Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

uite aici , mai mult nu stiu sa iti explic:
http://www.ids-laboratories.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Teo, felicitari, sarcina usoara si numai bine!
Ysa, daca vrei, iti pot da detalii despre laparo pe PM. IDS se afla pe langa ASE si trebuie sa suni pentru programare. Din cate stiu, spermograme se faceau miercurea si sambata la dr. Matei.
O seara frumoasa tuturor!

PS. Eu maine merg la T pe la 16.30, mai vine cineva atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna seara dragi tutunarese!!!!

Teo mii de felicitari pt sarcina si sa fii sanatoasa si sa ai un bebic sanatos si mancacios.
Fetelor, din cate am observat, la fiecare capitol apare cel putin o gravidutza. La mai multe!!!!!!! Iyoana se pare ca si tu ai mana buna, sa dea Dumnezeu cat mai multe gravidutze pe aici.
Zenobia super la tzanc luna asta. Sper sa ne dai si tu vestea cea buna peste 2 saptamani sau cat or fi de asteptare.
AnaCheloiu bine ai venit pe .

Pe mine din pacate m-a atins o raceala destul de puternica si nu stiu cu ce sa ii dau de cap, dar sa nu fie medicament puternic. Deocamdata ii trag tare cu ceai si lamaie si sper sa treaca, dar..........ea deocamdata ma tintuieste la pat. Sper sa nu il sperii maine dimineata pe doctoras.

Va pup si o seara cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

TEO, felicitari si o sarcina usoara iti doresc!

alfa_anca, incantat de cunostinta! Ne vedem maine dimineata la spital!

Eu am facut pregnyl vineri seara, am prestat si vineri si sambata seara. Insa dupa simptome, cred ca azi s-au spart foliculii- am o burta umflata de zici ca-s o albinuta, ia uitati: . Sper ca s-or fi spart totusi, nu de alta da' maine sotu' pleaca 2 zile...

Cine a patit ca nu i s-au spart foliculii dupa pregnyl si a mai facut unul? Incerc sa citesc in urma, poate gasesc.

Oricum, partea cea buna este ca am reusit sa ma "mut" in martie pentru laparo - a fost dr.T un dulce!!!

felicia, si de la mine, capul sus, luna asta este norocoasa pentru ca vine Martishorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Revin, ca am citit din urma! alexia28, tu erai cea careia nu i se sparsesera foliculii dupa pregnyl! Ce-ai facut, ti-a dat sa mai faci unul? Sunt curioasa... si ingrijorata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Laura iti multumesc pt sitte, imi e de mult ajutor.
Ana mersi pt detalii si dak poti trimite-mi PM cu informatiile despre laparo.
Va multumesc mult tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd

Revin, ca am citit din urma! alexia28, tu erai cea careia nu i se sparsesera foliculii dupa pregnyl! Ce-ai facut, ti-a dat sa mai faci unul? Sunt curioasa... si ingrijorata...

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Da, mie mi-a facut Tutu pregnylul duminica dimineata cu indicatia sa presam luni seara, marti cand am fost din nou la dansul nu se sparsese dar a zis sa-l las ca se va sparge dar sa mai vin si joi sa vedem daca nu cumva ramane chist. Joi se sparsese, si mie mi s-a parut ciudat pentru ca eram z20, nu mai mi s-a intamplat asa niciodata. Acum am si eu destule semne de intrebare pt ca de multe ori la monitorizare nu mai m-a chemat dupa pregnyl, eram convinsa ca se sparge in max 36 ore si apoi nu mai prestam...si daca el se spargea mai tarziu ca acum...sanse pauza. Asa ca mai si in seara asta daca sotul pleaca, ca sa fii sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Am revenit,dragele mele!!!!
De data asta in calitate de ,,viitoare mamica''!!!!
Nici nu stiu cum as putea sa fac sa va multumesc la toate inmiit ,pentru minunatele voastre ginduri si pentru toata sustinerea pe care mi-ati aratat-o!
Nu o sa mai fac enumerarea de rigoare,fiecare sunteti speciala in felul vostru in inima si-n sufletelul meu!!!
Sa incepem cu inceputul,cred ca de fiecare data cind reusim,raminem datoare cu o pevestioara despre,,ce si cum am facut special luna asta de am reusit''.
Povestioara mea incepe cu vreun an si citeva luni in urma,cind am hotarit ca ar fi vremea sa devenim parinti...Ne-am impiedicat de multe ori in tot timpul asta,dar de fiecare data am gasit puterea sa ne ridicam si sa continuam.
Am trecut cu brio de momentul ,,laparo'',rezultat favorabil dindu-mi mari sperante.In paralel cu laparoscopia mea,am trecut si la investigarea sotului;diagnostic ASTENOTERATOZOOSPERMIE.
Ne-am cam turtit in prima faza,dar am zis ,,cu Dumnezeu inainte!daca El va vrea,sigur vom reusi''!!!
Ultimul CM l-am avut pe 10 .01,in z 9 m-am infatisat la usa lui Tutu pentru monitorizare.Dupa echo,mi-a spus sec:NIMIC,nici un folicul!!!
Am simtit ca pica cerul pe mine!Am plecat dezamagita rau si mi-am promis ca pina in aprilie nu mai calc la monitorizare!
Aaaa,pina in z 9 luasem BU tinctura 2 l-te/zi,nu ma asteptam sa n-am nici un folicul....
Dupa laporo,ne-am facut o schema de tratament(eu si sotul)de care ne-am tinut in mare masura,am mai facut mici abateri dar nesemnificative.
Din semnele transmise de corpul meu,am simtit ca ovulez prin z 18-19.
Zilele care au urmat,au trecut foarte banal,nu m-am gindit o clipa ca voi reusi.Am zis sa nu irosesc si luna asta,desi lui Tutu i se paruse ca am ovulat pina in z 9,pentru ca si endo era foarte grosut.
Cind am vazut ca am trecut de z 28 fara nici un simptom prevestitor al rusilor,am inceput sa sper!!!
In timpul zilei,ma apucau subit niste stari de voma,dar foarte estompate,oricum altceva decit pina acum.
In z 30,am zis sa incerc un test de sarcina,incepusera sa ma doara sanii foarte tare,dar o durere de mamelon,nu intreg sanul.
Mi-am facut testul si prin minutul 8 am vazut foarte firava si a 2-a liniuta.Nu-mi venea sa cred.
Aaaaaaa,saptamina a debutat cam nashpa pentru noi,ne-a fost sparta casa,furate bunuri....Eram asa de suparata ca si liniuta aia din z 30 nu-mi spunea nimic...
Am zis ,,lasa,daca trec si de week end ,e de bine''!
De vreo 6 zile imi tot masuram temperatura bazala:37.2 constant.
Emotiile mele cresteau.
Cind si azi dimineata am vazut 37.2 ,m-am gindit ca tre sa fie ceva.
Am stat,m-am tot fisticit prin casa,mi-era cam rau,nu prea puteam minca...
Pe la 10:30 mi-am trimis sotul dupa un test.L-am facut,tremurind din toate incheieturile.In 2 secunde era foarte pozitiv!!!

Am inceput sa plingem impreuna ca doi copii....
Restul.......peste vreo 9 luni!!!!!
Inca o data va multumesc pentru absolut tot,si Feliciei pupici speciali!A fost mesagerul gindurilor mele si a bucuriei pe care am trait-o aici cu voi!!!
Si vreau sa-i intorc gestul negresit!!!!Poate z 2 prin care trece ea azi,sa fie ultima pentru vreo 10-12 luni de-acum incolo!!!!(acum,cit vei vrea sa alaptezi,draga Feli,tu stabilesti,eu ti-am ingaduit macar 3 luni).
P.S.
Parintii mei inca nu stiu,cu voi am impartit primele emotii!

Va imbratisez pe toate si va astept la marea odisee!!!!

Niciodata sa nu va lasati prada deznadejdii,legea compensatiei functioneaza perfect!!!!

Teo

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Teodora: FELICITARI!!! O sarcina usoara si fara probleme!!!!!! Ce mult ma bucur!!!! Asa mai prindem si noi sperante.....
Zenobia: Nu am nici o veste buna....azi = ziua 2.....
O zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Salutare dragi fete!
Eu intru rar cu vesti pentru ca nu prea am, dar va urmaresc zilnic si ma bucur cand aud vesti bune.
Ysa, IDS este in Dorobanti nr. 58 pe langa ASE (ca reper mare). Este usor de ajuns daca stii unde este ASE. IDS este intr-o cladire galbena frumoasa. Eu nu am facut programare dar am fost sambata si nu era nimeni. In 10 minute eram gata, sange luat, achitat si plecat acasa.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta multa.

Mergi la inceput