Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am tot dat ping-uri catre IP-ul cu pricina si pana acum cateva ore primeam informatii. Acum cica destinatia e de neatins.
Ciudat, nu?

Ma duc si eu la nani , poate maine voi fi mai inspirata.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu abia m-am trezit;;;;;;;;;;;;;cica-am vrut sa alaptez plodul si cred c-am adormit inaintea lui;;;;;;;;;;;;;;;vaz ca sapaturile inainteazaaaa, lume noua din toate partile-aprofundez maine subiectul;;;;;;;

ANA
La multzi ani!ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANASOL,la MULTI ANI,SA FII IUBITA SI FERICITA ALATURI DE SOTUL TAU SI SPIRIDUSUL MIC!!!!!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATZA

E DE INTELES DE CE E PAUZA P-ACI ACUM: DORMITI

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza....
Anasol pana vii tu cu cafeaua aia ....mi-am facut-o eu singura...
Dana...
Moni...da matinala esti draga...
In alta ordine de idei...daca conferintza aia exista si cele 4 au discutat de asha ceva...sa inteleg ca tot una din cele 4 i-a trimis Nicoletei mesajul?? Ca daca nu l-a primit de la nici una din cele 4 atunci clar ca e o cacealma, sau nu, oricine poate scrie un mesaj si sa il trimita. Daca insa mesajul a fost primit de la una dintre cele care au discutat atunci poate fi adevarat.
Asta e concluzia mea dupa o noapte de meditat.
Dar, eu dupa cate am inteles mesajul a fost primit de la (un,o) anonima..
De la cine ai primit mesajul Nicoleta? Poate intrii azi si spui ce ai de spus ca ne-ai cam tinut cu sufletul la gura si cu ochii in monitor.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Nicoleta...ai scris la celalat capitol si acolo nu mai citeste nimeni. Sper ca nu te superi ca pun aici conversatia sa nu mai vorbim in 2 peri ca defapt tu ai raspuns la intrebari.

Mesajul Nicoletei

Buna dimineata,secta!Concluzia dupa aceasta noapte zice asa:e clar ca cineva si-a propus ca sa ma faca sa renunt la postarile mele pe DC.
LILIANA...asta ma intreb si eu:de ce nene sa aiba cineva ceva cu mine?
BIANCA,IRINA nu am sa fac publice numele pentru ca acum am convingerea ca e o facatura.Am sa sun astazi si am sa vorbesc cu tipul ala...TUDOR..desi sincer mare brinza nu stiu daca voi afla...in fine...
Eu am gresit venind aici si postind ce ma durea..dar am facut-o pentru ca eram extrem de necajita...Ce vreau sa stiti este ca nu am avut in intentie sa-mi fac dusmani sau sa nasc controverse...
MONICA...evit conflictele..nu sunt adepta lor..Oricum, stiu ca tu si inca citeva fete stiu ca v-ati amuzat copios...
Sunt asa de scirbita de situatie, incit am sa ascult un sfat al IRINEI SI AM SA TRATEZ CU DE ACUM ORICE REMARCA RAUTACIOASA.
Mai, io am fost o sensibiloasa de cind ma stiu...dar sa mor daca DC-uL asta nu ma va face o nesi...
DRAGA CARE AI CEVA PE CREIER VIS-AVIS DE MINE SI FETITA MEA....CHIAR DACA NU TE VOI DESCOPERI, EXISTA SUS UN DUMNEZEU CARE LE PLATESTE PE TOATE, SA STII!MAI ALES CA DARIUCA CHIAR ESTE UN DAR DUMNEZEIESC!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da' poate ca are cineva ceva cu cele 4,la asta nu v-ati gandit?
Si eu sunt de la 6,45 la birou
Da' acu sa vedeti birou de birou

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Da' de ce bre de la ora aia la serv? SI sa faci domne o poza sa vedem si noi biroul, ca acum m-ai facut curioasa.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Pai clar ca cineva are ce are cu cele 4 ...sau nu neapart cu toate 4, poate numai cu 2 si atunci a mai bagat vreo 2 in oala..
Eu nu am inteles ieri ca ea primise mesajul de la cineva necunoscut caci clar ziceam ca e contrafacut.
Cum poate cineva sa stie ce vorbesc eu pe mesenger cu X sau cu Y din afara? Sa fim seriosi...
Deci acum trebuie gasita persoana vinovata...
Nicoleta...poate ar trebui sa pui mesajul primit sa vedem stilul de scris...daca are greseli de ortografie si sa cautam vinovata. Daca cumva este printre noi...daca nu...atunci cred ca treaba o sa ramana in coada de peste..............................

Craciun 2006

Mergi la inceput

Moni azi pleaca la 11 de la servici..
Are timp sa faca pe detectivul..nu Moni?
Noi am vrea sa mergem maine pana poimaine la Sovata la nasii mei ca e ziua nasului dar eu stiu...nici nu stiu ce sa facem...ca parca ne e lene sa plecam..am fi plecat sa ne dam cu sanie ca este partie acolo dar cum de cateva zile e cald cine stie daca mai este zapada...
Inca nu stim ce o sa facem..

Craciun 2006

Mergi la inceput