Weight Watcher (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmi spune:
Fructoza - o lingura, adica 15 g = 1 p
Moulele inteleg eu ca-s intregi, ca la mine scrie o punga de 500 g=5 p., si-n punga de la firma cu pricina sunt intregi.
Atat stiu.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump
aileene spune:
Buna dragelor , ce dor mi-a fost de voi
!
Am lipsit din cauza ca am avut musafiri ieri seara ! Am avut si o gramada de pregatit , printre care sarmalutzele....hmmmmmmmm
bune de toooooot
! Facute jumatate la cucta si jumatate la cuptor , un deliciu ! Dar din pacate nu ptr mine...
! Am mancat totusi 2 sarmalutze din cele mai mici ca sa fiu impacata cu gandul
! Iar azi de dimineata fuga repede la cantar.....ouffffff , credeam ca calcasem pe bec , dar vad ca nuuuuuuu
! Mai ales c-am bagat si o felie de torta "foret noire" si o cupa de
, trebuia , n-am avut de-ales
! Oricum totul a fost delicios ! Alexandre a plecat cu prietenii la ei sa doarma cu prietenul lui de aceeasi varsta , si astazi mergem sa-l aducem acasa , ca maine incepe scoala (gata cu chiulangeala
) trecem la treburi serioase !
Deci cu toate
astea , mi-a mai si ramas 1P economie , am fost cuminte
! Ptr ca facusem economie la pranz
! Smechera , ce mai ?!
Voi cum ati petrecut sambata seara ? Ce ati papat ? Bun ? Cum stati cu foamea ? Sper ca totul e sub control
!
Giulia uite un
drag unei fete cumintzele ! Bravo ca te tii cu dintii de WW
! Ma bucur ca Carmi ti-a explicat cum sta treaba cu punctele , asa si este , n-am avut timp sa-ti raspund , dar m-am uitat in carticica mea cu puncte si datele sunt exacte !
Carmi draga , am incercat sa-ti vad puiu' mic si drag dar nu se deschidea paginutza
! Ce se intampla ? O sa incerc din nou , poate...poate ! Uite un
ptr prichindel si tie biensur'
!
Va
dulce pe toate si va doresc o duminica placuta , cu mult soare si veselie
! Mai trec eu
Bye !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
aileene spune:
Carmi m-ai dat gata , l-am vazut pe printzishor' e un dulceeeeeee , Doamne ce frumusetze , sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii 

, sa stii ca iti seamana fffff mult ! Iar tu esti o draguta deasemenea
, dar ma intreb ce vrei sa pierzi slabind ? Un os ? Ca nu esti deloc
!
Fabiano e un scump

! Sa inteleg ca are 1 an ? Chiar mai mult ? of ca-mi vine sa-l tzucalesc tot
!
Aileene...Alexandre...
amintiri
giulia71 spune:
Carmi sa-ti traiasca familia, in primul rand printzisoru si sa va bucurati de el!
Tare frumosi sunteti
, sincer!
Si merci mult pentru puncte!
quote:
Originally posted by Carmi
Fructoza - o lingura, adica 15 g = 1 p
Moulele inteleg eu ca-s intregi, ca la mine scrie o punga de 500 g=5 p., si-n punga de la firma cu pricina sunt intregi.
Atat stiu.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump
mami de Calin rasfatzat:)
giulia71 spune:
Sa va pupe fata pe toate?
Ai ce faceti?
Eu mai bengan o tzara pe net dupa care ma apuc sa fac un gratarel pentru ai mei.
La noi e o vreme de Bacovia
, drept pentru care stam tintuiti in casa!
Imi vine sa urlu nu alta ca era propusa o visita la Metz
!
M-a mancat talpa de dimineata si ma sui pe cantar si...surpriza mare 65.600 de la 67 de kile in viu
!
Sunt bucuroasa tare!!!
Azi, am niste escalop de vitzel care il fac la gratar cu salata de varza cruda (noi suntem innebuniti dupa ea) si diseara niste fasole verde cu mujdei si ceva rogodele (ce mai gasim prin frijider).
Am facut tiramisu pentru baietii mei si..nu m-am atins paana acum!
Tineti-mi pumnii in continuare!
Hai va pupic si o duminica linistita va doresc!
de maine si noi 'ncepem scoala
(CP-adica cls I)!
aileene spune:
Ce papati la 12:00 ? Eu piept de pui cu fasole verde , 2 cartofi (pe aburi) si un sos alb cu patrunjel special WW super
cu fffff putine puncte
si iar ma scot pe ziua de astazi
! Dupa masa mergem la prietenii nostrii sa-l aducem pe prichindel acasa , si mai bem si-o cafelutza , o praji' ceva...si ne intoarcem acasica
!
S-aveti o zi buna
si spor la punctuletze
!!!
Aileene...Alexandre...
amintiri
giulia71 spune:
ce sos alb, nu ne zici si noua?
quote:
Originally posted by aileene
Ce papati la 12:00 ? Eu piept de pui cu fasole verde , 2 cartofi (pe aburi) si un sos alb cu patrunjel special WW supercu fffff putine puncte
si iar ma scot pe ziua de astazi
! Dupa masa mergem la prietenii nostrii sa-l aducem pe prichindel acasa , si mai bem si-o cafelutza , o praji' ceva...si ne intoarcem acasica
!
S-aveti o zi bunasi spor la punctuletze
!!!
Aileene...Alexandre...
amintiri
savarina spune:
salutare , salutare,
Giulia71 tin pumnii sa nu papi tiramisu, dar daca totusi papi maine mananci mai putine puncte si se rezolva.
Eu mi-am facut ieri un orez bunnnn cu morcovei si ceapa cu 2,5 puncte 100 grame si cu gratarel de piept de pui si cascaval .Am papat si azi acelasi meniu ca mi-a placut. Apropo cascavalul are 2,5 puncte 30 de grame?
Aileene cei 2 cartofi fierti la abur cu cat ii punctezi?
Cu 2 puncte?
Nici eu nu reusesc sa beau 2 litri de apa , in vara beam si mai mult da acum nu prea pot.
O zi buna in continuare si spor la slabit !
aileene spune:
Giulia , va spun tot biensur'
, ia uite www.idieta.ro/reteta-culinara/498_sos_pentru_legume.html" target="_blank">sos alb ptr legume !Doar ca eu n-am papat decat 6 linguri de supa = 2P , mi-a ajuns destul pe carnica de pui !
Si ia spune tu , mai era putin si calcai prin Lorraine ? Pai eu nu stau departe de Metz iubita ! Dar tu unde locuiesti ? Poate suntem vecine de regiune , cine stie
?
Si sa nu uit FELICITARILE mele de rigoare , BRAVOOOO....

.... ptr reusita
, ai vazut ce inceput frumos ? Daca ai avut grija cum ai papat , acuma se vede si rezultatul
! Fii tare si rezista , iar daca totusi nu apuci , n-are nici un bai , esti la inceput de drum ! Totusi , mai incolo vei reusi sa rezisti tentatiilor , fii fara grija ! Ia uite eu ieri si astazi am fost supusa unor tentatii
, dar am facut fatza cu "brio" , facand economie toata saptamana si ma simt "parfait"
si fara frustrari
! Deci se poate ! Sunt tare mandra de mine si eu
!
Savarina draga da de unde , 2 cartofiori (nici prea mici , nici prea mari) (100g=1P de unde 2P
???? Iar cascavalul , 30G=3P , cu cat branza este mai tare cu atat este mai "bogata" in Ca. si in Puncte , evident
! Eu o privilegiez pe cea fff moale si oricum scrie pe ea cate %MG are , deci ma ajuta mult !
Va
si va doresc o seara minunata ! Am plecat sa pregatesc cina !
Haideti fetelor , va fac galerie sa va dau curaj , ptr noua saptamana 

!
Aileene...Alexandre...
amintiri