Fetele din America (82)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Crismir multumim si ai dreptate; La multi ani de 8 Martie!
O primavara frumoasa tuturor!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Buna fetelor
sotul meu aterizeaza pe 22 martie in Richmond Virginia , este cineva de pe acolo?
si inca o intrebare din propria voastra experienta ce paote transporta prin avion ? e adevarat ca detergent nu are voi ? dar CD uri ? va rog ceva sfaturi , multumesc mult Eva

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Am gugalit si eu nitel si acelasi lucru gasesc si eu, poate daca au copii ai dat de vreunul din ei si poate de aia te-ai inteles mai greu, mai incearca.
Sau poate au numerele nelistate si ce apare e mai vechi.

Oana - multumesc mult, din cate stiu eu nu aveau copii pt ca nu puteau face dar poate or fi adoptat, atunci erau apropiati de noi din acest motiv eu avand si o sora mai mica. Am fost cu aceasta familie in multe vacante, ne vizitam des, stateam in acelasi bloc noi la et 10 ei la et 6. M-as bucura mult daca i-am putea revedea.
Poate daca i-ar putea suna cineva de acolo s-ar intelege mai bine cu ei si mi-ar spune daca este vorba de cei pe care ii caut.

Multumesc mult si cu intarziere La multi ani! de 8 Martie si o primavara minunata.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Crismir scuzeeeeee multe!

Memoria bat o vina .

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiAlek spune:

Buna fetelor,
Uite va gasis si eu pe aici...Da activitate pe aici nu gluma!!
Va rog am nevoie de o sugestie de la voi:ce ati dat (daca)copiilor vostrii ca sa-i linisteasca pe avion cind ati plecat in Romania?
Nu sint adepta medicatiilor la copii,dar in cazul asta de 12 ore de zbor(din Las Vegas-Buc)cred ca as avea putina nevoie de ajutor.
Pediatrul lui mi-a sugerat Benadryl dar mai mult il agita decit sa-l linisteasca(Alek are 2,5 ani).
Pleaseeee aveti vreo sugestie,poate ceva homeopat?
Multumesc mult si va doresc un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by mamaluiAlek

Buna fetelor,
Uite va gasis si eu pe aici...Da activitate pe aici nu gluma!!
Va rog am nevoie de o sugestie de la voi:ce ati dat (daca)copiilor vostrii ca sa-i linisteasca pe avion cind ati plecat in Romania?
Nu sint adepta medicatiilor la copii,dar in cazul asta de 12 ore de zbor(din Las Vegas-Buc)cred ca as avea putina nevoie de ajutor.
Pediatrul lui mi-a sugerat Benadryl dar mai mult il agita decit sa-l linisteasca(Alek are 2,5 ani).
Pleaseeee aveti vreo sugestie,poate ceva homeopat?
Multumesc mult si va doresc un weekend placut.

Alekutz pitikutz

Eu nu stiu ce medicament sa-ti recomand, insa daca poti, ia un zbor de noapte, si scapi fara sa tranchilizezi puiul
Si eu aveam pentru zborul peste ocean ceva de adormit, dar mi-au dormit copii neintorsi..

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nici eu nu i am dat nimic Ralucai cand era micuta, pe avion. Si a dormit destul de mult in timpul calatoriei.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Mie pediatra de aici mi-a recomandat sa-i dau la bebe o doza dubla de tylenol... ( era rusoaica doctorita, am si schimbat-o de fapt)...eu nu o sa-i dau nimic, sper ca o sa doarma si fara, nu sint de acord sa bagi asa medicamente in copil doar ca sa stea linistit pt ca deranjeaza lumea in avion...o sa vad eu peste 2 saptamini cum va fi cind voi calatori

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput

Buna,
Multumesc fetelor de raspunsuri.
Am mai fost cu el acasa cind avea 6 LUNI,si cred ca a dormit in total 3-4 ore chinuite.Acum sint pregatita cu dvd portabil,jucarii noi si multa rabdare.
Va felicit pe voi cu asa copii cumintzi!!,al meu este unul din ala fussyyyy!!

Mergi la inceput

Ahhh,tylenol pentru dr.americani este precum un miracle drug.....

Mergi la inceput