FIV 103
Raspunsuri - Pagina 9
Liana30 spune:
multumesc fetelor..sunt mai bine..stau in pat..si astept sa vina luni sa fac testul sa vedem ce iasa!
Sheritooooo poate nu apuc sa intru maine pe'aci asa ca incepui de pe acum sa strang pumnii rauu da tot..ma rog fatoo sa reusesti!!!te pup..
sa ma iertati ca nu va enumar pe toate dar e mai greu cu scrisul,,stau in pat culcata..ddar voi stiti ca va tin pumnii la toate!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Moniland spune:
Mirela1, mersi de idee. Sa incerc in alt oras?! Am fost azi la Cj si am intrebat in cateva farmacii dar se pare ca nu am nimerit-o pe cea cu puregon pe stoc. Sa aleg un alt oras mai mare? Poate in Bucuresti! Dar in we acesta chiar nu pot sa ma deplasez pana acolo. In seara asta chefuiesc. La 2 chefuri . Asa ca in timpul acela nu voi mai fi stresata .
Monica
Mirela_1 spune:
Moni, pai petrecere frumoasa atunci. Poate o sa-ti aduca aia din oras, luni.
Liana, stai cumnitica-n pat. Si pune-l pe Grasu' sa-ti faca masaje de relaxare.
Moniland spune:
Multumesc Mirela, din obligatii sau de placere ma voi distra
Si eu sper sa-mi rezolve luni. Ghinionul meu e ca am prins we, caci altfel nu cred ca ar fi fost o problema mai ales ca as mai fii avut 2 zile.
Dar poate totusi apare cineva cu puregon cumparat si care nu-l foloseste intr-o saptamana, ca si eu am avut puregonul de un an jumate. Dar cine s-a gandit ca imi creste doza de nu-mi ajunge, chiar m-a intrebat dr. daca mai am si cand i-am spus cate unitati, ne-am zis ca la cum reactionez sigur imi ajung, dar nu ai de unde sa stii.
Monica
Liana30 spune:
Moni distractie la maxim..distreaza'te mama ca si lor le placeadica foliculilor..si sa vezi ce cresc..de iti ajunge si doza
Mirela nu mai trebe sa'i spun ca deja citi elsi cica imediat vene maseorul
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Mirela_1 spune:
Moni, pai poate maine intra mai multe fete pe forum, ca azi a fost activitate slaba, si cine stie, poate se gaseste cineva sa aiba. Eu iti doresc bafta. Cumva ai sa rezolvi tu problema.
Moniland spune:
Liana, ma voi distra mai ales ca e indicat sa beau cat mai multe lichide. Adica vin sau bere . Pana mai pot, ca peste o saptamana si timp de 9 luni pofta in cui . Tin pumnii luni sa fie super mare valoare hcg.
Mirela
Monica
vigi_lentu spune:
Salut
Postez pt prima oara pe un forum de genul acesta. Nu stiu exact daca am ce sa caut, dar felul in care va incurajati si impartasiti din experienta personala este de admirat, dar si de mare ajutor pt ceilalti. "Sap" pe forum de vre-o 2 luni de cand ne-am apucat si noi de un fiv si daca la inceput eram total dezorientati acum, cu ajutorul vostru, pt care va multumim, stim oarecum pe unde ne aflam.
Problema deocamdata pare sa fie la mine cu oligospermie si maine ne ducem la Giulesti pt punctie unde din cate am vazut o sa ne intalnim probabil cu Sheri.
Sper sa iasa bine.
Doresc impliniri la toata lumea, si va tin la curent daca doriti
Numai bine!
Mirela_1 spune:
Liana, cum fu masajul? O sa-ti iasa buna val. bhcg. Si prietena mea a avut niste sangerari la inceput de sarcina, ea a facut gravibinon, a stat cumintica o saptamana si a trecut.