Informatii utile Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 25
AngeliquedeS spune:
Mada , nu e cazul... Cand am fost la Tutu nu aveam nici un folicul. Si asta se intampla acum 13 zile. Deci nu se pune problema sa fiu gravi...
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
madaluta spune:
angelique...si mie la monitorizarea din martie anul trecut nu mi s-a vazut niciun folicul , iar pe 8.04 imi apareau cele 2 liniute....Am dedus apoi, k de fapt eu deja ovulasem cand am inceput monitorizarea si de aceea nu s-a mai vazut niciun folicul.., k alta explicatie n-am gasit...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
mav spune:
Buna dimineata!
Kris, te rugam, fa un test, ai si galerie, sa fie cu doua liniute II!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ralu78 spune:
Buna dimineata fetelor! Eu am inceput sa iau BU, si sotul meu la fel, ce spuneti este in regula sau poate avea consecinte negative?!
ralu78 spune:
Fetelor sunt asa de bulversata, nu mai stiu ce sa cred, mie mi-a venit ciclul luni cand am inceput si tratamentul prescris ( cu antib+ anti. inflam.), dar nu este asa cum il aveam de obicei. Inainte era mai abundent si mai inchis la culoare si dura cam 4-5 zile, acum e mult mai deschis si pare ca se opreste! ( poate sa fie doar de 3-4 zile in urma tratamentului facut?)
AngeliquedeS spune:
Ralu, linisteste-te, e foarte bine daca CM dureaza 3, 4 zile, e suficient. Spune-ne in primul rand pentru ce luati BU, fiindca si naturistele astea au rostul lor, noi spunem ca naturistele nu fac rau, dar nu e chiar asa. Gandeste-te ca timp de sute de ani plantele singure au fost folosite ca remedii pentru orice, inclusiv pentru avorturi. Si da, naturistele luate fara sa fie nevoie, pot produce dereglari. De aceea intrebam daca luati BU pentru un scop anume, fiindca atunci e OK.
Madaluta, Mav, voi sunteti niste scumpe. insa ganditi-va putin: la Tutunaru eram in ziua 13, nu aveam nici un folicul, insa daca as fi ovulat eu deja, nu mi-ar fi spus el? Nu s-ar fi vazut la eco faptul ca am ovulat? Eu stiu ca se vede foarte bine. Si nu vreau sa incep iar "actiunea testul" ca m-am saturat de teste negative.
Pupici
Angelique
ralu78 spune:
Anqelique:Am inceput sa iau BU pt ca, am cautat si un tratament naturist pt. anexita mea, si in prospect scrie ca este si pt. anexita, asta pe langa cresterea fertilitatii, crezi ca poate da reactii nasoale?!
AngeliquedeS spune:
Ralu, e Ok atunci. Intr-adevar BU este buna in cazuri de anexita. Insa nu era bine sa iei daca era totul in regula cu tine. Nu are rost sa ne dereglam corpul daca el merge bine. Insa eu personal sunt de parere ca daca sunt probleme, mai bine luam naturiste. Pup
Pupici
Angelique
ralu78 spune:
Anqelique: Nu e chiar totul ok, am o anexita cam veche pe care acum am inceput sa o tratez cu simt de raspundere, si m-am gandit ca tratamentele naturiste nu fac rau, tu ce crezi, e mai bine sa ii ia si sotul meu BU sau sa merg numai eu cu tratamentul( asta si pt. fertilitate). Pupici