FIV 103
Raspunsuri - Pagina 19
pussi spune:
Andradapimi pare rau... considera cu nu ai avut embrioni congelati, daca poti!! Oricum mai bine asa decat sa fi stat 2 saptamani in asteptare!! Eu fac FIV la Szeged..fara inhibare, asa a fost si primul. Am inteles ca FIV 2 are sanse de reusita mai mari daca se pastreaza medicul coordonator si daca acesta si-a dat seama de ce nu a reusit primul sau ce nu a decurs ok la primul....mie oricum imi modifica tratamentul!!!
monilandsunt curioasa cu cat am gesit estimarea???
PUSSI
Kariris spune:
Andrada imi pare tare rau ca ai avut ghinion cu embrionii. Nu-ti pierde speranta, trebuie sa fie bine data viitoare!
Sheri, ma gandesc la tine si ma rog sa iasa bine in final!
Marrina daca tot vrei sa iei vitamine ia un complex prenatal; eu am luat Elevit Pronatal cam cu 2 saptamani inainte sa incep tratamentul si iau in continuare.
Delia eu am fost la doctor pe data de 8. Bebeii sunt bine, marisori amandoi, se zvarcoleau intr-una nu aveau stare. Toate masuratorile au iesit bine. Pe 23 (vinerea viitoare) merg in spital sa-mi faca cerclaj profilactic... si cam atat. A, pe 22 dimineata o sa merg la dr. Iosup la eco morfo de 14 saptamani si atunci sper sa ma intorc si cu ceva informatii despre sexele lor.
Bafta fetelor care sunt acum in focuri!
lachi 13+
cris86 spune:
Andrada, imi pare tare rau pt tine.ce calitate aveau embrioni?
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
dana p. spune:
Andrada, ce rau imi pare pentru tine. Nu stiu ce sa spun, ti-ai facut planuri si acum sa afli ca de fapt nici n-au rezistat la congelare.
Il uitasem pe sot.
cris86 spune:
madalina28,nu stiu ce sa mai zic ca parca pe zi ce trece imi trece entuziasmul cu care am inceput FIV-ul. Eu cred ca la embrionii congelati conteaza calitatea lor si din cate mi-a zis Dr. COCEI eu i-am avut pe toti de calitate ff buna ,acum cu Dumnezeu inainte.
cristina
KoraPop spune:
Andrada , cuvintele "imi pare rau" nu incalzesc prea mult,stiu... sper sa treci peste acest esec si sa mergi inainte in continuare, numai astfel vei reusi,uita-te pe prima pagina, sunt fete care au reusit din prima,dar sunt multe care au reusit dupa doua sau mai multe incercari!
Am recitit povestea ta si am vazut ca la laparo ti s-a descoperit un focar de endometrioza.Te-a curatat bine doctorul la operatie?Ai facut tratament pt endometrioza?
Kora
Adhnana spune:
fetelor, va pup
madalina28 si andrada imi pare sincer rau..nu va dati batute!
sherite asteptam cu vesti despre embrionasi
pussi, kora, dana, marrina, moniland, oana, delia succes cu tratamentul. Va tin pumnii sa iasa cu ochisori
cris86 ce faci?
fetelor sunteti tare curajoase, ca va faceti singure injectiile, sincer, tot respectul
Adhnana
Andrada.P spune:
Madalina28 Multumesc. Sper sa fie bine si pentru tine data viitoare.
Pussi cred ca ai dreptate. Al 2-lea FIV e mai "personalizat". Iti mai aduci aminte cate zile ai facut tu tratament? Dr mea va fi plecata o parte din luna martie si as vrea sa-mi fac niste calcule.
Lachi Merci. sunt absolut convinsa ca va fi bine. N-am sa ma las pana nu va fi. Te asteptam cu vesti de la eco.
Cris86 embrionii mei erau fragmentati. Cat de fragmentati - habar n-am. Oricum, mi s-a spus de la inceput ca au calitate f slaba. Daca tie ti s-a spus ca embrionii congelati au calitate ff buna, n-ai de ce sa-ti faci griji.
Dana.P stiam ca exista riscul asta asa ca intr-un fel eram pregatita pentru veste. Cum spune si Pussi, daca a fost sa nu fie de data asta, ma bucur ca a fost asa si n-am mai trecut prin cele 2 saptamani de sperante... Iti tin pumnii pt FIV!
KoraPop intr-adevar am avut un mic focar de endometrioza care a fost cauterizat. Nu am facut nici un tratament si - din fericire - nu a recidivat (asta s-a vazut la laparascopia din decembrie anul trecut).
toate FIV-oasele!
Andrada
Kariris spune:
Andrada, tu stii ca si la mine erau fragmentati embrionii. La urmatorul fiv va fi bine. Si sa nu iti faci probleme daca vor fi putin fragmentati ca uite ca se prind si astia si cel putin pana acum ai mei sunt in limite normale la masuratori, adica s-au dezvoltat normal. Eu nu am avut nici un embrion fara fragmentatii. Se pare ca la mine a ajutat foarte mult hatchingul. Cred ca aceia carora le-a facut AH s-au prins. La 2 s-a facut AH si doi s-au prins.
Bafta multa tuturor fetelor care sunt in focuri!
lachi 13+
cris86 spune:
Adhnana, pe burtica,eu astept ziua de vineri sa vedem ce facem .Tu cum te simti? tin pumnii stransi pt.ziua de 14, o sa te indragostesti rau de tot de
cristina