Fetele din America (82)
Raspunsuri - Pagina 27
Siminaf spune:
Si in mintea cui Tylenolul ar putea da somn?!? Poate doar, daca-l supradozezi (mai mult decit dublul dozei conform greutatii, e drept), sa dea necroza hepatica, deci sa fie letal. Dar tot nu da somnolenta. Poate doar cu putin timp inainte de oprirea functiilor hepatice, cind se declanseaza encefalopatia hepatica.
In fine, chiar ramin si eu cu gura cascata de perlele unora din sistemul medical de aici.
Poti eventual sa-i dai o doza normala de antihistaminic, fiindca majoritatea (dar nu toate) au ca efect secundar somnolenta.
Drum bun!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!
blackpanterro spune:
Noi nu am folosit niciodata nimic pe avion pt ca Aidan avea 2 luni si a dormit pe tot parcursul zborului la san :)
Am auzit foarte multa lume vorbind de medicamente pt somn la copii in timpul zborului.Am cautat pe net si am gasit asta....Nu ii o tragedie sa ii dai ceva o data si gata apoi la intoarcere, doar nu ii tot dai mereu medicamente.Dar sppune-i si dr daca vrei s aii dai ceva ca sa iti spuna daca e ok si doza necesara.
http://www.nativeremedies.com/serenitejr-children-baby-sleep-disorder-insomnia.shtml?ovchn=GGL&ovcpn=Google+International&ovcrn=child+sleep&ovtac=PPC
Poti sa mai cauti, parerea mea e ca daca zici ca, copilul e fussy sa nu te inhami la asa o sarcina de a il auzi plangand 12 ore, cred ca ar fi super nasol pt toata lumea dar mai ales pt tine :(
Noi cand vom zbura anul asta in State vom avea ceva la noi in cazul in care nimic nu il linisteste.
Si Aidan e neastamparat si nu vrea sa stea nici o secunda la locul lui.,
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
CRISMIR spune:
Da,si Robert la 2 luni jumate cand am plecat in Ro a dormit tot drumul,a fost un ingeras...ei,cand ne-am intors la 1 an si 4 luni,am crezut ca-mi blestem zilele,ca nu se mai termina zborul ala odata,uffff...de la Bucuresti la Miami a dormit 2 ore...si a plans dragul de el...asa ca va sfatuiesc sa le dati ceva copiilor,ca e groaznic,nu pt pasageri cat pt voi,sa-i vedeti cum se chinuie si nu pot dormii...al meu era super obosit,dar din cauza pozitiei nu putea dormii...Doamne cat a urlat,nici nu vreau sa-mi mai amintesc...noroc ca in avion erau destul de multi copii si nu era singurul care plangea...eu nu m-am gandit ca va fi asa de groaznic zborul si nu m-am pregatit cu nimic ...acum faceti cum credeti fiecare.
Drum bun!
Noi am fost si l-am vazut ieri live pe Thomas...a fost foarte frumos...am poze la semnatura cine vrea sa se uite!
pe toate si o duminica placuta va doresc!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Oana_B spune:
Tylenol 3 da somnolemnta. L-am avut ca prescriptie dupa laparoscopie, nu am luat atunci ca nu am avut nevoie dar m-a mancat undeva sa iau o pastila intr-o zi cand ma durea capul. Am dormit aproape toata ziua.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
corinadana spune:
Votati poza nr. 9 din clasament. Este MARIA fetita AndreeiC.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sileriki spune:
Fetelor sunt "dragute" vad ca nimeni nu s-a obosit sa imi raspunda
Multumesc
evi , Eric 14.06.2000
josefine spune:
quote:
Originally posted by sileriki
Buna fetelor
sotul meu aterizeaza pe 22 martie in Richmond Virginia , este cineva de pe acolo?
si inca o intrebare din propria voastra experienta ce paote transporta prin avion ? e adevarat ca detergent nu are voi ? dar CD uri ? va rog ceva sfaturi , multumesc mult Eva
evi , Eric 14.06.2000
nu stiu nimic de detergent, dar sigur gaseste si detergenti mai buni in US. Cd-uri are voie, cum sa nu.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Tylenol 3 da somnolemnta. L-am avut ca prescriptie dupa laparoscopie, nu am luat atunci ca nu am avut nevoie dar m-a mancat undeva sa iau o pastila intr-o zi cand ma durea capul. Am dormit aproape toata ziua.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Inseamna ca pe linga acetaminofen mai are si alta substanta activa, din alta clasa, care provoaca somnolenta. Nu am cum sa caut acum, deci nu pot spune care este, dar sigur nu este acetaminofenul (adica paracetamolul).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!
mamaluiAlek spune:
Fetelor multumesc mult de raspunsuri!!
OanaB ce as vrea sa i-au si eu Tylenol#3 pe avion dar din pacate pot numai sa visez ca-l iau, si asta ar fi fost bun..
De abia astept sa ajung acasa ,dar cind ma gindesc la drum...
Blackpanterro multumesc ptr. link .
Crismir ,exact asa am patit cu el si cu copii ca astia nu-i usor de loc dar supravietuim nu?
P.s.ati luat si car seat-ul cu voi in avion ?acum nu stiu ca la 2,5 ani cum sa-l fac sa fie mai comfortabil in ala sau pe scaunul avionului?
Gata nu va mai bat la cap cu asta..
Va doresc o saptamina cit mai buna...
adriana spune:
quote:
Originally posted by sileriki
Buna fetelor
sotul meu aterizeaza pe 22 martie in Richmond Virginia , este cineva de pe acolo?
si inca o intrebare din propria voastra experienta ce paote transporta prin avion ? e adevarat ca detergent nu are voi ? dar CD uri ? va rog ceva sfaturi , multumesc mult Eva
evi , Eric 14.06.2000
Serenity now!
Pe avion pot sa-ti spun ce NU poate aduce.. Nu mancare, medicamente, arme, soacra-mea a incercat sa ia patrunjel de ex si au oprit-o la control (au caine cu care miros bagajele si cauta ciudatenii)..
Cred ca are voie detergent, de ce nu? Si CD-uri, dar nu piratate
Intreaba mai precis...
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica