Fetele din America (82)
Raspunsuri - Pagina 26
CamiM spune:
Crismir multumim si ai dreptate; La multi ani de 8 Martie!
O primavara frumoasa tuturor!!
Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
sileriki spune:
Buna fetelor
sotul meu aterizeaza pe 22 martie in Richmond Virginia , este cineva de pe acolo?
si inca o intrebare din propria voastra experienta ce paote transporta prin avion ? e adevarat ca detergent nu are voi ? dar CD uri ? va rog ceva sfaturi , multumesc mult Eva
evi , Eric 14.06.2000
dania.nicol spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Am gugalit si eu nitel si acelasi lucru gasesc si eu, poate daca au copii ai dat de vreunul din ei si poate de aia te-ai inteles mai greu, mai incearca.
Sau poate au numerele nelistate si ce apare e mai vechi.
Oana - multumesc mult, din cate stiu eu nu aveau copii pt ca nu puteau face dar poate or fi adoptat, atunci erau apropiati de noi din acest motiv eu avand si o sora mai mica. Am fost cu aceasta familie in multe vacante, ne vizitam des, stateam in acelasi bloc noi la et 10 ei la et 6. M-as bucura mult daca i-am putea revedea.
Poate daca i-ar putea suna cineva de acolo s-ar intelege mai bine cu ei si mi-ar spune daca este vorba de cei pe care ii caut.
Multumesc mult si cu intarziere La multi ani! de 8 Martie si o primavara minunata.
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută
corinadana spune:
Crismir scuzeeeeee multe!
Memoria bat o vina .
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
mamaluiAlek spune:
Buna fetelor,
Uite va gasis si eu pe aici...Da activitate pe aici nu gluma!!
Va rog am nevoie de o sugestie de la voi:ce ati dat (daca)copiilor vostrii ca sa-i linisteasca pe avion cind ati plecat in Romania?
Nu sint adepta medicatiilor la copii,dar in cazul asta de 12 ore de zbor(din Las Vegas-Buc)cred ca as avea putina nevoie de ajutor.
Pediatrul lui mi-a sugerat Benadryl dar mai mult il agita decit sa-l linisteasca(Alek are 2,5 ani).
Pleaseeee aveti vreo sugestie,poate ceva homeopat?
Multumesc mult si va doresc un weekend placut.
adriana spune:
quote:
Originally posted by mamaluiAlek
Buna fetelor,
Uite va gasis si eu pe aici...Da activitate pe aici nu gluma!!
Va rog am nevoie de o sugestie de la voi:ce ati dat (daca)copiilor vostrii ca sa-i linisteasca pe avion cind ati plecat in Romania?
Nu sint adepta medicatiilor la copii,dar in cazul asta de 12 ore de zbor(din Las Vegas-Buc)cred ca as avea putina nevoie de ajutor.
Pediatrul lui mi-a sugerat Benadryl dar mai mult il agita decit sa-l linisteasca(Alek are 2,5 ani).
Pleaseeee aveti vreo sugestie,poate ceva homeopat?
Multumesc mult si va doresc un weekend placut.
Alekutz pitikutz
Eu nu stiu ce medicament sa-ti recomand, insa daca poti, ia un zbor de noapte, si scapi fara sa tranchilizezi puiul
Si eu aveam pentru zborul peste ocean ceva de adormit, dar mi-au dormit copii neintorsi..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
corinadana spune:
Nici eu nu i am dat nimic Ralucai cand era micuta, pe avion. Si a dormit destul de mult in timpul calatoriei.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
msl spune:
Mie pediatra de aici mi-a recomandat sa-i dau la bebe o doza dubla de tylenol... ( era rusoaica doctorita, am si schimbat-o de fapt)...eu nu o sa-i dau nimic, sper ca o sa doarma si fara, nu sint de acord sa bagi asa medicamente in copil doar ca sa stea linistit pt ca deranjeaza lumea in avion...o sa vad eu peste 2 saptamini cum va fi cind voi calatori
http://www.totsites.com/tot/bebepoze
mamaluiAlek spune:
Buna,
Multumesc fetelor de raspunsuri.
Am mai fost cu el acasa cind avea 6 LUNI,si cred ca a dormit in total 3-4 ore chinuite.Acum sint pregatita cu dvd portabil,jucarii noi si multa rabdare.
Va felicit pe voi cu asa copii cumintzi!!,al meu este unul din ala fussyyyy!!