Fetele din America (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Daca i asa la voi asa va fi si la el. Se face maricel si rad ceilalti cand il vad cu mama. Dar baga i bine in cap ca nu are ce vorbi cu straini sau sa mearga cu cineva eu stiu pe unde.
Eu i am zis Ralucai de sute de ori: te intreaba cineva( exceptie teacher ii pe care i stii)la scoala ceva NU raspunzi si PLECI.Campusul lor e f mare si am vazut eu ca intra parintii cand vor acolo asa ca poate intra oricine.

Eu asta regret din tara. Joaca cu copii in fata blocului cu babele protectoare la banca. Ne mai incarcam bateriile o luna pe an.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Welcome Marianca

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Si de la mine un welcome!!!

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Andrada, multumesc din suflet! M-am mai luminat...Eu lui fiu-meu ii cumpar la 7 ani jumate marimea pentru 10-11ani (aia cu 140cm pe eticheta) si nu e grasut, e doar bine legat, asa, cred ca are osatura mai putin fina, ca mine, of!!
anamari, multumesc pentru ajutor, am intrat, am vazut, mi-a placut, inclin spre 10.
ruxij, as fi vrut sa ma fi gandit la asta sau sa fi intrebat sa-mi dai tu ideea inainte de-a pleca. Multumesc!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cu mincarea e putin special la noi, dar in general incerc sa il las sa manince cit vrea. Tac-su e ala care mai trage de el...probabil ca ar trebui sa ne mai relaxam nitel. McDonalds mai rar de doua ori pe an poate, dar in ultimul timp s-au dezvoltat o gramada de locuri speciale aici in care poti minca healthy. Mi-aduc aminte acu 7 ani cind au venit prietenii din germania nu era nimic intre pizzeria si restaurant. Acu avem cu zecile sa alegi. Numa cind plecam la drum ma umplu de nervi ca mincarea e de tot spanacul pe autostrazi.
Marcu face burta. Daca a mincat, abia il cuprind pantalonii, dimineata pica dupa el.
Ruxi probabil ca l-as lasa cu afara daca toti se duc (fireste nu la 5 ani, mai tirziu putin) dar as sta pe-aproape, dupa o perdea ceva, la indemina. Si observa-l cum reactioneaza, daca stie unde e casa, repeta la cine sa se duca daca se pierde, sa stea la distanta de straini...etc. Misto v-ati distrat de "boala" copilului. Noi planuim demult sa bagam copilul in scoala dimineata si sa mergem si noi la un film la matineu ca pensionarii, apoi un sushi ca tot imi facu pofta corina. (tot edit ca nu stiu sincer daca l-as lasa dar ma gindesc ca ar fi o presiune daca toti copiii sint afara)
Tare ma bucur ca David e bine, sanzi!!

Marianca welcome,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Welcome Mariana! Multumesc pt. raspuns.

Corina, asa e cu babele din Ro.:)) Dar sunt nesuferiteee, io ma certam cu ele cand eram copil hehehe:)) Ce meciuri verbale trageam, unde sunt vremurile de al'data:)
Aici noi avem mamici care sunt in permanenta afara cu copiii lor, chiar daca nu prea avem babe:)) De fapt de aia nu iese barbata-miu cu noi in parc, ar vrea sa vina ,dar dam ochii cu toti vecinii si n-are chef sa vorbeasca cu ei ca-i salbatic Si Bogdan al meu pe trotuar nu se plimba decat maxim 10 minute singur, ca se plictiseste si vine la mine. Vara stam impreuna 2-3 ore afara, zi de zi, mi-am luat si eu bicla. Dar ma rog, nu mi se parea asa de grav 2 minute la usa sa bata cu un batz in tufisurile din gradina pana ma incaltz si imi iau geanta si nici o tura doua pe trotuar. Am vrut sa vad voi ce ziceti.

Si cu mancatul ma interesa. Sper sa nu gresesc si la faza asta. Observ ca cei mai din est ii indeamna mai mult pe copii sa manance. Fetita prietena e chiar grasuta, eu n-as indemna-o atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu mi-s paranoica cu furatu' copkiilor inca din Romania. Trebuia sa ma vedeti ce instructaj faceam cu Deiu si ce oki de vultur aveam cind ieseam.... Deh, boala veche. Macar aici deja m-am obisnuit. Si Deiu e mai maricel acum si intelege ce si cum.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?

Mergi la inceput

Ruxij stai linistita cu mancatul. Nici Ralucai nu i e foame niciodata. Eu m am resemnat.Ia cateva guri si gata, zice: mama nu mai pot sunt plina ca daca am sa casc gura tu o sa mi vezi in gat ultima gura papata ! Dar de o inghetata sau ceva dulce e loc intotdeauna.
Acum i am luat niste vitamine si i dau.

Stai sa vezi cand o incepe scoala si ei stau pe acolo vreo 7 ore si daca nu s papaciosi se scapa repede de mancare la colegii papaciosi si ei cu burtile goaaaale. Imi zice intr o zi:mami sa mi mai pui sunca din aia la mine ca asa de mult ii place lui Lakota...

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si io il mai las pe David cu vecinii, dar sta in fata usii lor si parintii lor sunt cu usa larg deschisa, tati Lenuta (care lucreaza la office, si e o mamaie de 70 de ani) e mereu pe afara pe langa ei si asa am curaj...
In rest...nu neaparat de furat, cat de accidente...daca fuge pe strada, daca se catara cine stie pe unde si cade...(ca David se baga peste tot, si se suie pe unde apuca)...
Dar acum stam cu chirie intr-un complex cu ap, daca am avea casa noastra si as cunoaste toti vecinii pe strada, si nu ar circula masini l-as lasa si eu!!!!

Eu stau cu gura pe David sa manance...ca altfel habar nu are ca trebuie sa mai si manance!!! Sotul meu e tare linistit...ii da sa manance cand vrea si ce vrea...baga David la inghetata cu Radu!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Marcu maninca tot ce ii pun, dar incerc sa-i pun numai ce ii place si in cantitati mici. Si sint o gramada de chestii sanatoase care arata si gusta Ok pentru el: gummy bear cu fructe organici (nemtesti), pirate booty (in loc de chipsuri), etcciteodata cumparam cite un tort de la cofetarie si ne dam in barci.
Acu e putin indragostit de shannon, i se tot pare ca o vede ba la library, ba o aude in restaurante pe unde mergem, iar aia ii tine si pe el si pe Shawn "on their toes" cica in fiecare zi alege cite unul cu care sa citeasca.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput