Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Buna seara!
Ma primiti si pe mine la voi? si noi ne dorim un bebe, dar se pare ca e un bebe mai mofturos si vine numai cand vrea el, are personalitate de mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Criss, bine ai venit! Cum sa nu te primim, ba chiar ne bucuram cand apar fete noi. sa dea Doamne Doamne sa nu stai mult aici, sa treci repede la Odisee!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cornelia, am vazut ca pe prima pagina ai scris la preturi la dna Lutzescu ca urmarirea foliclului se taxeaza cu 100 ron, 3-4 ecografii. or eu ultima data cand am mers la urmarire folicul am mers de doua ori si de fiecare data am platit cate 80 ron. S-a schimbat intre timp?

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

cris cred ca s-a schimbat,sunt liste noi de preturi...adevarul este ca mi s-a parut cam putin pentru 2-3 ecografii 100 ron.....nici nu am intrebat ca se aglomerase
criss_2081 bine ai venit printre noi,imediat te trec pe listuta

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc ptr.invitatie,fetelor,sunteti niste scumpe,dar pe 1 Martie este ziua mea de nastere,iar in rest...e chiar lipsa timpului!!!
Cand stai 1,5 ore dupa-amiaza si 2 ore noaptea sa-l adormi pe print,mai ai treburi profesionale si bucataresti plus alte probleme importante,si numai cateva ore ai la dispozitie acasa,sa vedem de unde mai scoti timp...
Nici macar nu mai apuc sa va citesc
Oricum,multumim celor ce nu ne-au uitat si ne simt lipsa,mie mi-e dor rau de voi,va pup si sanatate multa!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Criss: Cum sa nu te primim?!! Te primim, dar iti dorim sa pleci repejor la odisee!!!
Mamacita: Imi imaginam ca esti foarte ocupata, dar trebuia sa facem o strigare si pentru tine! Imi pare rau ca nu te pot cunoaste cu ocazia intalnirii.......dar poate macar cand voi fi cu burtik se va putea!!
Eu sunt de acord cu data de 04 - duminica, la Marco Polo , ora ....Inteleg ca Angelique si Mav pot sa vina, chiar si Andicu, nu? Cine mai vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaeliza spune:

Buna fetelor!Va mai intreb si eu ceva ca sunt in ceata tare de tot la capitolul asta.Astazi mi-am facut primul test de ovulatie si mi-a iesit negativ.Astazi fiind a 14-a zi.dar ciclul meu a fost de 40 de zile.E posibil din cauza asta sa ovulez mult mai tarziu? Sper sa ma intelegeti ca sunt la inceput si incerc si eu sa aflu cat mai multe despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

...si eu vin la Marco Polo....
Dar mai e pana atunci. sa fim sanatosi ..k am cam racit un pic intraga familie..

Mamacita: Asta ma va astepta si pe mine pe viitor? eu credeam ca daca mai cresc va fi mai usor cu juniorii..

criss: Bine ai venit!Te primim cu conditia sa nu stai mult, da? Sa vii in vizita k mine...

jojo_miha:eu citesc si la "durerea unei pierderi de sarcina"(toata sarcina am fost tentata sa citesc acest subiect, dar nu voiam sa retraiesc clipele groaznice alaturi de fiecare de acolo. Acum sunt putin mai detasata si pot sa o fac)si am vazut k esti din nou speriata pt viitorul sarcinii tale.Eu cred k ar trebui sa fii optimista (desi e foarte greu)si sa cauti un medic cu o aparatura performanta astfel incat sa iti poata monitoriza cu eficienta sarcina.Eu nu am nimic impotriva doctorului tau, dar un medic fara o aparatura de calitate in ziua de azi, oricat de bun ar fi el, tot degeaba.Nu vreau sa fac reclama fam lutescu,dar aparaturii cabinetului lor...DA...Curaj si multa incredere in D-zeu

Despre 2-3 monitorizari si pretul de 100 ron, mi se pare echitabil. Mai rau era inainte cand plateai un echo normal pt fiecare monitorizare care dura cateva secunde...Chiar e superconvenabil sa faci monitorizari(la pretul asta) decat teste de ovulatie...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

anaelizela un CM de 40 de zile e probabil nici sa nu ai ovulatie.De obicei ciclurile lungi sunt anovulatorii.Toate ciclurile tale sunt asa lugi? sau sunt neregulate? Daca sunt asa lungi si ovulezi , atunci sigur ovulatiea este dupa ziua 20. Ovulatia are loc de obicei cu 14 zile inaintea venirii urmatorului CM, deci in cazul tau in jurul zilei 25-26

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaeliza spune:

MADALUTA nu toate ciclurile sunt asa lungi.De obicei e neregulat dar asta a fost singurul atat de lung.Doamne nici nu mai stiu ce sa mai cred.Cred ca o sa las testele si o sa merg la un control sa fiu eu mai sigura.Eu am mai avut probleme acum trei luni cu cistita.Am mers la Dr. Lutescu si mi-am facut urocultura,papanicolau si examen bacteriologic la secretia vaginala.Din toate astea mi-a iesit doar cistita in rest nimic.Am stat atunci de vorba cu Doctorul si i-am explicat ca de un an de zile incerc sa raman insarcinata si nimic.Mi-a spus dupa actul sexual sa nu ma spal sa raman asa o noapte.Si sa incerc asta timp de 6 luni si daca nu raman nici asa sa revin la el sa-mi fac niste analize mai amanuntite.Acum nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput