FIV 103
Raspunsuri - Pagina 10
mihuta spune:
Am o intrebare pentru fetele care au trecut prin inhibare : cumva ati avut probleme legate de intarzierea menstruatiei ? Trebuia sa vina CM de ieri si nimic, si incep sa ma ingrijorez. Eu fac FIV-ul in Turcia si luni o sa plec acolo ( ca am luat deja biletul de avion si am platit cazarea ), teoretic pentru a incepe stimularea si nu stiu ce sa ma fac daca nu vine CM pana plec. Pe de alta parte nici nu puteam sa mai stau ca riscam sa raman fara medicamenete - eu folosesc Lucrin si nu se gaseste la noi in tara.
Cred ca mi-a ramas si o chestie pe creieras care nu imi da pace. Am tot citit pe net ca se recomanda sa se faca un test de sarcina inainte de inceperea inhibarii pentru ca inhibarea ar dauna total unei sarcini in evolutii. N-amn facut testul ca am zic ca daca n-am ramas in 9 ani de zile ar fi de-a dreptul ridicol sa se intample tocmai acum.
Una peste alta stau ca pe ghimpi, cred ca asta e cel mnai asteptat CM din viata mea de pana acum. Am toate simptomele premenstruale de rigoare(tensiune in sani, balonare,etc) dar nu mai stiu daca sunt de la pastile sau de la CM -ul care nu vrea sa vina.
Am facut baie , am luat aspirina, am baut ceai de galbenele, dar am ramas in pana de idei in legatura cu ce as putea sa fac sa vina rushii.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
zouzounaki spune:
Mihuta trebuie neaparat inainte de stimulare sa-ti faci un test de sarcina..asa a fost si o prietena de a mea...se pregatea de fiv..mai avea 2 zile pina sa inceapa stimularea,si asa doar din cunostinta de cauza si-a facut un test,care din fericire a fost pozitiv...deci fa testul si cine stie???poate nu vei mai avea nevoie sa faci fiv...sa ne spui si noua..succes
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
dana p. spune:
Shery, gandurile mele bune sa te insoteasca azi, sa sa vii cu vesti foarte bune.
Vigi, bine ai venit , sa dea Domnul sa reusiti din prima, si sa la Odisee!
Mihuta, mie mi-a zis dr. ca este posibil sa mai intarzie CM si sa nu ma sperii, eu sa-mi continuui tratamentul si sa merg la echo cand sunt programata, chiar daca nu mi s-a terminat de tot sangerarea.
Liana, sper ca esti mai bine.Ma gandesc tot timpul la tine si stiu ce este in sufletul tau, dar cu credinta in DD trebuie sa speri ca totul va fi bine.
Moniland, daca faceam injectiile cu puregon , te ajutam cu draga inima, dar eu am tratamentul cu menogon. Sper sa faci rost de el in timp util.
Madalina28, stai cuminte in pat, si fa-ti luni bhcg, sa vezi cum e.
Oana , cum e cu injectia? Ti-ai facut-o? Eu ieri pana mi-am facut-o a durat juma' de ora, ca nu puteam sa-mi scot o bula de aer din seringa, dupa aia cand am bagat acul a fost neasteptat de usor.
carry spune:
Buna dimineata, fetelor !
Am facut si eu a 9-a IA si ultima, in sensul ca m-am programat deja ptr FIV ptr luna urmatoare. Sperantele la aceasta ultima IA sunt mici, nu ma mai imbat eu cu apa rece cum o faceam pe la inceputurile IA-urilor
In ziua 20 o sun pe Moisica care ma va programa la dr .Codreanu la Giulesti ptr FIV. Nu am auzit de multe paciente ale acestei dr. si as vrea mai multe informatii, cine ma poate ajuta ?
Thea parca a facut FIV cu ea.Thea putem lua legatura, te rog ????
Eu in paralel cu stimularea am luat Maca si am avut valori pe care nu le aveam nici in tineretile mele, deci efectul este vizibil. Acum nu stiu daca si la FIV as avea curajul sa continui cu Maca
nucutza spune:
Fetelor, am aflat ca in seara asta la 22.00, pe National Geographic e o em. despre sarcina multipla. M-am gindit sa va zic voua pt. ca pe aici umbla multe burticoase cu mai multi bb la purtator.
aniast72 spune:
mihuta, nu-ti face probleme ca intarzie ciclul. Mie mi-a venit abia in a 15 zi de inhibare (cu diphereline) la un protocol din Z21. Nu poti incepe stimularea inainte sa fi eliminat endometru complet. Sa nu te sperii nici (cand iti va veni) daca va dura ceva mai mult (la mine a durat o sapt). Inhibarea poate da anumite dereglari. Bafta multa!
Sheri, bafta azi la punctie.
Andrada.P o sa ma gandesc la tine maine
Pupici tuturor
Andreea 10+
dana p. spune:
Zouzou, multumesc de incurajari. Tu ce faceai la ora aia, n-aveai somn? Eu m-am trezit azi la 7,30 sa-mi fac injectia si pic de somn.
dana p. spune:
Aniast, si la tine cate zile a durat inhibarea, daca ti-a venit CM atat de tarziu si cate zile de stimulare ai avut?
pussi spune:
buna dimineata!!!
ShericutSa fie DD cu tine!!!Tin pumnii stransi
Madalina28 vreau vesti bune!!! Sa sti ca sunt alaturi de tine!!! Dar eu simt ca e cu cu ochisori..sa sti!!!
Moniland, Mirela Sunt pe verde Am primit Ac de ieri + elevit... Asa ca am inceput!!!
AndradapBafta maine!!
zouzoucand incepi???
Koraiti raspund la PM
DanapBafta si tie la injectoane
Delia21cand faci ET???
Aniastde la tine stiu de integrame Te superi ca am furat pontul???
PUSSI
Dariela spune:
Buna dimineata, fetelor!
Cum sta traba cu Maca ca vad ca tot vorbiti de ea ? Banuiesc ca este ceva naturist, nu? Cat de recomandata este in cazul FIV-ului?
Carry - Nu sunt pacienta dr. Codreanu, dar cred ca lucreaza adesea impreuna cu dr. Dracea. Am urmat cu ea un tratament, in perioada in care dr. Dracea era in concediu de odihna si mi s-a parut o persoana apropiata de pacientele sale. Raspunde la tel. usor si nu am vazut-o niciodata nervoasa in decurs de o luna cat a durat tratamentul. Recent am vazut ca erau impreuna la consultatii. Cred ca poti avea incredere in ea. Succes!
Monilad - Sper sa iti gasesti tratamentul desi in orasele mici e aproape imposibil. In Pitesti cand am intrebat de Gonal F se uitau farmacistele la mine ca la extraterestru.
dana p - Multumesc! Acum sunt si eu in randul lumii!
Spunea-ti voi ceva la un moment dat de niste broscute (familie) ca ar aduce noroc. Sper sa fie adevarat si daca ai perusilor mai ales ca dl. Coco a venit in familia noastra pe geam (atunci toata lumea spunea ca va veni un bebe) si acum impreuna cu jumatatea sa Olly se pare ca se pregatesc sa ne faca un puiut!