Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dana super tare dispozitivul pai ce, numai bebeii sa ne prosteasca pe noi... ii mai pacalim si noi pe ei.

Aelita si a mea tot asa face cu suzy: cand trage de ea de se aude tzoncanitl in toata casa cand o refuza si face de parca da sa vomite.

fete stiti ce am facut eu si sotul??? am bagat copila in cada... cada mare plina cu apa. am vrut sa vedem daca inoata. de inotat nu a inotat, dar a plutut si i-a placut la nebunie. supeeer

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

daconst,unde sunt,mam,otpiunile,fi-ti-ar germana sa-ti fie!
ca nu ma prind neam ce e asta aci.
lili
,dar daca laptele la inceput e straveziu,apoi curge alb ,e bine? asta inseamna ca trebuie muls si aruncatinainte?
marinar,cand am citit ca ai bagat copila in cada DAR NU A INOTAT,ma gandeam ca atunci ce a faut_? s-a dus la fund ??????
si am citit mai departe,eu nu ma gandisem si la varianta de plutire

bai,serios,chiar inoata bebeii astia?ma rog,plutesc? sigur nu se duc la fund?

era sa dau copilu cu capu de geam,sa ies pe balcon,usa inchisa,am zis ca e deschisa...in ultimul centimetru am vazut,noroc ca aveam un abtipild pe geam,cu un clopotel ...

nu dormea,am infasurat-o intr-o paturica,si pe balcon cu ea,in brate,la geam.azi nu a iesit,ca ploua si nu am protector de ploaie pt landou,am doar pt carutul -scaun,dar in ala o sa o pun cand renunt la landou,dupa 3 luni.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nu dati prea tare...
Intrati pe:"Brusternährungsset in Anwendung".
In dreapta,sub poza.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Ylilimic,asa are si al meu perioade...dar dadeam vina pe mama ca l-a invatat tot leganat sau plimbat in brate.
De vineri sunt singura si atunci sa vezi distractie la mine.
Nici nu stiu ce face copilul meu ziua ca eu dormeam sau stateam pe net.
Ma chema doar cind trebuia sa alaptez.

Marina,super tare faza cu inotatul...am ras de numa,ca cica nu inoata.
Eu ma chinui sa-l tin in vanuta sa nu-l scap...pai in cada as muri de frica.

Aelita,al meu hotoman cred ca deja deosebeste forma la suzeta...ca sunt de la Nuk si nu o mai vrea.Sticlele erau de la Avent cu forma aia rotunda.Acum trebuie sa caut suzete cu aceeasi forma.

Mergi la inceput

Mai am o intrebare...sa nu radeti.
Voi cind spuneti ca sta bb 3-4 ore intre mese,luati in considerare ora cind ati inceput alaptatul sau cind ati terminat?
Ca la mine se potriveste mai bine ora cind incep...adica suna mai bine.
Altfel cred ca alaptez din 2 in 2 ore,daca pun cind am terminat cu alaptatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Livia,
aceeasi problemuta am avut si eu.Am primit un super carut, f scump si la moda, de la nasi cu fite si am constatat cu stupoare ca nu intra de nici o culoare in lift, e imens, cu niste roti groase de cauciuc, fff greu, iar soacra mea va ramane cu bebe singura din mai, cand eu ma intorc la serviciu, deci nici o sansa sa iasa cu bebe la plimbare,ma rog...vroiam mult sa ies ce bebe, al meu sot era in delegatie asa ca am plecat ca nebuna la Miniblue la Favorit si am luat un carucior tare dragut, micut, cu rotile din fata duble si care se invart singure, nu stiu cum sa-ti explic, se poate conduce si cu fata si cu spatele la bebe, se starnge fff usor, e tare bun, intra si in lift, e usurel, sunt tare multumita.are si scoica si geanta si pelerina de ploaie si costa 650ron.El a fost la reducere in iarna, la 4 mil jum, l-au luat multe fete de pe aici, cred ca si Kate si Alinuk il au, daca nu ma insel...sper ca te-am ajutat un pic..
Ana, asa cum ti-a scris si Kate, tre sa intrebi dr,pt ca e in functie de marimea fontanelei, daca e mai deschisa, mai mare, tre sa ii dai mai devreme, daca nu, mai tarziu, uite dr meu a zis ca bebe al nostru are fontanela mica, a avut mult calciu de la mine si daca ii dam de pe acum vigantol se va inchide prea repede si riscam sa se osifice cutia craniana si sa nu mai poata creste creiarasul, deci nu e de gluma!
Aelita, fata, ce-am ras...cum sa nu vezi usa?!am patit si eu o faza de asta, dar era oglinda in loc de geam si mai eram si intr-un magazin de fite maxime, in mall, cu niste vanzatoare din alea acre care te masoara de sus pana jos cand intri si te intreaba daca doreti ceva..adica ai bani de ceva...si am mers prin magazin , mi se parea ca se continua si ma tot vedeam din ce in ce mai aproape, pana am intrat cu capul...direct, cat sunt de lunga...iti dai seamaDar eu macar nu aveam bebe mic in brate.Cred ca te-ai speriat un picut.

va pupam,
ELI si BEBE Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Acum am reusit sa citesc din urma, am vazut si de pb dianeirus, doamne ajuta ca e bine. Aveam si ceva raspunsuri dar m-am oprit dupa postarea cu creasta simiana
Gio, cat de sigur este semnul? Eu m-am mai uitat numai la palma stanga a fetei, acum m-am uitat si la dreapta si este exact ca in linkul trimis de tine!!

Sper sa te mai prind pe langa calculator, sau poate mai are altcineva detalii, ca nu cred ca dorm pana nu aflu mai multe.

Acum imi amintesc ca in ultima zi la spital i s-a prelevat sange pt ceva anomalii genetice, parca era inclus si sdr Down. Oare cu ce m-ar incalzi sa aflu ca testul e pozitiv? Sa o iau razna mai repede poate.

criss & Ligia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Dana, eu pun de cand a adormit, cand am terminat.

Livia, am uitat sa-ti zic, de la favorit pena la Plaza unde stau am dus carutul asa, gol, cu niste sacose cu ce mai luasem din miniblue, cu scoica, pe jos, se uita lumea si in carut si la mine, cred ca au zis ca sunt nebuna, imi fac cumparaturile in carut de bebe.La un moment dat a trecut un grup de barbati, din care unul m-a si intrebat:"ati pus astea peste copil, doamna?"...asa am patit, ca tati al nostru era departe si nu aveam cu ce iesi cu bebe, eu nu conduc..asta e!

Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

AELITA mic mic catelul dar rau conform vorbei :mic si al dracu. Sa vezi ce dinti are. Sa vedeti ce am facut azi (asta suna ca "ce vraji a mai facut ...")Am fost sa ne plimbam prin parc dupa care am fost in vizita la bunica (adica maicamea unde il lasasem pe bobi mai devreme). Dupa ce am mai dormit si acolo putin in curte ne-am trezit de foame. Numai ca bunica are o multime de animalute: 2 pisici si 2 catei dintre care una e mama lui bobi si e cat o pisica mai mare si iubeste la nebunie piticutii ca noi. Asa ca in timp ce noi stateam si mancam inchisi intr-o camera la usa era o nebunie de plasete ca voiau acum amandoi foxterierii sa intre sa ne vada si sa ne miroasa.
Si buni nu a avut ce face si i-a bagat inauntru. Bobi stia care e treaba dar mama lui dupa ce ne-a mirosit bine la picioare si la fund (ar fi mirosit ea si mai sus dar nu am lasat-o) s-a urcat in pat si a inceput sa scormoneasca in geanta cu pampersi. Cu greu am dat-o afara. Si cand am plecat pe suc poarta de vedeau 2 nasucuri de catei suparati ca voiau si ei cu noi. O sa va fac o poza cu amandoi. Ca un foxterier e haois dar 2 sunt deja deliciosi.
Sunt suparata ca imi trebuie carucior 4x4 pentru parcul in care am fost azi. E o nenorocire. Unde nu sunt gropi e astfalt din ala cu pietricele, si unde e asfalt bun e plin de gropi si denivelari. Nu ma mai duc acolo.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Eli,

Multumesc mult, cred ca am vazut si eu ceva de genul asta acolo acum vreo 2 luni. Cred ca ma duc sAMBATA SA vad daca il mai gasesc. Si eu ca si tine nu conduc, iar pe sot nu pot sa pun baza decat in weekend si chiar si atunci am surprize... neplacute.

Oricum, de abia astept sA-I IAU CARUT, ca ma cam rupe sa o car in brate.

Livia

Mergi la inceput