Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 7
andiaroro spune:
Eu sunt chiauna!CRED CA mai iese un dinte;
BIANCA-concluziile prezentate de tine acu , le-am scrisss si eu pe la la mijlocul capitolului trecut....DECI ASAAA-imi sari postarileeevezi ca acu iti trimit o conferintzaa!!!
NICO- nuuita de adm formului..........POATE pers resp s-a logat vreodata de la ip ala sia scris mesaje pe forum si asa o sa avem nick-ul;;;;;;;;;;;;de fapt, cred ca oricare dintre noi poate scrie adm, atata timp cat nico a facut IP public$
fug-ca urlaaaa......POATE IMPUSCAM DOI DINTR6O LOVITURAde dinti vorbesc!!!
ana si alexandre (17.02.2006)
anasol spune:
Buna dimineatza si un rachiu sa taie greatza.
Dau acu si cafeau promisa,e fffff buna,va trezeste din toti mortiiii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
mirela10 spune:
neatza,care da o cafea ca eu nu am putut dormi azinoapte si sunt varza.cat despre situatzia creata aici NO COMMENT,sunt tare dezamagita pt ca pe mine la un moment dat forumul asta m-a ajutat sa ies din depresie,dar acum...parca nu mi-as mai deschide sufletul atat si mi-e tare ciuda ca eu sunt o persoana tare naiva...
DENISA,mama vine maine,sper sa ajunga cu bine ca ii era teama ca nu stie sa se descurce in aeroport.ai vazut ca emma e fetitza mare,cate face ea la gradi,asa ar fi trebuit sa faca si dani,dar asta este daca s-au lipit virusii de noi
CATA,tare frumoasa biencutza,sper sa ne mai scrii despre voi,please
MARAKI,am murit de ras cu toata stareaa mea naspa la faza cu mancatul,tot nu te-ai lecuit?
MONI,pai daca iti place la birou te duci si tu mai tarziu pe acasa...sa i se faca lui ghita dor de tine..
TEOLINDA,ma bucur ca ai mai dat pe aici,zi si tu de puradel ca tare frumos este
SILVI,mai daca stiam te invitam la mine la o ciorbita de perisoare,facuta ea mai din topor ce-i drept,dar iti potoleai foamea.ieri i-am dat si eu lui dai cateva linguri si i-a placut...
ANAM,ce-ati facut ieri la dr,ce crema v-a dat?intra ssi tu mai des,profita de seful tau ca-i cumsecade.dDOMNUL SOTZ AL ANEI ,NU-I ASA CA O LASATI SA SE MAI CONVERSEZE CU NOI?
NICOLA DARI
IRINA,mario doarme cu voi in camera?sper ca te mai lasa marian sa scrii dupa cel-ai zapacit cu tastatura
ALI,bre apari si tu mai devreme...ti-a dat pana la urma anasol sampanie ,sa stim daca te vedem diseara pe aici
va las dragelor,ma striga datoria
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
anasebe spune:
Moni NU eram la pc, ii dadeam sa pape.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:
ANA nu te gandi ca extra super nu stiu cum,dar dupa ce o luna am avut doar birouri provizorii,scaune de vizitatori si dulapuri ioc,acum e alta viata! Am facut nite poze cu web cam dar nu reusesc sa le pun in yahoo,dropul nu mi l-am instalat si pe mess vad ca nu raspunzi asa ca l-am inchis la loc
N prea pot fotografia bine biroul meu cu camera wb ca e prea scurt firul,dar am pus birourile inginerilor,care sunt in oglinda cu al meu si al secretarei (care secretara? )
Poate reusesc sa le pun cumva!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
dana_ene spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru cafea, Bianca si Anasol! Acum o am in fata. E chiar fooooarte buna .
------------------------------
Nicole, m-am trezit cu gandul la tine. Vad ca se ascunde IP-ul ala.
Acum mai poate fi o problema. IP-ul daca se aloca automat, poate sa se schimbe la fiecare conectare. Asta inseamna ca trebuie cautat un IP care sa fie identic cu primele 3 grupuri de cifre, ultimele 2 putand varia.
Poate administratorul DC te va ajuta Nicole. Eu zic sa o contactezi chiar pe Mirela - desprecopii si sa-i spui care e problema ta.
Eu una te sustin, daca ai nevoie sa iti confirme cineva.
Eu sper sa nu se mai repete NICIODATA asemenea mizerii intre noi. Imi pare foarte rau ca Nicole a fost victima si tare mult mi-as dori sa putem afla vreodata cine i-a facut rau.
Dar - vorba ei - Dumnezeu e mare si plateste tuturor.
Anasol, iti doresc o zi minunata !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Biancas spune:
Mirela...i-ai spus mamei tale sa iti aduca ridiche nagra?
Andiaroro stii tu ca fiecare are concluziile cand le trage singur, nu cand ii sunt sugerate de alcineva...
Dana..pana sa judece Dumnezeu...mai traim mult si bine pe pamant...poate intelegi ce vreau sa spun.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
nicoleta raducu spune:
Liliana..nu prea am inteles faza cu scamatoria ca sa fii iubita..era o aluzie?Nu inteleg?
Fetelor...va multumesc pentru toate insinuarile si toate mistourile..chiar v-am simtit alaturi si mi-ati fost de real "ajutor".
Lili..sa stii ca nu simt nevoia sa fac valuri ca sa ma simt iubita...am prietene reale foarte vechi si de incredere..Ana a cunoscut 3 dintre ele...la o adica am cui sa imi vars oful...
Sa stiti ca sunt foarte suparata de turnura intentiei mele si de cum am fost "luata la misto".
Este ultima postare.
nicoleta raducu spune:
Am uitat sa va spun ca stiu ca persoana sta pe str. Ceahlau nr. 19, adica in Cringasi.Cu putin noroc..aflu mult mai multe.
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by nicoleta raducu
Am uitat sa va spun ca stiu ca persoana sta pe str. Ceahlau nr. 19, adica in Cringasi.Cu putin noroc..aflu mult mai multe.
Nicole si Daria Sofia
(1.02.2006)
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
Doamne ajuta !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003