tineti-mi pumnii macar sa ma infig cu prudenta
Maine nu stiu ce o sa gatesc , probabil un gratarel cu ceva salata verde sau de varza.
Miss Parker , multumim de retete, sa iti tina DD obiceiu!
Vad ca stationez la 66 de kile , saptamana asta nu am avut mari realizari:(
Dar nu ma las!
Pupici si un we frumos!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Giulia ai rezistat tartei ? Sau ea tie ? !
Bravo ptr perseverenta fii tot asa serioasa in ceea ce priveste regimul ! Ai gasit ceva bun de gatit ptr astazi ? Sau ai facut simplu , un barbeques !
Noi am scos-o cu ziua de astazi , am mancat la socrella , nu prea bun ca nu prea le are , dar ma rog , am facut fata...legumelor pe aburi , asa ca n-am treaba ! O feliutza de "rôti" si gata , cu salata verde si rosii cireasa , hmmmm a fost pe gustul meu , ca tortul de ziua bunicii , nu m-am infipt in ea , chiar daca "scroafa" de socrella stie ca eu fac WW tot m-a facut sa un pic , dar am fost tare si am rezistat pe baricade !
Miss Parker multumim frumos ptr reteta ! Dupa mine , cele 12 linguri de maioneza.... , ma cam pun pe ganduri , dealtfel totul e in proportie cam mare ptr doar...4 persoane ! Eu daca as face-o as redui ffff mult din ingrediente , ca altfel , n-are rost sa faci regim ! E prea calorica salata ! Parerea mea , nu te supara , da ?
Iti doresc sa dai repede jos "afurisetele" de kg care te-au napadit din nou ! Hai curaj si bun venit in !
Fetelor , pe unde ati umblat astazi ? Vad ca primavara a sosit si pe la voi , un timp magnifique afara cu soare (cu dinti) , dar a meritat o plimbarica pe cinste cu ! S-acu' la treaba , facem cina ! Cam saracutza ptr mine dar e super bun , asa ca...Pofta buna va doresc si voua si atentie la punctuletze !
O seara extraordinara va doresc si o saptamana cat mai buna , mai revin cand pot , stiti voi ca nu va pot uita ! Un -ic drag la toate

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Salutare fetelor,
Hm cam liniste pe aci, pe unde sunteti?
Noi fuseram la Nancy la dentist cu Calin care a mai ramas fara o maseluta!
Ei week-endu asta am dat-o in bara in sensu ca n-am fost cuminte, am mancat de toate (in cantitati mici, dar de toate) asa ca zic nu faceti ca mine si rusinica, rushicica sa-mi fie!
De azi m-am trezit cu chef s-o iau de la capat, de fapt nu kiar de la capat ci de la 1 kg in minus, asa ca va urez la toate spor!
Sper sa nu ma mai certati si voi ca, constiinta mea nu-i tace gura de sambata seara!
Va pupic!
Ah, azi mananc f. putin din de toate, nu-sh de ce nu imi e deloc foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hello fetele.
Am intrat sa va spun ca momentan renunt la dieta ptr ca SUNT INSARCINATA!!!!!!!!
Dupa nastere revin sigur.
Pup ambitioasele

anca 4+

poze

Mergi la inceput

FELICITARI!
Sa fiti sanatosi!
si da-o ncolo de dieta, ai tot timpul din lume dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Felicitari, Anca !
N va zic decat ca pana la aceasta ora am baut 1,5 l apa
Si va mai zic ca va pup.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput