Stilist - Salon Abbate (Dorobanti)

Stilist - Salon Abbate (Dorobanti) | Autor: Dina231

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor! Sunt in cautarea unui stilit bun. O cunostinta m-a recomandatacest salon - Abbate. Acuma ce ma interesaza, ce stilisti buni au ei acolo, imi zicea eade Florin, cine s-a tuns la el ce parere aveti?
Poate chiar imi recomanadti pe altcineva, chiar si de la alt salon. Fapt ca eu la mine in tara am un stilit de nota 10, dar nu ma pot duce pana in mai in colo, dar parul me-a crescut de-abinelea. Am un par scurt si foarte rar :-(, deaceea si sunt foarte aleasa la coafor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Subscriu pt. Abbate!..Nu merg in Dorobanti...dar toti sunt profesionisti...cam la toate saloanele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Fetelor, eu caut de multa vreme un stilist Florin, care lucra acum cativa ani la un salon in Baneasa - era tinerel, ardelean parca, si tundea extraordinar - e cumva vorba de acelasi Florin? Ca de acolo a plecat si i-am pierdut urma, alea nu au vrut sa-mi spuna unde e

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dina231 spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Fetelor, eu caut de multa vreme un stilist Florin, care lucra acum cativa ani la un salon in Baneasa - era tinerel, ardelean parca, si tundea extraordinar - e cumva vorba de acelasi Florin? Ca de acolo a plecat si i-am pierdut urma, alea nu au vrut sa-mi spuna unde e

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Tare m-as bucura daca e el, caci demult caut un profesionist aici. Eu luni am sa ma duc la el si deja va voi spune, i-l intreb eu pe el. Am mai citit de unu Florin super mester venit aici din Galati, si fetele tot i-l cauta caci i-au pierdut urma. Deja vad eu luni cine e el , si ce poate :-). Dar sincer, frica mare am, caci la parul meu daca ceva gresesti :-( e mare scarba la mine.

Mergi la inceput