Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 15
LunaNoua spune:
Hahaha....
Nici nu stiu daca imi vine sa rad sau sa plang !!
As vrea sa zic mai multe, dar ... la fel .. as vrea sa ma abtin
Mai, si eu am participat la conferinte, si eu nu imi amintesc sa se fi barfit. Zau !!! Poate asa o fi, sau poate asa vor sa creada unele (cateodata e interesant sa te afli in postura de victima). Eu nu vreau sa imi dau cu parerea, numai Dumnezeu stie ce o fi fost cu adevarat.
Cineva isi bate joc misto de tot. In prezent, acest subiect este o scena deschisa si spectatorul-animator se distreaza la culme
Hehehe, parca suntem la Big Brother
Chiar, nu ne schimbam numele subiectului in Big Brother? [:-))))] Publicul voteaza cine sa fie eliminat, si camera secretelor este in flacari 
![]()
![]()

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Asa sunt oamenii, cu cat cunosc mai putin, cu atat isi dau cu parerea mai repede. (observatie personala)
irinadum spune:
Moni pe mine de ce nu ma treci la ingrosate? Nu e bai dc nu apar restul ( ca nu asta ar fi importan ca multe nici nu mai scriu sau nu mai sunt pe faza) ca va dau eu lista ca le am conferintele ca doar ce am verificat ...nu ca as avea arhiva dar mi le-a trimis cineva pe email tocmai in ideea de a vedea ce s-a discutat.
Fug ca am musafiri care pleaca si altii care vin.
anasol spune:
deea -ce mai faci bunutz de papa?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Bee spune:
Io asha am ratat conferintele respective! Si mai ca-mi paru rau de ratare. Asta e, soarta. Si cate oi mai rata! Eu stiu ca m-am conferentiat in cerc foarte restrans si rarissim. Ca-mi place si mie sa ma amuz, dar daca nu se ivi ocazia........
Anasol, sa inteleg ca pregatesti bunatatile pentru un mare dezmatz? Rau! In loc de cina romantica in oras cu sotul? Io de ziua mea stiu ca am pregatit bunatati pentru ai mei, ai lui si noi. Si soacra nu gusta din bunatatile mele
(ca asa e ea, nu mananca seara). Si eu eram depresata ca in fiecare an de ziua mea (bine ca trecu si pana departe mai e).
RAli, drum bun spre casa si distratie placuta! Voi ce sarbatoriti?
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anasol spune:
Bee ,pai azi pregatesc bunatatile si maine ne destrabalam in aer liber la un gratar la curte,poate se lasa si cu dans....acu mai pun ciupercile la fiert vin iar la calc,is intr-un trafic continuu intre bucatarie si birou
Sa va mai zic si de Dav,desi nu cred ca e momentul ca sunt discutii mai palpitante,i-a iesit maselutza de jos fara mare scandal,in schimb azi-noapte m-a foit ca pe mine,are nasucul tare infundat,nu respira bine si asta a fost o probl grea azi-noapte.Cred ca o sa-i dau panadol si sa bagam batistutza bb-sului in functiune,ooo era sa uit s-o sun pe maicamea sa-i zic sa-i puna diseara niste sosetele cu otzet asa pt orice eventualit.
anasol spune:
intrebare:cam la cate ore papa copilasi vostri?ziua.....
acina spune:
Fetelor parerea mea este ca s-a discutat prea mult subiectul asta cu barfa.Nimeni nu spune mimic clar cum a fost.La inceput am fost indignata de ce s-a intamplat, apoi am luat-o sub forma de gluma sa mai inveselesc un pic atmosfera ca prea se incinsesera spiritele.
Acum sincer cred ca deja s-a trecut de limita .Ori spuneti ce e de spus, Moni sau cine mai stie ( nu doar banuieste)despre ce a fost vorba sau inchideti subiectul odata pentru totdeauna.
Anasol salata aia cu pui si ciuperci are si castraveciori acri??
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
LunaNoua spune:
Ana mamaaaaa... LA MULTI ANI ! Da nu de orisiscare... ci fericiti ![]()
Eu .. nush ce sa fac de papa. Am facut amandine ieri, ca am avut niste mutzafiri. SI mi-au iesit 24 !!!! .. si si babane... asa ca ... am ce manca o saptamana 
Ah.. stai mai ... ca ieri am facut ceva bun. Ciuperci. Champinioane mari, le tai coditele si le toci marunt. Le prajesti cu condimente, apoi le pui in mijlocul la champinioanele mari (numai palariile), eventual si cu un pic de peste (merge de la cutie) si cu condimente, si cu un pic de ulei si apa, le prajesti intr-o tigaie cu capac (preferabil de teflon). Si tot pui cate un pic de apa sa se patrunda bine, dar sa nu se fiarba, ci sa se caleasca. Si ... se papa cu mujdei de usturoi, facut cu zeama ce ramane de la ciupercute. Buuuuuuuuuuuuun !
No.. e buna papa ???
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Asa sunt oamenii, cu cat cunosc mai putin, cu atat isi dau cu parerea mai repede. (observatie personala)
anasol spune:
acina deci asa fac:fierb ciupercile si pieptul de pui tai marunt,pun maioneza si un pic smantana si ceapa taiata marunt.....si......sunt de acord cu tine sa incheiem subiectul ca m-am ingrozit si distrat prea mult....
anasebe spune:
Ano fii-miu mananca la 5-6 ore.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi