Informatii utile Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 7
CRIXIA spune:
Mav a fost in we intr-o delegatie, iar pt luni erau programati la operatie(amigdalele lui Sebi)!
Sper sa revii cu vesti bune Mav!
annaeliza spune:
mai fetelor daca stie cineva sa ma ajute si pe mine.Unde gasesc in Constanta test de ovulatie???Am cautat de-am inebunit la vreo 6 farmacii dar nu am gasit.Daca stie cineva sa ma ajute si pe mine va rog ca eu una nu mai stiu la care farmacie sa mai caut.
maria08 spune:
Annaeliza: Ai incercat si la Help Net?? Eu imi luam de la cel din Tomis III ( aproape de piata).
AngeliquedeS spune:
Anaeliza ti-am raspuns si la Endometru, gasesti teste de ovulatie sigur la farmacia de la parter de la Tomis Mall si la farmacia Dom din Tomis II. Vad ca pana la urma ai gasit subiectul nostru, iti pusesem link-ul la endometru
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
madaluta spune:
anaeliza:eu tot de la help net luam, dar uita-te pe situl lor si vezi dc au, k sa nu mai bati drumul pana acolo degeaba.Sper la tine sa fie relevante, caci la mine nu au fost...Tot monitorizarea e cea mai sfanta..dar si cea mai scumpa...
Despre intalnire...: daca e sambata sau duminica voi putea veni si eu singurica pt k sta Cip cu Darius...Daca e in timpul saptamanii voi veni cu el daca mergem intr-un loc de nefumatori...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
andicu spune:
Sa va zic si eu : daca e pe 01 martie, prefer sa fie dupa ora 3, dar nici prea tarziu. Daca e sambata, as prefera mai pe la pranz sau inainte, pt ca sambata dupa 01 martie il sarbatorim pe al meu sot si o sa am treaba dupa-amiaza.
Singurul loc de nefumatori mai acatarii e la Pizza Hut, si apoi in Tomis Mall la ultimul etaj, dar pe partea cealalta, langa locul de joaca pt copii ( acolo insa mai scapa si fumatorii sau sunt mese rezervate pt petreceri cateodata). Si eu as prefera un local cu spatiu pt nefumatori, ca fumul face rau la burtik.
Annaeliza, eu imi luam testele de ovulatie tot de la Help Net sau de la Sensi Blu cel de pe Stefan cel Mare colt cu Pta Grivitei. SI acolo aveau mereu. Cele mai concludente au fost de la Clear Blu, dar se gasesc destul de greu.
Andicu 19+
Poze cu burtica
AngeliquedeS spune:
Pentru nefumatori as prefera si eu pentru ca am mari probleme de la fum. Dar va rooog, haideti sa nu fie pe 1 martie ca sa ajung si eu. va roooog. Poate chiar duminica, ca sa nu fie ocupata nici Andicu, sa avem dupa cine bea !
Anaeliza spune-ne si noua daca nu te superi povestea ta!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
mav spune:
Salut fetelor!!!! Mi-a fost dor de voi!
Va pup si eu din fuga....
Intr-adevar, sambata am fost la Bucuresti la o conferinta, apoi, luni am facut alt drum la Bucuresti: l-am operat pe Sebi de amigdale, dar azi suntem deja acasa. Totul a mers bine: dl dr a incercat initial sa i le micsoreze cu laserul, insa erau f mari -cat niste nuci- si purulente, asa ca le-a scos de tot. Sebi se simte bine. Deja respira bine si nu mai sforaie!!! Va sta in casa si va manca pasat cateva zile. I s-a schimbat vocea... e un dulcel, vorbeste mai clar decat inainte de operatie, dar mai subtirel si "catifelat", parca ar fi fetita. Speram ca de acum va fi mai bine.
Peste vreo trei saptamani, ar trebui sa mergem cu el si la un alergolog (i-a iesit o analiza de imunitate destul de proasta si trebuie sa mai facem investigatii, ca deocamdata nu stim decat ca ar putea fi alergic, insa nu stim la ce anume). Daca stii vreun dr alergolog bun, va rugam sa ni-l recomandati! Kristina, tu ziceai ca stii pe cineva!
Cu intalnirea ramane asa cum vreti/puteti voi. Eu m-am intalnit cu Adina (Isidora) intr-o seara, la Marco Polo, la nefumatori si ne-am simtit bine, sa va zica si ea. Eventual, daca stabilim o data si o ora, putem face si o rezervare. Eu oricum as vrea sa vin fara Sebi, sa stau fara grija lui.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
isidora spune:
Bineinteles ca ma primiti si pe mine,nu?Mie ,desi nu m-a intrebat nimeni,imi convine oricand veti hotari voi ...Dar sa o asteptam si pe Angeliquedes,nu?toate +mamici +ingerasi mici si mari!!!