Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

TEO FELICITARI DIN TOT SUFLETUL! SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS SI MANCACIOS!
Ma bucur nespus pentru tine. Dupa ce am vorbit la telefon am inceput sa-l bombardez pe sotul meu cu: "Teo face bb! Teo face bb! Yupi!", dupa care am inceput sa plang de bucurie si emotie. Am retrait senzatia de sublima fericire pe care am simtit-o cand mi-a iesit mie primul test pozitiv. de la noi si abia asteptam sa ne intalnim sa te vedem!
Alexia tinem pumnii si pentru tine, si asteptam aceleasi vesti. Vezi ca pumnisorii pe care-i tine Daria sunt mai norocosi decat ai mei, asa incat, de zilele noastre sper din tot sufletul sa ne bucuram in grup largit!
Zenobia distractie placuta la munte, vreme buna si sa veniti cu bb mic la purtator! Daria e la post si pentru tine, scumpa mea.
Feli .
Pupici la toate tutunicile noastre dragi.

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Buna, fetele!
In primul rand, Teo, FELICITARI din toata inima pentru vestea minunata! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!
Diddy, draga mea - hai ca nu mai inteleg nimic. Cum adica sa iti faca Tutu laparo cand esti la ciclu??? Nu am mai auzit pana acum... Si de ce te suspectezi de endometrioza? Nu de alta, dar am si eu niste banuieli.. Vezi, poate incerci sa schimbi data. Eu iti tin pumnii in continuare si astept vesti.
Zeno- cum a fost la munte? Hai ca astept vesti super de la tine. Am feelingul ca o sa o urmezi pe Teo. Te pup!
IoanaTugs, Nicole, Kora -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele!!!

Haideti ca am mas scris odata mesajul asta, sper sa il trimit de data asta.
Am fost dim la spital la monitorizare(a 3-a eco, ziua 18). Dupa ce vineri aveam E de 7.8 si OD de 18.6(dupa ce crescuse in 2 zile de la 14.9), astazi bomba : E era bun, crescuse, dar foliculul era tot la 18.6 dupa 3 zile. L-a masurat dr cred ca de 3 ori sa fie sigur si tot asa era si a zis ca fie nu a crescut deloc fie poate s-a spart si noi nu vedem, etc. Cert este ca m-a trimis dupa pregnyl, l-am facut, si cu precizarea ca diseara sa prestam, si sa vin iar miercuri.
Nu pricep de ce naiba nu a crescut . Abia astept miercuri sa vedem ce se intampla.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Neata, fetelor, si o saptamana excelenta!

La mine a inceput bine, ca am intrat si am citit mesajul lui Teo si mi-a mers la suflet, mi-a dat speranta.

Asta pentru ca eram cam dezumflata pentru ca m-a certat dr.T - va spun si voua, sa ascultati toate indicatiile pe care vi le da! Mie mi-a spus sa prestam vineri seara, dupa pregnyl, noi am prestat si sambata, ca n-am avut simptome de ovulatie sambata deloc. Cred ca s-au spart ieri, ca am fost balonata si ma durea burta jos, insa dr.T m-a certat, a zis ca daca nu s-ar fi spart foliculii si trebuia sa prestam si azi!?!? Mi-a parut rau ca l-am suparat, mai ales ca era si racit bocna. Deci SA NU faceti ca mine... ca acum stau si ma gandesc daca n-am stricat socotile cu totul si am facut stimulare degeaba. Vestea buna este ca endometrul meu a ajuns pana la urma la 8,3, deci a intrat in legalitate .

SPOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetele mele dragi, inca odata felicitari viitoarei mamici multumim ca ne-a spus povestea reusitei ei ca sa ne ridice si noua moralul.

Eu sunt in ziua 23, mai am de luat doua pastile de duphaston ca sa imi vina ciclul si astept marea intalnire cu dr. T. Noi luna asta am prestat doar de placere, caci la eco nu s-a vazut nici un folicul. Sper numai sa imi vina CM cum trebuie ca sa fiu intr-o zi buna de monitorizare cand merg la dr.

Maria 08 se pare ca din pacate nu vom mai putea merge impreuna la dr. T, am citit ca esti in ziua 2, nici nu stii ce rau imi pare. fetelor, pe 28 februarie mai mergeti vreuna la dr, poate ne intalnim acolo. Eu am programare la 14.20 si am niste emotii...

MAi am o intrebare pt voi, cand iti face laparo vede si daca trompele sunt ok? Adica permeabile si functionale? Si daca e ceva cu ele, se pot si repara tot atunci? Nu de alta insa ideea e sa rezolv si cu chisturile si cu eventualele probleme ale trompelor si cu altele ce or mai fi Doamne fereste pe acolo...

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Felicitari TEO,sarcina usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Angelique: Da, va vedea si daca trompele sunt ok sau nu....si se pot rezolva anumite probleme. Ai incredere!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Ca tot vorbeam de GIFT = Gamete intrafallopian transfer (ar mai fi si ZIFT = Zygote intrafallopian transfer) puteti arunca o privire pe siturile astea!
http://www.babycenter.com/refcap/preconception/fertilityproblems/
http://www.monlezun.com/art

Teodora povestea ta a fost emotionanta! Iti doresc sarcina usoara!!

Pupici

orchis
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Mesajul de mai sus trebuia sa fie un raspuns la capitolul 'aspirante...peste 35'! am incurcat borcanele

Pupici!

orchis
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna fetelor!

Doamne ce veste buna!mihailescu teodora felicitari din toata inima, sarcina usoara si un bb care sa va aduca numai bucurii!

Scuze ca am pus niste intrebari joia trecuta si am disparut ca magaru'n ceata dar m-a tintuit o gripa la pat cu temp.si toate cele ca n-am mai ajuns la servici unde am acces la net.

Zenobia mersi ca mi-ai trimis informatiile pe adresa de mail, ca eu nici acum nu stiu sa-mi activez PM.La mine nu apare casuta asta la profil personal.Sper ca v-ati facut de cap cum trebuie la munte,ca vreau vesti superbune de la o proaspata laparascopiata, ca sa ma duc mai cu tragere de inima la operatie.

Iyoana iubita da mai am un pic.Tin pumnii pe 24 sa iasa spermograma beton!

AngeliquedeS eu s-ar putea sa ma duc pe 28 la T , asa as vrea ca as mai trage o tura de monitorizari tot imediat dupa Laparo(sper sa se poata) ca as vrea sa profit cat mai mult de cele cateva zile in care stau in Buc.

Maria08 mersi mi s-a luat o piatra de pe inima ca imi faceam deja planuri strategice cum sa fac sa ajung de dimineata la spital.

O saptamana cat mai buna sa avem toate!

merdan

Mergi la inceput