Informatii utile Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mamacita LA MULTI ANI! sa ai o zi,un an si o viata frumoase ca primavara!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

ANGELIQUES , undeeeee esti ???? Te-ai indragostit de Bucuresti ? Te asteptam cu impresii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Salutare!
Am asa mult de munca azi.......abia acum am deschis DC-ul!!!
Angelique: Nu ne mai dai nici un semn???? Hai cu vestile!!!!!!!!!!
Mai fetelor, nu credeti ca ar fi mai bine sa ne vedem la orele 16 in fata la Marco Polo?? Ma gandesc ca asa nu am mai sta sa ne uitam pe la fiecare masa si sa ne intrebam care-i cea potrivita.....ce spuneti? Cine imi trimite si mie un PM cu nr. de telefon? As vrea sa nu vin singura.....
Va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput

Mai, dar ce liniste aici........
A vorbit cineva cu Angelique???
Ce ziceti de propunerea mea?? Hai ca incerc sa nu va mai stresez....
O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

crixia, apropo de problema noastra, stii ceva de dr Voinea de la Spitalul municipal? In sarcina am fost la ea si mi s-a parut super ok. Este o "ucenica" a lui Circo.
si apropo de dr Serghei. Detine cineva mai multe informatii referitoare la reusitele lui, in ce boli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

N-am reusit sa intru ieri,iar azi nu mai prididesc cu cititul!
In primul rand multumesc tuturor pentru ganduri si urari,pentru mesaje si felicitari!
Si ca sa va ofer si eu o surpriza [pana acum am avut motive absolut obiective sa nu vorbesc,dar detaliile nu-si au rostul,oricum,nu doresc sa se stie la spital,va rog]:sunt gravida in 14 saptamani!VA DORESC SA FIE CONTAGIOASA!Pana acum am avut initial ameteli,apoi greturi non-stop care inca n-au disparut[dar parca se atenueaza] si realmente ma incapacitau,iar timpul...cred ca va inchipuiti cam cu arata acum!
Primele teste,efectuate la 12 saptamani,au exclus potentiale defecte datorate mamei batrane,iar dpn este 1 septembrie anul curent.Asa ca pot sa spun ca mi-am facut planurile pana la 40 ani

LA MULTI ANI,blondyemonik!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Mamacita: FELICITARI!!!!!!!! O sarcina usoara si fara probleme!!! Ce surpriza ne-ai facut!!!!!!
Mai fetelor, pana la urma......maine la 16 in Marco POlo??? Chiar nu-mi trimite nimeni un PM cu nr. de telefon??
Angelique: Ne tii pe jar?!!!
Pup!

Mergi la inceput

Un week end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

O,Mamacita...pai iti urasem un an mai bun decat toti care au trecut....Deci ce intuitie am avut....FELICITARI!!!sA AI O SARCINA USOARA ,macar de acum incolo,si sa ne spui in curand ca va o surioara pt.Alex?!!?Dupa cum vezi am gura aurita...
La noi barzoiul se lasa asteptat...Poate are el un motiv...
Angeliquedes??????Unde esti????De ce ne tii pe jar???
tuturor si sper sa pot ajunge duminica,la 16,in fata la Marco Polo...
Mav,vii si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mamacita; bravo , felicitari si sarcina usoara, dar ce a fost greu a trecut....Acum vine partea frumoasa a sarcinii...
flisa:Si eu stiu despte dr Voinea cam ce stii si tu, ca este o ucenica "buna"a dr Circo. Asta era acum 6-7 ani cand am fost eu internata la municipal si mai mult ea s-a ocupat de mine , desi eram pacienta lui Circo.Acum cred k a iesit din ucenicie....

Cristina..chiar ne tii pe jar...sau vii si tu cu o surpriza ca a mamacitei..

Maria: Imi pare rau k nu ai cu cine veni...Eu stau in Inel II....cam departe de faleza nord....

Pana la urma ne intalnim in fata? sau la masa?...A facut cineva rezervare?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput