Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teo, desi eu aflasem inca de dimineata () nu pot sa ma abtin sa nu iti scriu si aici: FELICITARI DIN TOATA INIMA SCUMPA MEA, SARCINA USOARA SI FRUMOASA, BEBE SANATOS SI VOINICEL, IAR TU SA FII CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME! ti-am spus si la tel., nu ezita sa imi spui daca ai nevoie ORICAND de ajutor, de un sfat, de o incurajare etc... e valabil pt. toate tutunicile mele dragi!

Abia astept sa te sarbatorim!

Felicia, Eu zic asa: mergi inainte cu toata increderea, eu sunt convinsa ca momentul fericit al celor 2 liniute e f aproape si la tine. Mai aproape decat crezi...

Zenobia, la fix ati actionat luna asta! in primul rand relaxati-va, bucurati-va de aerul fresh, si eu zic ca va intoarceti de la munte cu un embrionas mic-mic cuibarit in burtica! Tin pumnii, Doamne-ajuta!

Pupici tuturor fetelor, sa aveti o duminica frumoasa ca vremea de afara!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

25+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

TEO, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL! SARCINA USOARA SI BB- IC SANATOS! Deci am avut dreptate cu legea compensatiei!

Feli, imi pare rau Eu sunt Z 1, a cazut si ultima reduta in fata asaltului nesuferitilor de rusnaci...Dar poate ca tot raul e spre bine, pentru ca ieri am zacut toata ziua cu febra 39 si am luat tot felul de medicamente. Acum am 37,5, deci tot nu e bine, motiv pentru care sotiorul meu mi-a dat voie doar 10 min. la calculator.

Diddy, si la mine pica prost laparo pe 13 martie. Tu pe cat erai programata, ca poate facem schimb?!

Va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Nu ma pot abtine sa te mai felicit o data TEO!!
Azi e o zi minunata, a inceput de dimineata, cand am primit un mesaj frumos de la Teo! Am sunat-o si e asa de fericita, ca a plans si ea si sotul ei la vederea testului clar pozitiv! E suparata doar ca nu poate impartasi cu voi bucuria minunatei vesti! Asa ca m-am gandit sa va spun si voua ce mi-a spus mie! Ma bucur enorm de mult pentru ea si se pare ca Dumnezeu nu ne lasa sa suferim prea mult. Dupa supararea cu casuta ei, a venit o veste, care le-a sters toata tristetea. Asa ca mesajul ei pentru noi este: SA NU DISPERAM CA SIGUR VA VENI SI ZIUA NOASTRA FERICITA!!!
FELICITARI TEO!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monkey spune:

Buna, fetelor! Acum mi-am facut curaj si am intrat si eu pe forum... Deocamdata incerc sa-mi dau seama cum functioneaza...daca functioneaza...e prima experienta de genul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna!
Stiu ca este un lucru bun, dar ...
zenobia, ti-am citit povestea cu laparo.Poti sa-mi scri preturile?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

FELICITARI TUTUROR GRAVIDUTELOR !
Iyoana iti multumesc pt atentia ta. Multumim pt noul capitol, se pare k ai mana buna.Succes luna asta, sa fie cu ochisori !
Eu deocamdata sunt in asteptare, z23.
T mi-a spus k dupa inca o luna de monitorizare (in cazul in care nu se intampla minunea), va trebui sa faca sotul spermograma.
Am citit k dansul recomanda la IDS? Ma puteti ajuta sa-mi spuneti cum se procedeaza, se face vreo programare, pe unde vine IDS, niste puncte de reper, dak nu sunt din Buc nu prea cunosc capitala. Va multumesc mult. As vrea sa facem spermograma inainte de a-mi cere T.
Va pup pe toate si astept numai vesti bune de la voi !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monkey

Buna, fetelor! Acum mi-am facut curaj si am intrat si eu pe forum... Deocamdata incerc sa-mi dau seama cum functioneaza...daca functioneaza...e prima experienta de genul asta...

AnaCheloiu

Bine ai venit pe . Primele 10 mesaje iti apar mai tarziu,pt k mai intai sunt moderate. Am vazut k esti k si mine tot din Rm.Valcea.
De cand incerci sa ai bb, la ce dr ai mers aici la noi? Te astept cu mai multe detalii. Eu intru in timpul saptamanii decat seara, dupa ora 18, cand termin treaba la firma, iar in week-end sunt aici,chiar dak nu postez, sunt in umbra si citesc ce scriu fetele. Te pup, ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Buna Fetelor!
Felicitari noii gravidutze!
Am si eu o intrebare: Dr.T recomanda si trat. natursit??? Ca mie nu mi-a spus nimic...
A facut careva tratament naturist dintre pacientele dr. T cu succes???

Multumesc.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

si noi am vb la tel (chiar s-a facut si Emma auzita) dar nu pot sa nu te felicit si aici: SARCINA USOARA TEO!!! SA FII SANATOASA, SA MEARGA TOTUL BINE SI SA ADUCI PE LUME UN BB SANATOS SI CUMINTEL.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Dak iese spermograma buna si nu raman nici luna urmatoare, ii spun sa-mi faca laparo. Ce mai stiti, T face pana la urma laparo+histero o data, k as vrea sa impusc doi iepuri.
Cand aveti timp va rog sa-mi trimiteti detalii despre laparo, cum ati procedat, cat ati dat.Va multumesc !
Si va rog sa nu ma uitati cu IDS-ul...

P.S.: Va multumesc k ma suportati, cu toate intrebarile mele.

Mergi la inceput