Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)
Raspunsuri - Pagina 6
KoraPop spune:
Gabitoni in primul rand sa stii ca ai valori foarte bune la monitorizare si mai ales ai ocazia in aceasta luna sa ramai graviduta deoarece ai folicul pe ovarul drept si am inteles ca trompa ta dreapta este ok.Endometrul este bun si el.Sper ca ati prestat cu drag si spor cand a trebuit!Spor la in continuare!!!
Referitor la trompa ta stanga cu lichid....(te-am tot intrebat ce a zis T de ea de cand ai scris tu pe forum ca ai ajuns la spital cu dureri si acolo ti-au zis ca ai trompa inflamata) dr. T acum a vazut ca e cu lichid?Va trebui neaparat laparo daca nu ramai graviduta luna aceasta,dar stai linistita ca operatia e usoara si vei scapa de aceasta problema.
Eu deocamdata iti tin pumnii pt luna aceasta!!!!
Kora
Diddy spune:
Dragi fete,
mii de scuze pentru lipsa mea , ultima perioada a fost un haos total la servici, nici macar nu am apucat sa va citesc pe toate. Nici acum nu pot sta foarte mult, o sa va spun doar ca ciclul mi-a venit iar Tutu a zis ca ma va opera chiar si asa, pe ciclu, luni. Faptul pe care l-am refuzat, in special din motivul ca eu sunt convinsa ca la mine problema este endometrioza, iar laparo pe ciclu cu endo care face ravagii in burta mea nu mi se pare deloc o idee buna. Saptamana viitoare voi incerca sa ma reprogamez.
Va pup pe toate si in special pe cele care imi poarta de grija mereu.
P.S. Bonita, imi pare rau pentru rezultatul tau, stai linistita ca nu m-ai incurcat cu nimic, ba chiar iti multumesc ca ai vrut sa ma ajuti.
Zenobia spune:
Buna seara, tutunarese!
Eu ar fi trebuit sa ma duc in dimineata asta (samabata) la monitorizare pentru a vedea daca s-a spart foliculul. Insa a fost o prietena buna suficient de inspirata sa imi spuna sa-l sun pe Tutu ca sa vad daca e sambata in Bucuresti. Si cum urma sa plece, vineri seara m-am prezentat val-vartej la dl. dr sa constatam "explozia". Super-inspiratie, pentru ca nu se sparsese, statea sa se sparga, asa ca indicatia de a presta vineri seara s-a schimbat in prestat azi la pranz. Azi dimineata am simtit intepaturile obisnuite pe care le am la ovulatie, asa ca timingul a fost super. Acum sa vedem, maine dimineata plecam la Bran "intru o fecundare de mare efect", speram.
Gabitoni, imi pare rau ca trebuie sa te laparoscopiezi, dar stii si tu ca e spre bine si ca procedura rezolva multe dintre defectiunile care ar putea fi la fata locului. Si poate ca nici nu va mai fi nevoie, pana in aprilie mai e...
Diddy, iti tin pumnii pentru saptamana viitoare.
Mteeuta, Feli, Teo, Nicole, Maria08... Hai... sa citesc vesti bune cand ma intorc.
Lauravoinicu, bafta in sesiune.
Anca dupa atatea discutii poate ne vedem si noi la ochi odata si odata. Ai super valori, asa ca...
Pup fete dragi si le urez un weekend placut in continuare.
Zenobia
Ne dati ori nu ne dati?
--------------------------------------------
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor
claucia spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Fetelor, dau si eu raportul... z 2...
"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)
16+
bb mic
felicia_ spune:
Aveam nevoie de o veste buna... am primit-o si v-o spun si voua: TEO E INSARCINATA!
Cum ea nu are calculator, m-a "delegat" pe mine sa va spun! Dupa un test pozitiv in cateva minute vineri seara, a facut azi unul, care a iesit foarte foarte pozitiv in primele secunde!
Luna asta nu a mai fost la dr, au luat doar naturiste, si ea si sotul ei! O sa va povesteasca ea mai multe cand o sa poata !
Teo draga, ma bucur mult, mult, mult pt tine! Asa cum ti-am spus, vestea asta compenseaza toate necazurile din ultima vreme! FELICITARI din tot sufletul!
claucia spune:
URAAAAAA, TEO FELICITARI MULTE DE TOT, IMI PARE ATAT DE BINE!!!!!!!!!!!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!!!!!!!!!.
Daca ai nevoie de ceva, nu ezita sa scrii sau sa spui. Vai ce bine imi pare!!! Acum eu scriu sa citeasca Felicicuta ca Teo o sa citeasca luni probabil, bine si luni!
16+
bb mic
KoraPop spune:
Fetelor eu din greseala am deschis un alt capitol uitand complet ca Iyoana deschisese ea nu demult. De dimineata vazusem capitolul 23 la pag. 21 neinchis.Scuza-ma Iyoana te rog
Am sa incerc sa il sterg, de fapt rog moderatorii sa stearga subiectul deschis de mine.Multumesc
TEO TE FELICIT DIN TOT SUFLETUL SI AICI SI STII CA MA BUCUR ENORM PT. TINE!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos si DD sa va fie alaturi mereu!!!!!
Kora
alexia28 spune:
Teo felicitari din tot sufletul, sarcina usoara. Doamne, tocmai ce am vb cu ea la telefon, era atat de fericita, nu-i venea sa creada, dupa atatea suparari a venit vestea cea mare, felicitari inca o data
Chiar ca avem ce sarbatori de ziua noastra
Felicutuimi pare rau pentru z2, asta este mergem inainte, poate daca schimbi dr se intampla minunea
Zenobia ma bucur ca ai fost la tutu pana la urma vineri, super bine s-a nimerit, acum distractie placuta la munte, sa va iubiti si sa va relaxati sa se prinda bb
Iyoana poti sa treci si la mine programarea pt laparo pe 9 mai. Deocamdata sunt z23, cu ovulatie in z20 mai am de asteptat o gramadaaaaa.