Fetele din America (82)
Raspunsuri - Pagina 19
ruxij spune:
Andrada, merci pt. raspuns, am scris amandoua deodata.
Problema e ca noi nu mergem la McDonalds ca sa mancam ci doar ca sa ne jucam, da' par ca tin copilul nemancat cand nu insist sa manance alea, ceea ce nu e cazul. La voi la locurile alea cu mancare "healthy" sunt si locuri de joaca? Hai ca devin invidioasa pe orasele mari. Totusi noi avem jucatul pe afara ca in Ro. Eu nu il las deocamdata afara fara sa ma uit pe geam la el cum se plimba de colo-colo. Cand va fi mai mare voi incerca sa ma uit, dar ma indoiesc ca voi putea, ca ii vad pe astialaltii ca se joaca prin padure, prin tot felul de locuri, cam greu sa te tii dupa ei. Poate o sa merg pe burta in urma lor [:lol:]
sinzi_ana spune:
Ruxij, si eu il duc pe David la Burger King, care e vizavi de noi si are playground....si asta pt ca vara e atat de cald afara ca nu poti sa stai decat in aer conditionat!!!!
Dar nici DAvid nu mananca mai nimic...bea laptele tot, si cartofi cu kech-up...dar mananaca atat de putin si nu mergem des, incat nu cred ca are vreo relevanta!!!
Noi mai mergem cu DAvid la film......adica il luam cu noi ca nu avem cu cine sa il lasam (dar alegem filme ok...) si acolo ii place ca mananca floricele de porumb!!!!
Voi cumparati mancare organica?? Ca eu incerc ca pt David (cel putin) sa cumpar majoritatea organice...si se simte diferenta de gust...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
corinadana spune:
Sanzi apropos de film i ai vazut pe astia aici ce dotati sunt cu tavile alea de papa???? Eu une cred ca asta i prima grija a americanilor: bagatul la mat!!! La scoala la Uca orice intalnire, seara, etc etc incepe cu papa...
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Si eu cred ca mincare in america e manipulata prea mult cantitativ. Ba prea multa ba prea putina. Pina acum citeva ani nici nu prea aveam unde iesi sa mincam undeva "normal". Numai burgeri si pizzeri iar restaurante majoritatea steakhouse.
Carne si vegetale organice f rar cumpar ca sint scumpe. Dar mai cumpar snackuri si prostioare ca sint mai sanatoase si sa pot face si eu concesii pe alocuri la mincat. Altfel lui Marcu ii plac ciorbele si mincarurile care le fac, in fiecare zi ma roaga sa ii dau termos cu mincare gatita (la scoala acum ii dau numai sandvisuri ptr prinz). Ii plac lucrurile ciudate, maninca fara probleme snails, picioare de broasca cu taica-su (la rest spaniol in florida), sandvish cu crocodil (la niagara), burger de strutz sau alte chestii, cu cit mai gross cu atit mai bine.
Mai fac mincaruri etnice si eu, tapas, supe grecesti, tocane arabasti...etc, incerca fara probleme, citeodata ii plac altadata nu, dar incearca orice ciudat,
Nu maninca mult dar e ok sa incerce,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Si stie mama ce mananca? Ca eu numa' daca i zic Ralucai nu mai deschide gura o saptamana.Ca Ralu si de shrimp imi zice ca s"uratei"si nu miros bine. Ea are o problema majora cu mirositul. Si mie mi zice ca partea de sus a picioarelor mele miros a slanina .Si orice baga in gura tr sa miroase intai.
Cum is melcii? Dar crocodilul?
corinadana mama Ralucai
Andrada spune:
El cu taica-su maninca d-astea, eu nu, deci nu stiu cum sint. (fie la ei acolo) Ziceau ca crocodilul e cam fishy. Au mincat pina si cangur (jerky) le-am zis ca e crima sa maninci asa o frumusetete de animal, am fost suparata pe ei saptamina.
Si eu sint ciudatica citeodata, clams maninc dar mussels au niste firisoare care arata a par si nu le ating, yak.
Raluca e fetitza si cred ca fetitzele sint mai sfioase, Marcu e mai...baietel...ultimul gest invatat la scoala a fost sa-si bage mina pe sub tricou si sa-si stearga astfel nasul pe pieptul tricoului daca intelegeti, de parca nu luptasem luni de zile cu stersul nasului pe mineca,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Ce mistoooooooooooo, da' parca mai bine era pe maneca.
Faza la scoala: erau la cafetaria si mancau si zice unul: tata meu a fost in jailll restul stau un pic, cugeta si incep pe rand : si mama mea a fost in jail, si fratele si si si ( ca sa vezi ce putin le ia pana prind o prostie!). Si cica i o scoala buna!
corinadana mama Ralucai
Andrada spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Ce mistoooooooooooo, da' parca mai bine era pe maneca.
Faza la scoala: erau la cafetaria si mancau si zice unul: tata meu a fost in jailll restul stau un pic, cugeta si incep pe rand : si mama mea a fost in jail, si fratele si si si ( ca sa vezi ce putin le ia pana prind o prostie!). Si cica i o scoala buna!
corinadana mama Ralucai
Copiii share mei....
A
corinadana spune:
Da' de ce nu share ei ce i bun????
corinadana mama Ralucai
sinzi_ana spune:
Apropo de stersul nasului...
Noi la maneca scurta aici am devenit experti sa stergem nasul doar cu partea de sus a tricoului, si daca avea maiou cu umaru!!!! La inceput de gradi cand mereu avea muci, toate tricoruile lui aveau manecile cu dungi!!!!
Mie nu mi se pare mancarea organica mai scumpa...am cateva magazine unde au organic sau natural si preturile sunt la fel ca in Publix...
In general caut fructe, carne si lactate organice sau naturale(fara antibiotice sau chimicale de tratat)...legumele cumpar oricum...
Eu stiu ce se pune pe legume si fructe in camp si m-am ingrozit...(dupa ce le stropeau 2 zile era interzis sa intrii pe camp ca era pericol de intoxicare - si in aer liber!!!!)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David