FIV 103
Raspunsuri - Pagina 18
marrina spune:
Printre injectii, monitorizari, punctii si ET:
Amintiti-va sa petreceti timp cu persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa voi o eternitate!
dana p Nici eu nu cred ca durerile tale de dinti sunt de la Diphereline. Parca scrie ca da dureri articulare (sau nu?) dar de aici pana la nevralgii... Ce-ar fi sa-ti pui comprese cu apa rece? sa treaca!
Moniland Si eu fac galerie sa creasca foliculii!
pussi
MadalinaM Seringile de insulina sunt perfecte pentru Diphereline 0,1 mg. Spor la injectat!
Nu stie nimeni un rapuns pentru intrebarile mele:
1. Eu am inceput inhibarea in ziua 2 a CM. Sa ma astept sa apara rushii iara????
2. La punctie trebuie sa merg la Giulesti cu bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la munca? Si atunci duc si consimtamintele (2 exemplare?) si protocolul financiar?
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
aniast72 spune:
marrina, nu e cazul sa-ti mai vina ciclul, tu ai eliminat deja endometrul vechi. Eu am asteptat ciclul pt ca am inceput protocolul lung, din Z21 si asa era normal. Bafta multa.
Andreea 10+
MadalinaM spune:
Marrina,
1. nu nu mai vin! La fete vin, fiindca ele au inceput in ziua 21!(noi, cele care incepem in ziua 2, nu mai avem onoarea! un stress in minus! fiindca lor daca nu le vine CM trebuie sa continue inhibarea pina le vine!)
2. nu stiu! mai intrebi si tu cind mergi la echo dupa cele 10 zile de inhibare!
Fetele, multumesc inca o data pt rasp. voastre!
dana p. spune:
Marrina,vad ca azi nu mai ma doare dantura, dar pana diseara cine stie..
Nu mai astepti nici un rus. Pe tine nu te-a programat deja pentru prima echo, acum in timpul inhibari?Daca nu suna tu la Fraila si spunei cand ai inceput injectiile de inhibare si vezi cand te programeaza.
In legatura cu adeverinta, nu stiu cum e ,daca mai trebuie sau nu , dar poti sa intrebi. Eu cred ca nu mai trebuie din moment ce este o procedura platita.La punctie se merge cu contractul de la ei,cu consimtamintele si cu bani.
MadalinaM spune:
Danaaaa! si cu SOTIORUL! sa isi aduca si el mareata contributie...si eventual sa faca el oficiul cu casieria...etc! ca doar noi sintem "greoaie" rau!
madalina28 spune:
Marrina eu in ziua punctiei am avut protocoalele, adeverinta de salariat, trimitere de la medicul de familie si banii binenteles
MADALINA
si maine e o zi....
stuart spune:
Multa bafta atat fetelor care sunt in toiul FIV-ului cat si celor care abia au inceput tratamentul!
Liana30, pe burtik!
Sheri, tin pumnii sa se divida embrionasii cum trebuie!
dana p., nu este nicio problema cu radiografia la dinti atata timp cat nu esti gravi. Pt. linistea ta insa cere "sort de protectie" (de plumb). Poate nu este decat o nevralgie!
M Oana, asa cum au spus fetele este de bine ceea ce ti se intampla, este reactia organismului la "intrusi". Inseamna ca organismul raspunde + la tratament (cel putin asa mi s-a spus mie)!
Cris86, spune-i dr. tale ca Maca nu sunt hormoni, este un adaptogen care ajuta organismul sa reziste la stres si echilibreaza hormonii. Daca vrei si ai timp poti sa citesti mai multe amanunte aici: http://www.macaperu.com (Imperial Gold Maca).
Avalon, felicitari pt. decizia luata (referitor la laparo si histero) si nu fi trista pt. masinuta ca se repara, tu sa fii sanatoasa!
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Andrada.P spune:
Dragelor,
Din pacate, din 4 puiuti congelati, nu a rezistat nici unul.Asta e! mi-am facut doza de , mi-am luat dosarelul de FIV in brate si m-am infiintat la eco la d-na dr sa-mi dea tratament pentru urmatorul FIV. Nu am stabilit inca protocolul, o sun in prima zi de CM pt ca o sa-mi dea ori protocolul din ziua 2 ori cel fara inhibare inainte. Sa dea DD sa pot incepe acum pentru ca dr mea s-ar putea sa fie plecata la inceputul lunii martie, caz in care ar trebui sa mai aman o luna.
Ce ma deranjeaza este ca dr Cocei mi-a spus de la ET-ul de dupa FIV ca embrionii congelati sunt de foarte slaba calitate si totusi mi i-a congelat. Din cate am aflat astazi, embrionii nu au rezistat la congelare, nu la decongelare. Spunea Dr Dascalescu ca nici nu a avut ce sa decongeleze. De ce i-a mai congelat???
Pussi probabil ca o sa mergem din nou impreuna! Sper sa fie de bine. Din cate am citit si auzit, sunt mult mai multe reusite din al 2-lea FIV. Poate rasare soarele si pe strada noastra! Tu ai facut protocolul fara inhibare? Daca da, imi spui si mie, te rog, cat a durat si ce ai luat?
toate FIV-oasele, in asteptare, in focuri, gravidute - fara exceptie!
Andrada
madalina28 spune:
ANDRADA Pimi pare nespus de rau poate la urmatorul o sa fie bine
CRIS sa nu-ti pui mari sperante in embrionii congelati,de aceea mi-e mie frica sa mai incerc inca o data am 7 sunt acolo si ma asteapta cand sunt pregatita....asta dc vor rezista
MADALINA
si maine e o zi....
stuart spune:
Andrada.P, imi pare rau ca n-au rezistat puisorii!
Pt. tine & sa treaca supararea si bafta la cel de-al 2-lea FIv!
Stu
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)