Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
http://new.photos.yahoo.com/jerpelm/album/576460762388949047
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
alin@ spune:
Buna fetelor!Nu m-am putut abtine sa scriu in ideea ca ceea ce i s-a intamplat lui Nico, cu barfitul copilului, ni s-a intamplat si noua, mie si Catalinei, si va spun ca este foarte nasol sa auzi lucruri urate despre copilul tau. Despre noi, suntem obisnuite, nu e problema, dar ca sa barfesti copiii este chiar josnic! Orice ai face, orice ai zice, totul este pus sub lupa si ti se gaseste nod in papura. E treaba voastra ca puteti fi atat de rele, eu una nu inteleg cum te poti place pe tine asa de rea, dar oamenii sunt foarte diferiti si nu am obiceiul sa judec pe nimeni. Ceea ce vreau sa spun este ca asa rau v-a parut ca am placat eu si Cata ca dupa atata timp inca va mai ocupati cu barfitul copiilor si cu conferinte rautacioase. Se pare ca am luat cea mai buna decizie de a nu mai scrie aici. Nu ma refer la nimeni in mod special, nu stiu cine a barfit-o pe Daria, ca Nico este atat de finutza incat nu le barfeste nici pe cele care i-au barfit fata!
Biancas spune:
Moni..fa alubumul public
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
anymony spune:
Ali, si eu am primit tot ieri indemn si alocatia...prin mandat postal, desi le-am cerut sa o vireze in cont. Astia s-au timpit!! Si cica e si in cont bagata...ce-i drept pe card nu am verificat ieri.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
Biancas spune:
Moni..fain biroul..dar sunt naspha pozele facute
Ti-ai propus sa umplii dulapurile alea de acte contabile?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
cosmi1975 spune:
fetelor va multumesc ptr gandurile bune
sunt acasa cu copilasii aseara am venit cam tarziu ....si astept sa termine bibi de scris ca a amnat pana in ultima zii ....
tot ce vroiam ptr sfarsitul de saptamana nu se mai poate ptr stefan o sa gasesc o zii saptamana viitoare ca sa l sarbatoresc mai ales ca vine si sora mea din italia adica nasa lui ....ce bine era sa vina sa luma motuln aduce anul ce aduce ceasul
Nici prin cap nu mi trece sa va plictisesc dar cele care ati avut bunici ac ai mei ma intelegeti ..daca stau sa ma gandesc bine copilaria este cea mai minunata perioada iar vacantele la bunici ptr mine au fost magnifice
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
ralirali spune:
Neata si de la mine.
Sa vedeti coincidenta...a avut interviu cu o tipa pe care o chema Daniela Ene...din pacate nu o pot angaja ca nu prea era ea ok, dar mi-a fost gandul numai la Dana tot interviul
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
dana_ene spune:
Raluca , hi hi hi.
Sigur ca nu era s-o angajezi numai fiindca e tiza mea.
Am si eu pe o tipa la banca, cea care lucreaza la carduri, pe care o cheama Daniela Ene. Sa vezi ce ne simpatizam, de zici ca sunte rude !!!
Moni biroul tau.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
dana_ene spune:
Cosmi, da, stiu prin ce treci. Bunica mea cea mai draga a murit cand eram insarcinata in primele luni cu Oana. Macar stia ca voi avea un copil... si era tare fericita.
Condoleante!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Giova spune:
Neatza!!!
Anasol o zi buna si multa fericire sa-ti aduca!!!
mersi de .
Nico doamne ajuta sa gasesti pers. respectiva si sa o anunti pe forum.
Nu baga in seama mistoul facut de unele fete, nu merita.
Moni e fain biroul si spatios....
Cosmi stiu cum e. Mie mai imi traiesc 3 bunici, unul a murit cand eram cu marco insdarcinata in 7 luni. Macar stia ca e baiat. Si daca ai stii ce bine seamana marco cu tatal meu si cu bunicul...are ochii lor.
Bunicul era in aceeasi zi de nastere cu mine. asa ca...totdeauna in acea zi ma duce gandul la el si la copilaria mea.
Alocatia eu o primesc dupa 20 ale lunii, merg eu la posta, caci nu am dat la primarie noua adresa.
Indemnizatia dupa 15 ale fiecarei luni.
Noi am dormit foarte bine, marco la 7.30 a fost sus, dar eu nu m-am putut trezi pt. analize. asa ca le-am lasat pe luni. tre sa recoltez din nou.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra