Mamici de ianuarie - februarie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pitilache...deja ma consider "experta".Eu am ajuns la stadiul in care sa mi se inchida rana, numai ca fiind situata exact pe varf sfarcului pe unde curge lapticul, de fiecare data cand ma mulg sau suge se redeschide.Banuiesc eu ac o sa se inchida ,dar mai dureaza...
Cu mastita am rezolvat-o. vezi ce inseamna sa mai fi trecut prin asta? Am sarit repede cu eferalgam, lecitina si comprese calde si muls, si pus patrunjel verde strobit in sutien , sa traga inflamatia, masaj cu diclofenac , si a doua zi eram ok...
GArmastan e f bun sa dai inainte sa suga bebe, inr est mie nu mi-a facut nimik altceva, sa inchida ranie tc.
E o solutie de la plafar super buna pt rani, adica eu cu asta am scos-o la capat.Se numeste DERMOGENT, iti dai cu ea intre mese, ustura dar cicatrizeza fantastic,inainte sa suga bebe , iti dai cu garmastan.Si sa iei lecitina si ceai de urzica pt a nu ti se infunda canalele.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Iarina azi noapte m-a trezit doar de 2 ori...ce bine e..si asa am dormit si eu.Azi dimineata am mai bagat iar la congelat 125ml de laptic...asa ca am ajuns la 280 lapte rezerva...

In schimb nu a facut kka azi si urla...

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

MEGBENG - FELICITARI!

MARIANA - MERSI, o cunosc pe alina . asa e cum ai zis tu aici in malta. e locul mic si u asa zic tuturor... locul asta ori iti place ori nu iti place. nu e cale de mijloc. ca asa si asa. nu. mie imi place, uite asa a fost sa imi fie soarta pe aici. daca esti obisnuit cu locurile mari ... pai aici te sufoci. mie imi prieste ca nu imi plac orasele mari; am stat si in bucuresti cand eram la facultate dar nu era pe sufletul meu.
cica autobuzele se pastreaza pentru turisti e o adevarata aventura sa mergi cu astea. acu au inceput sa bage din alea noi, cica cu UE sunt obligati . e un loc mic, cu traditii multe, oameni religiosi ce n-am mai vazut eu in viata mea, curatenie exemplara in case, femei cu pasiune pentru spalat scarile casei o data pe zi , cupluri care nu locuiesc impreuna pana la casatorie, unde nu exista divort, scolile sunt de fete si baieti (in afara de particulare), birocratia e mai naspa decat in romania si strazile proaste fara termen de comparatie si totusi suntem vizitati de vreo 2 milioane de turisti anual, malta fiind considerata las vegasul europei ca permite casatoria fara domiciliu stabil, de aici nunti de celebritati dar si oameni normali veniti de la capatul celalalt al pamantului sa se casatoreasca pe plaja , locuita de biliardari de prin toate partile lumii de care nimeni nu stie cum s-au imbogatit plus un numar consideralil de englezi si italieni care vin sa stea aici pe iarna ca e intretinerea mai ieftina
e diferit pentru toti care vin si viziteaza. hai ca v-am facut descriere , acu care vine la vara?

MARIANA - si zici ca de la alaptat nu oi avea eu chef de utza utza ... hmm. uf.

CATALINA - bine ai zis... mai da voi macar sunteti singuri in camera. la noi era si thea acolo in patutul ei. plus ca odata i-a scapat suzeta din gura si a trebuit sa i-o dam la loc ca incepuse sa se smiercaie... aoleu, sper ca nu par prea deplasata.

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Fetelor va rog din suflet sa va rugati si pt bebelusul dianeirus, Marc pt ca astazi sau cel tarziu luni va fi operat de stenoza de pilor. Din pacate alta solutie nu exista pt el!
Am sperat pana in ultima clipa atat eu cat si mamica lui sa nu fie nevoie de operatie...
Va rog mult, rugaciunile noastre sigur vor ajuta!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ooooof, fir-ar ele de probleme... diana, ne gandim la tine si puiutul tau, sa fie bine!

Moatza mea mica a racit si are muci si stranuta si tuseste ca o pisica, toata ziua stau cu pompitza in nasul ei si nu-i place deloc. Doctorita noastra a zis ca atata vreme cat nu face febra, mananca si in rest e totul "normal", sa nu ne facem griji. Sa zicem ca griji incerc sa nu-mi fac, dar mi-e o milaaaaaa... of. Trecem noi si peste asta si ne obtinem imunitate la primul nostru rinovirus Bine macar ca nu a avut colici azi-noapte.

Inca ceva... incerc sa-i iau temperatura si... mi se kk in termometru, nesimtita! De 4 ori i-am bagat in fund termometrul aseara, si cand sa imi afiseze valoarea temperaturii, hatz! eroare, ca aparea carnaciorul din tunel, pe langa nasul termometrului! Dupa a 4-a incercare am renuntat... mai ales ca termometrul oscila (asa face inainte sa afiseze temperatura citita) intre 37.4 si 37.3, ceea ce e normal seara...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Marc,fie ca Dumnezeu sa fie alaturi de tine...

Maryela,eu spal cu detergent de vase, clatesc bine, apoi sterilizez

Ce boierie pe capul meu...s-a trezit la 8 a papat un tzatzi si a adormit la loc...hehe

De azi suntem singuri, in formatie de 4 ca soacra a plecat...

Mergi la inceput

Nadiutapm, amaya si loremunteanu.FELICITARI ! Refacere usoara si bb papaciosi si fara colici!

Mark..off Doamne..ingerasul tau sa te pazeasca si s a fie bine!

*** AniS ***

Mergi la inceput

ylilimic...ce bine ca ai zis de proba laptelui..
LA mine se fac 2 degete de grasime serios..Cred ca de aia mannaca ea asa..incet si bine ..si se satura.
Ieri citeam in revista Baby, aia de la mami special, prof nu stiu care , nu retin acum..spune..ca "le doreste tuturor bebeilor hraniti la san, sa fie constipati, asta inseamna ca ei asimileaza f bine laptele mamei"...acum cine stie..o fi asa sau nu..o stii ce spune...eu una tot vreau sa faca kka Iarina..macar la 2 z...

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

DARIA a facut febra aseara ,38.1 si i-am pus paracetamol supozitor si am vb. cu dr. si mi-a spus ca daca mai face o sa vina sa o vada....,eu sper sa nu mai faca ,dar am pus mana pe caput acum si mi se pare ca iar incepe sa faca ....Nu stiu de la ce este,de tusit nu tuseste ,doar ii fluiera nasucul....offfffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Dianarus multa putere!!!!
Marc Doamne Doamne sa fie cu tine si sa te intorci acasa sanatos!

Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput