Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 14
anasol spune:
Io inclin sa cred ca majoritatii ii place animatia asta(de fapt scandalul mai bine zis),altfel nu ar fi intrat intr-o sg zi atatea fete,chiar si unele care nu au mai postat demult si apar numai cand sunt discutii de astea uracioase,ce ar fi sa fie asa tot timpul aglomerat, si sa discutam despre nazbatiile copiilor nostri si ale noastre.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
quote:
Originally posted by anasol
Io inclin sa cred ca majoritatii ii place animatia asta(de fapt scandalul mai bine zis),altfel nu ar fi intrat intr-o sg zi atatea fete,chiar si unele care nu au mai postat demult si apar numai cand sunt discutii de astea uracioase,ce ar fi sa fie asa tot timpul aglomerat, si sa discutam despre nazbatiile copiilor nostri si ale noastre.
Mdaaaa
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI "MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Sper ca imi dati voie sa ma intind juma de ora ... poate pot sa compun ceva mai coerent ce vreau sa va zic ...
Astept lista!
BOMBO,ANASEBE,MARAKI,GIOVA,RALU,ASTERY
Alea ingrosate au participat mai des,celelate intamplator . Si eu sunt tot groasa ![]()
Revin
(sau "va urma")
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anymony spune:
mai fetele...o sa se dea de gol aia care a scris pina la urma..asa ca ce sa mai facem atita caz.
mai bine sa o intrebam pe anasol ce face bun miine..?poate ne da ceva idei.
ioana mea acum a adormit de dimineata..m-a chinuit de numai. si asta numai ca i-am dat jos aparatorile de la patut si nu e obisnuita...si la noi e cald..cred ca is 12 grade..e soare. Am fost afara si am stat o multime..adie un pik vintul dar e bine de plimbare. i-am luat ieri cadou fetei de ziua ei-o tricicleta de la babycare.Acum asteptam pe 17 sa vina nasii sa taie motul si sa ne luam de o grija.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
T_Ioana spune:
Vai Monico, tocmai pe mine m-ai uitat
..eu care-mi bateam copilul intre doua conferinte!!!!

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
andiaroro spune:
ANA -o fi
ziua

ta, dar nu-s de acord cu tine; NU din iubire de scaaandal s-a strans lumeaa ci fiecare dintre noi vrea sa apara adevarul la lumina; Pt asta ar trebui sa fim cu toate sincere si sa spunem exact ce stim*;;;;;;;;;;ALINA a venit, a trecut, a fost politicoasaa, dar nu ne-a spus nimic; ca au fost 2 persone la tel.........pai poate alea 2 pers au spus adevarul lor, asa cum au perceput ele discutiaa ; nu ne-a spus nici cine-s cele 2 pers si tot asaaaaa
de asta sunt de acord ca NICO sa puna aici conversatia si MONI SA NE SPUAN APOI TOT CE STIEEEEE...........
pana nu o sa discutam deszchis nu o sa aflam adevarul, pt ca sunt convinsa ca exista bucatele din el la diferite persoane si numai impreuna pot constru imaginea exacta-aoleu-zici ca-s vosganian cand vb despre
cercetarea romaneasca
ana si alexandre (17.02.2006)
ralirali spune:
Pa, gagici.
azi am program artistic, asa ca plec de la munci. Ma duc la dentist, apoi la cosmetica si deseara ies in oras cu colegii...desfrau total.
Deznodamant placut, incerc sa mai intru de acasa.
Mai Ioano, ai di girj' cu bietul copil
. Ce mai face Zmbilicu, ca nu mai zici nimic.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
anymony spune:
Ioana ...ce ai labartzat pagina draguto!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
anasol spune:
ana de france,io mi-am zis parerea si sunt constienta ca puteti fi de acord sau nu cu ea,asa ca nu ma supar,stai linistita,uite
pt tine.
Ana_m spune:
si eu am participat la vreo 3 conf 
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos