Informatii utile Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 26
AngeliquedeS spune:
Ralu, tu poti lua BU pentru anexita ta, insa sotului sa ii dai BU numai daca a iesit spermograma proasta altfel exista si posibilitatea sa i-o inrautateasca.
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
madaluta spune:
ralu:eu am combiat candva tratamentele medicale cu cele homeopate(BU si altele) si m-am cam dereglat .Cm incepuse sa imi vina la peste 32 de zile..si nu stiu care a fost cauza.daca tu ai deocamdata un diagnostic incearca sa il tratezi intai pe asta si apoi sa vezi ce mai este de facut....Sotului poti sa ii dai BU din plin...De spermograma ce parere are? vrea sa o faca? V-ati hotarat? Iarasi parerea mea este intai sa o faca si apoi sa inceapa si el BU...Oricum chiar dc va fi buna , BU ii va creste apetitul sexual, deci n-are ce sa-i strice, dar dc e slaba, BU nu va fi suficient.
Asa k nu te mai "indopa" tu cu de toate pana nu vezi si analiza lui.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
cornelianeli spune:
buna fetelor
va salut pe fuga,de cateva zile suntem tot intr-o fuga...am facut si restul de analize,toate sunt ok,luni plecam la munte si apoi pe 26 suntem la szeged
mai este atat de putin incat parca nu-mi vine sa cred...
bun venit celor noi
ralu nici eu nu iti recomand BU... te poate deregla....eu dupa o luna de macca am luat 5 kg si in plus m-am simtit foarte rau...... CM mi-a venit abundent,chiar foarte abundent de abia pot sta in picioare...am zis ca nu mai iau nimic si ce o vrea Dumnezeu sa fie
mada pupici multi pentru voi... darius este un scump
a-deju multi pupici si pentru tine si bebe eric,ce mai faceti?
gravidutelor andicu si gabiu
cris ai primit mailul meu? mult succes cu tratamentul pe care l-ai inceput
o zi buna
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
ralu78 spune:
Scuze, s-a transmis mesajul de mai multe ori pt ca nu imi merge bine netul!!!!! Cand merge cand nu!!!
ralu78 spune:
Fetelor, multumesc mult pt. sfaturi si pt raspunsurile voastre intotdeauna prompte!
Madaluta:Cred ca ai dreptate, nu o sa mai luam, oricum nu am luat decat o zi, astept sa traca cele 3 luni de tratament si mai vedem, imi este groaza insa de analizele care vor urma, dc nu o sa raman pana atunci, dar un bb merita tot eforul!
Sotul meu vrea sa faca spermograma, dar ceea ce m-a mirat pe mine a fost faptul ca Dna. Dr. Lutescu nu mi-a dat alte analize decat tratamentul asta pt anexita si mi-a spus sa mai vin dupa 3 luni , asta dc nu se intampla evenimentul!
ioana_p76 spune:
Ralu referitor la faptul ca d-na dr. nu ti-a dat sa faci si alte analize, pot sa-ti spun ca ea nu e genul care sa te puna sa faci multe analize daca vede deja o cauza. Uite, la noi de ex, problema era spermograma proasta si mie tot asa, nu mi-a dat sa fac decat analize hormonale, dar asta din cauza ca ma pregateam de IA. Bineintels ca facusem si control si echo intravaginal. Si mie mi se parea ciudat ca nu imi da sa fac si alte analize, sa mai elimin eventuale cauze, dar cred ca stia ea mai bine ca nu e cazul.Nu e genul sa te puna pe drumuri si sa te faca sa cheltui bani,daca nu i se pare necesar.
Dar oricum pentru linistea voastra sa faceti si spermograma de pe acum, sa elimini o cauza.Iti doresc mult succes!
Fetelor, va pup pe toate!
Ioana
Vreau si eu un
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by ralu78
Scuze, s-a transmis mesajul de mai multe ori pt ca nu imi merge bine netul!!!!! Cand merge cand nu!!!
Incearca sa le stergi! In bara de sus a fiecarui mesaj ai cateva iconite, printre care si un cos de gunoi!
flisa spune:
crixia, mersi mult de nr. am sunat si eu la cabinet si mi-a zis ca programarile le face dr si mi-a dat nr. acum sunt in balanta, la care dr sa ma duc mai intai: serghei sau voinea?
CRIXIA spune:
Si eu am sunat-o pe dr-ta Voinea si ne vedem vineri!
Serghei e homeopat, parca!
Eu am de gand sa discut, ma duc cu arhiva de analize, sa vada cum a evoalut totul.
DAca ajungi cumva la Serghei, sa imi spui, poate merg si eu.
madaluta spune:
Cornelianeli:chiar..ce aproape e minunea....Sa va ajute d-zeu sa reusiti din prima. Ma voi ruga pt voi, sa stii.Distractie placuta la munte si relaxare totala!
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,