Paciente optimiste si gravidute dr. Tutunaru (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Iyoana vezi ca spuneau fetele ca iriss27 a nascut prin cezariana,asa ca poti sa o treci la mamici!

Iubita mea, iriss a nascut cu cezariana insa nu cu Tutu si nu cred ca ii va mai fi pacienta. Asa ca trece pe listuta de fericite mamici cu super bebici insa nu pacienta optimista sau nu a lui T.

Felicicuta ti-am trimis PM, cand ai timp poate vorbim.

Marinusha abia mai astept cate o poza cu bebica Emma, la birou toata lumea este informata si o admir cu colegele si cu exclamatii de incantare mereu.

Iyoana, felicitari pentru capitol, sper sa ai mana buna sa treci toate fetele la gravidute luna asta si pentru cine e la inceput de luna personala luna viitoare.

Eu in saptamana 16+, prin saptamana 19-20 ma duc sa mai fac o eco morfologica, pana atunci nu prea am treaba. Stau si ma minunez cum a crescut burtoiul asta asa de mare...dar cand ma mai scol de pe scaun la restaurant ma ridic mandra ca se uita toata lumea (din apropiere ca nu se vede chiar atat de tare de la distanta .

Va pup pe toate

O seara frumoasa

Clau

16+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Clau, Marina
Nicole, n-ai inteles gresit! M-am gandit ca daca schimb dr, schimb si norocul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!!
Eu sunt in z33 si nimic, nici un semn de musafiri, m-am dereglat rau!! O fi de vina si vremea?? Am auzit ca si vremea asta ciudata, primavara in miezul iernii ne poate influenta CM. Ce pot sa fac, oricum va trebui sa mai astept, nu am ce face.
Felicia buna ideea ta cu listuta speciala a fostelor tutnici, care nu pot pleca cu sufletul de aici. Mult noroc cu noul medic, poate schimbi norocul si te ia bebe prin surprindere!
Maria08 ce mai zici?? Nu mai spui nimic de tine??

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Ioanatugs: Nu prea am ce sa spun......sunt cazuta rau in butoi....ziua 26 cu semne prevestitoare de CM........pe zi ce trece imi pierd sperantele....incerc in continuare sa ma tin de tratamentul lui A. ( sa nu zic ca nu am incercat), am sa mai astept cateva luni si cred ca incep si eu procedura pentru FIV.....
Tu ai renuntat la T. sau am inteles gresit? Nu stiu ce sa spun despre intarzierile astea ale tale.....dar pot sa-ti spun ca eu de cand am inceput proiectul BB m-am derglat de tot si asta in conditiile in care inainte eram ceas....
V-ati mutat deja in casuta cea noua sau mai e pana atunci?
O zi buna ! Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!
Zeno, nu am gasit pepene, decat galben iar eu vreau rosu!!! Poate mai la primavara.
Eu vin marti la Bucuresti, la dr. Iosup, sa imi faca eco, sa vedem ce are bebicu -
Miercuri dimineata mi s-a spus sa merg la analize undeva pe str. Garleni. Imi trebuie programare si acolo????Si nu imi da rezultatul in acelasi zi??? ca Tutu mi-a zis dimineata sa ma duc sa le fac si dupa-amiaza sa ma duc la el cu rezultatul. Asa v-a zis si voua, gravidutelor???? Cum ajung pe strada asta???E complicat??offff
Feli ce faci????? Nu-ti pierde speranta!!!! In luna in care am ramas eu, aveam 37 si eram convinsa ca nu am cum, dar Dumnezeu face minuni!!!
Va pupic!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by mmc_nd

alfa_anca, ne-am intalnit cumva azi? Adica pe tine te-am intrebat de la ce ora stai oare (si mi-ai spus ca de la 12.15 si era vreo 13.15 deja si abia atunci intrai?).

Da, eu eram. Adica eu am asteptat de la 12.15 si m-a intrebat cineva de la cat astept. Super cand cunosti pe cineva de aici face to face. Multa bafta zilele astea si sa iasa un bebel frumusel. Abia astept si eu sa ajung luni dim sa vedem ce si cum. Poate se sparge intre timp foliculul.
toate tutunaresele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Tu ce mai faci? Mai e mult pana in ziua 21?
Fetelor, va doresc un week end placut!!!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Maria marti e z 21 pt mine!Te cu mult drag!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetele , sa stiti ca nu v-am uitat , sunt alaturi de voi si va urmaresc zi de zi , va tin pumnii la toate . Nu am nouatati , nu prea am timp sa scriu ca invat de zor pt examene si printre picaturi mai intru sa vad ca faceti.
Va pup pe toate fara nici o exceptie .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Buna!
am fost la T, la monitorizare, precum stiti.
pe data de 5feb a fost prima zi, rezultate:E=4,2, OD=9,5,OS=11,5
pe data de 7 febnr, alte rez: E=7,7, OD=14,3 iar OS=NIMIC
pe data de 9 febr, rez: E=8,4 OD=19,9,OS=NIMIC

concluzie:trompa stanga este plina cu lichid.
programare pentru laparo.,26 aprilie 2007....

sunt ingrijorata si suparata...
nici nu l-am mai intrebat ce sunt cu val astea, cand mi-a zis m-am blocat.Nu ma asteptam....
stiu ca nu este o op. grea, dar nu m-am astepatm sa mi si intample mie...
multumesc

luni, ma duc din nou...

Mergi la inceput