Fetele din America (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor.Mersi ca suntetzi primitoare....
Imi ia ceva timp sa citesc toate mesajele,caci ma uit si la poze sa admir frumusetzile de copii.
In privintza mincarii--- eu insist sa manince doar atunci cind stiu ca se grabeste la joaca sau TV .Caci nu am chef peste o jumate de ora iar sa pun masa.
sunt trei si tre sa aiba un regim la mincare ca de nu,eu din bucatarie nu mai ies niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Frumoasa familie ai, Alina!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce de fete noi! Bine ati venit Alincic, Marianca.
Eu sint "all over the place" cu mincarea. Cumpar organic destul de mult. Dar mai nou mincam de (prea) multe ori pizza sau la McDonalds. Inca stam in chirie desi am cumparat casa. Mergem acolo zilnic sa facem una-alta si la cina mincam de obicei pe fuga pe unde apucam. Nu e bine, eu nu faceam din astea niciodata. Sper sa ne revenim cind ne mutam.
De cind am venit in TX am inceput si eu sa las copilul la joaca, fara mine. Unde stam in chirie e un complex inchis. Sint multi copii la joaca, nu imi fac probleme. Ii cer sa stea pe cit posibil in zona, daca arunc privirea din casa il pot vedea de obicei. Stie sa nu plece cu nimeni si alte chestii din astea, dar nu l-am testat si am emotii ca ar putea fi "tricked".
Cind ne mutam nu stiu cum va fi cu asta. Cred ca se vor juca mai mult in curte. E un parc in apropiere si vom merge acolo. Nu e "gated community", nu stiu daca as avea curajul sa-l mai las la joaca.
De fapt si aici sintem la 20 de metri de parc. Dar e inafara de zona imprejmuita, acolo merg si eu.
E perfect unde locuim acum, pacat ca nu pot face lease pe mai multi ani si scumpesc chiria anual (si deja nu e ieftin). E inchisa zona, copiii se joaca fara probleme. Parcul e imediat linga noi, apoi e un piriu, cu pomi si un pod pentru pietoni. Imediat dupa pod sintem practic in curtea scolii. Facem cinci minute din poarta in poarta, fara sa traversam vreo strada. Avem piscina si gym, e minunat! Imi vor lipsi toate astea cind ne mutam. Desi nu e departe.
In partea cealalta a complexului e mall si inca nu stiu cite magazine.
Ruxij, e combinatia perfecta intre sat si oras. E drept ca distantele mi se par cam mari. Mai ales ca sint sofer incepator...

Vad ca multi copilasi au fost bolnavi. Noi am avut o gripa tare urita, abia am scapat de ea si inca nu sintem 100% OK.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI e mai scumpa mancarea organica mei..unde ai vazut tu la acelasi pret?...cred ca nu ai vazut bine...sau ai prins la reduceri!!!...altfel daca mergi la magazinele de specialitate organice ai sa vezi ca totul e mai scum,dar muuuuuuuult mai bun!!!...si noi cumparam unele chestii organice...un timp mancam numai de acolo,dar acum e cam scump...gatesc destul de des si...nu mai prea renteaza!!!

Si mie imi e frica sa-l las pe Robert nesupravegheat...e,bine acum e si prea mic dar si mare cred ca am sa fiu paranoica...si cel mai mult ca mie frica cu furatul...multi nebuni aici!!!

Al meu e inebunit dupa cartofii prajiti de la MC...culmea,daca ii fac acasa nu mananca prea multi...in rest e ok,nu mananca mai nimic de acolo...acum mai nou ca sa nu maraie ca vrea cartofi de la Mc,ii zic ca e inchis...din pacate vin din parc cu el seara si trecem exact pe langa un Mc..vad ca uneori tine minciunica

Insa sunt fericita ca mananca din toate,adica si shrimbi,seafood...orice....noi adoram seafood-ul,ar fi tare greu daca el nu ar manca

Ok,acum urez si eu bun venit fetelor noi....si va doresc la toate un week end placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Eu as cumpara mai multe produse organice, dar nu gasesc de toate. Legumele sint nevoita sa le amestec cu cele obisnuite. Iar citeodata sint chiar prea scumpe.
Eu cumpar cartofi organici, au unii congelati. Se pot face la cuptor si ies bine. Depinde si ce firma sint, am acum unii care voi fi nevoita sa-i prajesc. Altii sint stropiti cu apple juice, si asta ii ajuta sa prinda un pic de gust si culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Alina avem si noi niste vecini cu 3 copii, si asa imi place ce bine se inteleg intre ei si ce mult se ajuta unii pe altii!!!! Tatal lor spune mereu ca el are day-care acasa (desi sunt marisori copiii...10,7 si 5 ani) si imi place ca DAvid sa petreaca timp cu ei!!!!

Eu cumpar copanele organice (sau carnita de vitel), care mi se par la fel ca pret (in cantitati mici), fructe, si lactatele sunt un pic mai scumpe (dar mi se pare nesemnificativ) si ouale cred ca sunt cu 30centi mai scumpe...(in fine ca daca iei cutie mare de oua, sunt mult mai ieftine cele neorganice)
Cumpar in general cantitati mici, mai mult pt David...ca noi mancam orice

Ramona, poti sa ne dai si noua niste sfaturi in ceea ce priveste cumparat case? Adica cu ce v-ati confruntat voi? Cat poti sa negociezi din pret, si cum ati facut imprumutul la banca???
Si noua ne-au aprobat acum morgage pt casa, si am vazut ceva case...dar nu stim la ce sa ne uitam, cum sa negociem si ce fel de casa ar fi buna...(inafara de faptul ca ne uitam in primul rand sa apartina de scoli bune)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si zone safe!! Fara mucegai in ele.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Fetelor,
ma scuzati ca intreb din nou, dar am dat un search si nu am putut gasi subiectul: de unde cumpar formulare/kit pt testament? si cum se face, in prezenta unui avocat?
corinadana, as vrea sa-mi inscriu fata si eu intr-o agentie, in ce agentie e inscrisa fetita ta? este numai in l.a. sau are si filiale prin s. f./bay area? sau cum gasesc si eu o agentie din asta care acepta si bebei?nu stiu de ce nu se pot vedea pozele cu bebele meu, o sa incerc alt site...am incercat si eu...
O zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

http://www.totsites.com/tot/bebepoze poate de data aste se pot vedea pozele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Alina avem si noi niste vecini cu 3 copii, si asa imi place ce bine se inteleg intre ei si ce mult se ajuta unii pe altii!!!! Tatal lor spune mereu ca el are day-care acasa (desi sunt marisori copiii...10,7 si 5 ani) si imi place ca DAvid sa petreaca timp cu ei!!!!

Eu cumpar copanele organice (sau carnita de vitel), care mi se par la fel ca pret (in cantitati mici), fructe, si lactatele sunt un pic mai scumpe (dar mi se pare nesemnificativ) si ouale cred ca sunt cu 30centi mai scumpe...(in fine ca daca iei cutie mare de oua, sunt mult mai ieftine cele neorganice)
Cumpar in general cantitati mici, mai mult pt David...ca noi mancam orice

Ramona, poti sa ne dai si noua niste sfaturi in ceea ce priveste cumparat case? Adica cu ce v-ati confruntat voi? Cat poti sa negociezi din pret, si cum ati facut imprumutul la banca???
Si noua ne-au aprobat acum morgage pt casa, si am vazut ceva case...dar nu stim la ce sa ne uitam, cum sa negociem si ce fel de casa ar fi buna...(inafara de faptul ca ne uitam in primul rand sa apartina de scoli bune)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Am cautat intii scolile, dar am tinut cont si de locatie. Sa ne placa totusi unde locuim. In final am cautat in vreo doua suburbii (dupa ce ne-am uitat la 4-5 si pe unele le-am dat la o parte din motive de distanta; la una am renuntat din cauza pretului mare).
Am stabilit ca vrem cel putin trei dormitoare (preferam patru) si un minim de doua bai jumate. Garaj am vrut pentru minim doua masini, dar in final am stabilit ca avem nevoie de garaj pentru trei masini (are sotul nevoie de unul extra). Stiam ca vrem curte suficient de mare pentru loc de joaca, dar am fi vrut si piscina. Aici a fost cel mai greu. In general casele care au piscina nu mai au si loc pentru joaca. Altele aveau un fel de side yard, dar cu acces din cine stie ce camere. Ca sa-i vad pe copii trebuia sa stau de fapt cu ei afara. In final am cumparat o casa cu teren mai mare si vom construi noi piscina. Financiar nu e decizia ideala pentru ca la vinzarea casei nu scoti banii investiti in piscina. Deci va trebui sa fim acolo o perioada lunga de timp ca macar sa ne folosim de piscina.
Deci stabileste clar niste criterii, altfel pierzi mult timp uitindu-te la case care nu te intereseaza. Cu numarul de camere/garajul a fost usor. Dar era greu sa ne dam seama de curte/piscina fara sa vedem casele, deci noi am vazut cam multe...
Apoi trebuie sa stabilesti si ce vrei in interior. Pe noi ne-a interesat sa fie calitate, nu neaparat "updated". Am cautat case custom made, nu din cele facute la norma. Uita-te la impartirea camerelor, imagineaza-ti ca locuiesti acolo.
Daca gasesti vreo casa sa-ti placa suta la suta cumpar-o imediat! Eu n-am gasit una care sa ma incinte asa. In primul rind am ales casa fara piscina si vom construi una, pentru ca asa putem avea si loc de joaca.
Apoi baile aveau MOCHETA pe jos si am pus noi gresie. Nu mi-am imaginat ca voi cumpara vreodata casa fara parchet si totusi asa am luat-o... Are de fapt, dar numai in study. Asa ca am pus noi parchet in living/dining. Vreau sa spun ca sint anumite lucruri pe care le poti schimba. Astea sint mai putin importante, nu le da prea mare atentie.
Nu poti schimba zona, marimea lotului si e mai greu si cu impartirea camerelor. Constructia sa fie solida, sa iei neaparat house inspector.
Pentru mortgage noi am apelat la un broker. Cind programezi closing lasa-ti timp suficient in caz ca esti nemultumita sa cauti alta alternativa. Sa-i tii tu in sah, nu invers. Noua au incercat sa ne dea un loan mai scump si nu am acceptat. Am zis ca in conditiile astea mai bine nu mai cumparam.
Incearca sa nu te atasezi emotional de vreo casa, nu stii ce se poate intimpla. Noi am vazut multe case, am si "pierdut" citeva din diverse motive.
Am comparat intotdeauna "asking price" al proprietarului cu "tax value". Aici este website unde gasesti informatiile astea. Am cautat sa nu fie mare diferenta intre preturile astea. Apoi am cerut informatii de la real estate agent despre casele vindute recent in zona. Iti spune cind s-au vindut, adresa, marimea etc. Bineinteles, poti compara si cu casele care sint in momentul respectiv la vinzare.
Pentru noi a fost important sa cumparam casa in cel mai bun cartier pe care ni-l putem permite. Deci am cautat cea mai ieftina casa din cel mai bun cartier. A mai fost o casa care ne-a placut mult si nu am cumparat-o pentru ca era considerabil mai scumpa decit celelalte case din cartier.
Nu stiu cum se negociaza prin alte parti. Noi am facut vreo trei oferte pina sa cumparam casa asta. Cred ca e bine sa oferi mai putin decit ai vrea sa platesti de fapt. Intotdeauna proprietarul va cere mai mult decit oferi tu.
Nu uita ca intotdeauna vei cheltui niste bani sa pui casa la punct. Oricit de aranjata pare, se gaseste ceva ce ai vrea sa schimbi.
Sa nu uiti si sa iei in considerare cheltuielile lunare. Poti cere de la proprietar o lista cu cheltuielile din ultimele sase luni pentru gaz, curent, apa. Nu uita sa pui la socoteala taxele anuale si costul asigurarii pentru casa. Asta pe linga mortgage, bineinteles.
Mai intreaba-ma daca am uitat ceva. Mult succes!

Mergi la inceput