Informatii utile Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 18
mav spune:
Buna ziua, dragele mele!
Imi pare rau ca n-am fost pe faza mai devreme... cu urarile si cu postarile.
Mamacita, LA MULTI ANI CU SANATATE! si SARCINA USOARA!
Blondiemonyk, LA MULTI ANI FERICITI!
Maria, nu te-as fi tinut asa pe jar....
Dar evenimentele prin care am trecut in ultima vreme, m-au marcat....
Unchiul meu, cel care a decedat saptamana trecuta, a fost invatator. In ziua inmormantarii, pana am scos mortul din casa (la Harsova), a plouat marunt si era vremea fosrte inchisa si rece. Cum am iesit toti afara, in drum spre Biserica, vremea s-a schimbat radical. Efectiv dintr-o data s-a oprit ploaia si a iesit soarele. Cand am ajuns la Biserica (relativ aproape), deja era cald si frumos. Toti cei prezenti la inmormantare au fost foarte uimiti si multumiti de schimbarea vremii. ...Parca ar fi fost un semn de la DD...
Apoi, cortegiul funerar, s-a oprit pt cateva minute in fata scolii in care a predat unchiul meu o viata! A fost un moment atat de emotionant! A sunat clopotetul ("ultimul clopotel") exact cand am ajuns in dreptul scolii (o coincidenta frumoasa!), s-au adunat toti copii si cadrele didactice... directoarea scolii a tinut un discurs deosebit.
...Si acum imi vine sa plang de emotie... A fost un OM deosebit!
As avea atat de multe de povestit.... dar nu vreau nici sa fiu pe langa subiect, nici sa va intristez...
E de inteles, sper, ca n-am apucat sa fac nicio rezervare... Dar eu ma voi stradui sa ajung la intalnirea de maine.
....A... imi pare rau ca n-am alte vesti bune: azi=Z1.......
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mamacita spune:
Multumesc din suflet pentru felicitari,mi-au mers la inima!
Acum,eu si bb mic lucram la un proiect de master,iar bb mare se lupta cu taica-sau pentru independenta,caci,bineinteles,iar nu vrea sa adoarma.
va pup si revin de cate ori pot(putin,e adevarat,dar decat deloc;las'ca vine el prenatalul)
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
madaluta spune:
Salut! pana la urma cine vine la Marco Polo? Mai are loc intalnirea?
Cred k vremea asta urata va face pe multe sa se razgandeasca, dar macar sa spuneti dc nu mai veniti, k sa nu vin degeaba.Eu am musafiri,bb e cam marait, dar pt k am spus k vin o sa ii las cu Cip o ora si de aceea vreau sa ma asigur k intalnirea va mai avea loc. Spuneti un "prezent" cele care vin?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
mav spune:
M-am trezit cu tot neamul in vizita (socrii, cumnatii, nepotul) si nu mai pot veni, ca mi-e imposibil sa plec de acasa..... Imi pare taaare rau. Mii de scuze!
...Poate voi reusi sa ajung data viitoare........
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
...Sa inteleg k nu vine nimeni? sau nu ati intrat pe net sa vedeti mesajul meu...?Nu stiu ce sa fac....Mai astept pana la 15.45....Daca nu mai apare nimeni..nici eu nu vin....
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
gabiu spune:
mamacita iti doresc cu intarziere la multi ani si felicitari pentru sarcina. Ma bucur nespus pentru tine, mai ales ca dintre toate tu esti in gandurile mele mai tot timpul ( doar imi vei face anestezia, nu?)
toate constantencele si intalnire reusita va doresc
gabi
28+
criss_2081 spune:
fetelor m-am simtit groaznic, m-am dus la marco polo si am stat singura pana la 16.20. asta e!
s-au uitat cateva persoane cam ciudat la mine ca stateam singura la o masa de 6 persoane la nefumatori, va dati seama in ce postura ciudata m-am aflat, mi-am platit sucul si am plecat.
AngeliquedeS spune:
Buna, fetele mele dragi!
Acum am ajuns acasa, am stat in Bucuresti mai mult decat am planificat si intr-adevar m-am intors fericita si optimista! Imi pare foarte rau ca intrlnirea noastra mult asteptata a ramas in aer, poate alta data va fi sa fie!
Dar ce imi vad mie ochii!!!!!!!
Mamacita
Atunci sa inteleg ca la faza la care v-am innebunit eu cu aberatiile ca mi se paruse mie ca mamacita ar astepta un bb nu am fost pe dinafara, din intamplare chiar o nimerisem, fara sa vreau! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi toti 4 si sa va bucurati de ambii ingerasi. Si poate acum va veni o fetita mica, mica si dragalasa!
Hai sa va povestesc cum a fost la Bucuresti. Din pacate nu am ramas la prietena cu netul, m-am mutat la alta care nu avea net, asa se explica tacerea mea. Si pur si simplu nu am gasit nici o sala de net sau poate nu am stiut eu unde sa caut...
M-am dus la dr. T cu un sentiment ca va fi ceva de genul "veni, vedi, vici" fiindca stiam din ce povesteau fetele ca e foarte scurt si rapid, si nu se uita pe analize. Cu toate acestea a durat 35 de minunte consultatia! S-a uitat si pe analize. Mi-a facut eco si mi-a confirmat diagnosticul de ovare polichistice. A spus ca inainte sa imi faca laparo, vrea sa fac trei luni tratament homeopat si m-a trimis la o doctorita cu care colaboreaza dansul spunandu-mi ca a obtinut chiar si sarcini prin tratament homeopat. A spus ca in astea trei luni sa nu iau altceva decat ce imi da tanti asta si sa ma monitorizez. Apoi sa revin la el sa vedem cum facem mai departe.
Am fost si la doamna dr. homeopat vineri dimineata, a fost draguta ca m-a primit, i-am explicat ca stau doar cateva zile in Bucuresti si as vrea sa rezilv tot odata. A fost foarte bine la consultatie si mi-a dat un tratament pentru 4 saptmani dupa care sa o sun sa ii spun daca mi-a venit sau nu ciclul (poate mai tineti minte ca mie de obicei nu imi vine CM fara medicamente, asa ca faptul ca mi-ar veni in astea 4 saptamani ar reprezenta chiar o victorie pentru mine) apoi, in functie daca vine sau nu, va sti ce sa imi dea mai departe.
Pentru cele care au de gand sa faca vreuin tratament homeopat in Constanta dna Dr. SOESCU este foarte apreciata si considerata foarte buna profesionista inclusiv de medicii de la Bucuresti.
In rest m-am plimbat prin capitala si am facut o gramada de cumparaturi!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...