Fetele din America (82)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

credeam ca regula cu 6 luni nu mai este valabila
nu sunt cetatean american sunt cu viza H4 viza temporara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Michelle, eu intotdeauna am crezut ca e un risc prea mare sa iti trimiti ambii parinti, in acelasi timp, sa ceara viza. E drept ca stiu persoane care au luat-o, dar mai multe care nu au luat-o. Asa ca noi i-am trimis pe rand. Anul trecut a luat mama viza, anul asta soacra, iar peste cateva luni va merge si tata la interviu si probabil la anul socrul. In momentul cand da la unul viza, dupa aia celalalt o ia mult mai usor.
Au incercat sa intrebe de ce nu le-a dat viza? E important sa stie de ce nu au luat viza ca sa vezi ce poti face tu. Si eu zic ca doua saptamani e prea repede si prea riscant pentru o reprogramare, asta in cazul in care nu cumva le-a lipsit vreun act de la dosar.
Bafta.

Mergi la inceput

e cam nasol ca eu am concediu din 26 aprilie si tare as vrea sa vina atunci. of . nu stiu ce sa fac...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Michelle,
eu stiu pe cineva care si-a chemat socrii si la interviu au fost refuzati si in aceeasi zi s-au reprogramat la un alt interviu si au primit viza pe 10 ani. Regula la ambasada sua, e ca nu exista nici o regula
Cei care faceau invitatia aveau green card dar nu cred ca e elocvent ca un var de-al meu a obtinut viza venind in vizita la fiica-sa care statea ilegal aici ... so
Cred ca de multe ori acordarea vizelor edepinde de in ce mood s-au nimerit functionarii , si din pacate asta nu e o gluma
Eu zic ca nu aveti ce pierde, merita incercat
Bafta!

PS am mai auzit si cazul cu scrisoare trimisa de cei de aici prin mail parintilor si pusa intre acte cu motive si ce programe minunate de Entertainment au pregatit bunicilor , nu stiu daca e o reteta de succes dar a functionat

Mergi la inceput

of alintaroma multumesc ! speram sa aud macar o poveste de succes pe langa variantele negative de care sunt constienta :)
you made my day :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc de sfaturi!!!!!
Noi deocamdata doar ne uitam...de zone, cum arata casele, preturi...
Dar am fost sfatuiti sa mai asteptam pana la toamna, caci casele nu se mai vand, au iesit f multe pe piata, si vor scadea un pic preturile...

Ce inseamna casa noua?? Mai noua de 1998-'99 nu am vazut...probabil ca sunt multe dar sar de 500.000 cu mult!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetelor,

vin si eu cu o intrebare.....a inceput cineva un fond de colegiu pt copii?Noi vrem sa incepem dar cum habar nu avem unde se procedeaza as avea nevoie de niste sfaturi de la cineva care a inceput daca este..
Am gasit multe situri dar nu stiu in care sa ma incred.Deasemenea si nasul lui Aidan o sa inceapa sa puna bani la un fond de colegiu dar cred ca si el e un pic in ceata....

Multu mult de un eventual raspuns :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

michelle, eu cred ca au avut ghinionul sa nimereasca pe cineva foarte ciufut:( mai ales ca sunt inaintati in varsta. nu stiu de regula cu 6 luni, prietenul meu s-a dus dupa 2 saptamani sa ceara din nou viza. nu i-au dat-o, dar nici nu era cu invitatie ci cu work & travel.

edit: 1 Martie frumos si o primavara plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Fetelor, vin si eu cu o intrebare.. a pierdut vreuna dintre voi GC?? Ca la meu sot habauc, mi-a pierdut si pasaportul, si GC?

Acuma nu stim incotro s-o luam.. am auzit ca eliberarea altui GC ar dura cam 1 an.. atat de muuult?

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nasa fetitei mele a fost la consulatul SUA ptr viza si la fel, a avut "norocul" sa nimereasca un papitoi care nu l au interesat nici unul din actele aduse de ea (casa, servici, scoala, recomandari, cont in banca). In 2 min a expediat o dandu i foaia cu pricina si spunanadu i sa lase 6 luni sa treaca daca vrea sa mai ceara viza ptr SUA (vizita).

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput